Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 1 aydır düzenli olarak haftada 4 gün fitness + body fln başladım 17 yaşındayım 1.91 boy 78 kilo fln , spor salonundaki hoca çoğu harakette 3 set 15 tekrar verdi fakat tanıdık bi hoca 15 in çok fazla oldugu geliştirmeye deil kilo verdirmek için oldugunu söledi , kaç tekrar yapmalıyı 12 ye indir fln dedi zaten zayıfsın fln ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Ağarlık arttiriyomusun peki setlerde ? Mesela ben ağarlık arttirarak 12 10 8 6 4 yapiorum. 4 aydir gidiosun vücüdun alişmasi için az kilo çok tekrar daha iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 amacın yağ eritmekse hız+fazla sayıdır, kas yapmaksa yavaş ve fazla ağırlıktır. ayrıca hocanın verdiği hareketlere göre değişir. mesela kürek bir set 25 iken, bench press 10 dur benim bildiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Evet kusura bakma eksik söyledim harekete göre değişiyo. Bazisini 12 10 8 6 4 yapiorum bazisini 10 10 8 8. Eger adam gibi 1 yere gidiosan hocalar zaten spor akademisi mezunudur, biliyolardir işlerini ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 ayrıca adam gibi bir yere gitmiyorsan bile bu işle ilgili bir çok site var, kendini de biliyorsan (ben ilk günde 100kg basarım diyen biri değilsen) hocasızda çok yararlı bir program çıkarabilirsin kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Zaten 1.91 boya 78 kilo az.Kas yapmak istiosan hocan senden kilo almanı isteyecek galiba?Yavaş yap ama ağır şeyler olsun böyle.Yan etki hedesinden çekinmezsen zaten aminoacid falan al şahsen ben alma derim doğal yollarla yapmak en iyisidir ama yaza kadar ultra vücudum olsun istiosan al yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deeper Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 78 kilo sana baya az ama sakın hoca kilo alman lazım filan diye girerse dinleme, bodyci vücuduna sararsın sonra güzel durmaz ... 15'lik setler de çok değil, başlangıç için ideal rakamdır, öyle kilo vermek için o kadar çok yapılır filan onları kim dediyse sağlam sallamış , zira 15lik setlerle kilo filan verilmez, verilemez. [ Mesaj 03 March 2007, Saturday - 14:29 tarihinde, deeper tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 ya amaç işte kilo alıp vucudu şişirmek biraz ama öle badici vucudu gibi deil atletik böle hafif kaslı ama belirgin.. işte 15 fazla dediler 12 olursa daha iyi olur ağırlıgı arttırarak fln işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Ha bide spora gittigim yer dandik deil ama hocalar için bişi diyemem Sports International Ataköy Marina dakine gidiom baya iyi tesis yani 2 açık ve kapalı havuz 4 tenis kortu basketbol sahası aerobic fln fitness salonu fln gayet iyi bi yer yani öle mahalle arası badi salonu deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deeper Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 walla tekrar diyorum 15 fazla değil , illa fazla diyorlarsa 12'yle devam et hiçbir fayda görmezsen arttırırsın ilerde ... ama sakın vücudunu şişirme hiçbir şekilde , çünkü ilerde dönüşü olmaz. kaslı olup da kilolu görünmek de çok iğrenç bir olay zira bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 açıkcası bukadar yada bundan biraz daha ince bi vucut yapmak istedigim yani öle ayı gibi şişmek deil yanlış anlıorsun yani 15 fazla derken incelmek istemiom , 78 kiloyum işte kas olarak kilo almak istiom şuan inceyim yani böle karnımı içine çekince kaburga lar böle gozukuo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deeper Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 anladım anladım da azcık insani değerlere gelim çok zayıfım diye kilo alma olayını yapacak olursan bile çok dikkatli yapman lazım onu vurguluyorum sadece ... ideali şudur bak bence ... tolgahan sayışmandır kendisi, vücut konusunda idolümdür. boyu 1.87 ve ideal değerlere sahip gördüğün gibi ki 2005'te de manhunt international 1.si oldu dünyanın en yakışıklı erkeğiyim diye geziniyo ... bende de bu herifinkine yakın bi vücut var aslında boyumuz filan da aynı ama o baklavaların en alttaki ikisini çıkarmayı bir türlü beceremedim, öss'den sonra onu da becericem inş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Abi yok ryan reynolds inki gibi isterim ben bu adam çok zayıf :D böle ben bide basketbol oynuom 2. adamınki gibi daha uygun :D güçlü kuvvetli