Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eylem varmış hiç söylemiyosunuz!

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

Herkese maille forwardlanmış ben yeni gördüm ehue =)

herkese merhaba, tüm dünyada küresel isinmaya karsi ortak bir eylem!... eylem plani:

yerel saatlerin farkliligi gözetilmeksizin bütün dünyada 1 mart 2007 , 19.55-20.00 arasi tüm enerji kaynaklari kesilecek. evde ya da iste, salterler inecek! arabadaysaniz yol kenarina çekeceksiniz vs.yapabilen yapacak!amaç bütün dünyada yer alacak bu 5 dakikalik kesintiyle meydana gelecek enerji tasarrufuyla karar mercilerinin dikkatini çekmek. bu e-postayi ne kadar çok kisiye iletirseniz eylemin kapsami o kadar büyük olur.

saat gecti yapsak mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

Hiç kasamadım, yanlış bir eylem. Esas arabaların yakıtı zarar veriyor atmosfere. elektrik hikaye, herkes birgün toplu taşıma araçlarını kullansın, arabasını çalıştırmasın işte o eylem olur.

Elektrik üretmenin atmosfere zarar vermeyecek yolları da var, onun üzerine gideceklerine beş dakka şalter indirtiyolar. Tikiler yapıyo işte, sonra parfüm falan :) Yapıcı olmak lazım, neden evde geçirdiğim kısıtlı süremden beş dakkalık bilgisayar süresi çalınsın ki??
Sosyal ağlarda paylaş

Hehhe bana da gelmiş bir maildir, küçük bir farkla bana gelen mailda 24Mart olarak bildirilmiş. Konu hakkında ben de şunları yazıverdim bi çırpıda

Ahanda al sana bi ibişliğe daha sebep olmuş hededir.
24Mart2007 teknolojik aletleri kullanmama günü! Peh! Kardeşim, canım benim, Pollyannam güzelim, hayalperestim, dingilim, allen anahtarım, trafik konisi kafalım.. insana demezler mi kapattın da çok bir etkisi mi olacak diye. Demezler mi, ya çok safsın ya da vicdanını rahatlatıyorsun diye... Çocukça işlerle uğraşacağınıza işe yarayan bir şeyler yapı, demezler mi.. Derler, hatta dedim bile, onun için soru işareti falan koymuyorum dikkat edersen, direk söylüyorum diyeceğimi. Ha işe yarasaydı ne olurdu gel bi bakalım, tamam mı Benjamin?

24Mart hangi güne geliyor Benjaminciğim?
-Cumartesi abi

Afferin benjamin, harikasın.. En azından takvimden haberi var...
Bak Benjamincim, cumartesi günü bu Yahudilerin şabat günü olarak adlandırdıkları bir günleri vardır, bu şabat gününde elektrikli aletler kullanmak yasaktır, telefona falan bile bulaşmazlar Yahudiler (en azından koyuları, İsrail'de olanları) O zaman Yahudiler en başından beri hazin bir sondan dünyayı kurtarmaya çalışıyorlar öyle değil mi Benjamin?

-Evet abi, bravo adamlara!

Bravo tabi Benjamin.. niye bravo olmasın ki.. de güzelim, canım benim,yumurta kafalı benjaminim... şu ana kadar işe yaradımı bu olay sence.. Yani adamlar her cumartesi yapıyorlar sadece bir cumartesi de değil.. he canım?

-Bilmem ben abi, beyim bilir..

Hass.Kendine has bir yaklaşımın var Benjamin.. Tövbe tövbe...

-He abi..

Yok bişi Benjamincim, yok bişi. Bak Benjamincim. Bu olay büyüüüük devletlerin olayı, yani senin çaban sinek vızıltısı falan kalır bunların yanında. Tamam mı güzelim. Bak USA isimli devletin tankerleri gitsin diye sağa sola bomba atıyor, SUV olarak anılan araçlar en çok orada satıyor. Sonracığıma, ineklere, domuzlara yem olsunda millet beslensin diye, Brezilya'da her gün yağmur ormanları talan ediliyor Benjamin. Ahanda işte bunlar küresel iklim değişikliğine sebep oluyor benim saf, salak, sarsak ve daha yazamadığım bir sürü s ile başlayan sıfatı hakkeden sopalık Benjaminim. Sen bana diyosun ki, popüler kültüre teslim olmayıp kompüterimi o gün kapatmazsam suçlu olucam ha.. Bırak olayım be Benjamin. Bırak ben suçlu olayım be guzum. Benjamin ya... bi git olm sen. şaka gibisin lam, sinirlerim bozuldu bak..

-abi ama küresel

Küre sensin benjamin, şu dünya maketini de al, cebine girisn, yani cebine koy benjamin.. Belki Brezilyanın falan yerini öğrenmek istersin. Selametle benjamin selametle.

Ha şunu atlamışım, Brezilya'da ormanları talan edip, oraları tarla yapıyorlar ve gerek GDO'lu gerekse GDO'suz soya ve mısır çiftlikleri kuruyorlar. Maksat tavuklar, inekler, domuzlar beslensin. Daha ucuz -ve sağlıksız et çıksın. Büyükler tepişirip dururken ve kendi kurallarını herkese dayatırken bu tür eylemler elbette hiçbir işe yaramayacaktır. Diğer yandan "ben kaos teorisine, kelebek etkisine inanıyorum hacım! Bugün 5dakkalık kapattığımız ışık dalgalana dalgalana ozon deliğini bile kapatacak enerji tasarrufuna sebep olacak" diyorsanız, benim diyebileceğim bi şi yok elbet.
Sosyal ağlarda paylaş

süper saçma bi eylem. kesinlikle HİÇBİŞEYE yaramayan bi eylem. dünya halklarının biraz bilinçlenip torunlarına gökyüzü olan bi dünya bırakmak istemesi gerek; 5 dakka ışıkları kapatsalar nolucak??!!? sabah uyanınca adam egzos modifiyeli şahinine binip gezicek yine sokaklarda; camından geri dönüşüm kutusuna atması gereken çöpünü fırlatıcak yine...

çok sinirleniorum böyle sembolik bi boka yaramian hareketlere. 5 dakka ışıkları kapatıp oturucaana. 5 dakka masa lambanı aç da küresel ısınmanın nedenleri oku ey adam!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...