saglam gözükmek lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Abi şimdi bide şöle bişi var biraz yanlış anladın beni sanırım ben mesela yazın başına kadar 1.91 70 kiloydum yaz boyunca istikrarlı olmasada spora gittim biraz yavaş yavaş 74-75 oldum önceden yemekleri de az yiyordum işte bu aralar spora başladım istikrarlı 78 kilo oldum yani 3 öğün yemegimi yiyom pilavdı tavukdu etti sabahları yumurta akı fln protein için yani daha düzgün besleniyorum sporlada işte yağ almadan kasla kilo almak amacım umarım şimdi biraz daha açıklayıcı olmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deeper Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 o zmn beslenmeye dokanmadan, eskisine ek olarak vucut çalışıcan işte, düzenli çalışırsan da, 1-2 ay içinde karnında sırtında oranda buranda kıpırdanmalar hissetmeye başlarsın, sonra da devamı gelir zaten. yalnız tolganın vucut gaet ii ince filan da değil laf atma idolüme fena olur bak =) kolay gelsin. [ Mesaj 03 March 2007, Saturday - 21:22 tarihinde, deeper tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 03 March 2007, Saturday - 21:22 tarihinde, deeper tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 aynen devam dimi :D sporada devam :D setler hakkında ne dion 3 set 12 mi yapiyim ağırlık hafif gelirse arttırarak fln ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 resimlerimi koymuşsunuz izinsiz :o mekik olayına alışsam daha düzgün olacak, karın kasları harici her yer tam ak. 194 92 kiloyum ben de. az bi göbek fazlam war işte mekik motivasyonunu sağlayamıyorum bi türlü. sıkılıyorum 2 günde. [ Mesaj 03 March 2007, Saturday - 21:42 tarihinde, Sly-One tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 mekik çok zevkli abi :D alete giriom her set en az 50-60 yapıom :D sonra gidiom böle kocaman bi alet varya dirsekleri koyup 3 set 20 kere çekip çekip öne bırakıom ayakları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deeper Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 12'yi 15 yap bence ama sen bılırsn tabı ... sly mekık harbı cok zor ya bayıo acaıp, ben bıraz sıktım kendımı ılk 4 lopu cıkardım gerısı gelmıo, boyum 87 kılom 84 fılan, gobek de yok gıbı duruo her taraf ınce kas ama bazen ulan bende de mı fazla yag var dıe dusundugum oluyor. spor salonuna gıttım bı defasında adam baktı bana, yag mag yok, dedı kı senın kollarını fılan belırgınlestırmen ıcın 83 kılo fılan olman lazım en az bu kıloyla olmaz die, e dedım ben 84 kıloyum. herif he hö hede hödö oldu, tartıya cıkardı, sendekı yag oranının 8-9 olması lazım fılan nası oluo dedı, bı cıktım 13 cıktı. dedı e bu kadar yag nerede toplanmıs be fılan, dmk senın metabolızma cok hızlı calısıo dedı. ıdealı 13-14 fılan dedı ayrıca. ama ekşide karın kasıyla ilgili bi yazı okudum %7'ye filan düşürmek gerekiomuş yazıo dumura vurdum. her taraf tamam da şu karın bölgesi acaip problem maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 abi eeet ben çok ince gözüküom ama böle karın bölgesi zayıf gözüksede yağlı gibi yani bilmiom ben hocayla konuşim ozaman bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 abi 15 diorsunda yanı sordugum tanıdık hoca böle yarışmalara katılmış ödülleride var yani biliyo bu işi , yani şuan ben öle çok kas olmadıgı için 12 den 3 set yap dedi eger hafif gelirse ağırlığı arttır dedi 15 le çalışırsan incelirsin daha çok dedi bilmiyorum artık yani çünkü şöle bişide var çoğu kişi 10 fln çalışıo geliştirmek için 15 yapıyorum diyince niye fln iye sordu 15 fazla 12 ye indir dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deeper Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 o zmn 12'yle devam et şimdilik illa öyle diyorsan baktın bi bok olduğu yok arttır ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 öyle karın kası olan bi herife sorduydum, yemiceksin abi dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deeper Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 ya yememek cok zor maalesef, hele benimki gibi çok hızlı çalışan bi metabolizma olunca, dayanılmaz oluyor. ama bıraz daha sıkıcam kendı cıkarıcam o kasları ııce ortaya başka yolu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 ya ne amaç uğruna ama ? bi de öyle tutmak için benzer bi kasışla nereye kadar kaç yıl neden uraşıcaksın? iyiyim böyle valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar