Pyro Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 starda mac ozetını ızlerken gordumde mac sonunda cıkan olaylar ne oyle.yumruklar,tekmeler,soyunma odalarına gırmeler.adamlar sınırden delırmı$ler.spiker soyledi; 2004 te de boyle olaylı bır mac gecmı$ valencia-inter arasında.gelicek cezalarıda cok merak ediyorum. p.s: toldo nun valencia soyunma odasına dalı$ sahnesine yarıldım,kimse tutamadı adamı haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 toldo felaketti ya.Ben ne ara girdi göremedim zaten sadece spikerden duydum ve hareklenmeden anladım. Navarro fırlama çıktı 3 interli indiremedi ama yazıklar olsun ehehe. cezaları merak ediyorum.Ben ŞL de bu çaplı kavga fazla görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 oberey ızlemek lazım.Kım dovdu peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 toldonun arkasından cambiasso kadroda olmamasına ragmen taa oraya takım elbıse ıle ko$up soyunma odasına gırmeye calı$ıyordu delırmı$cesıne.mancını de kameraları engellemeye calı$ıyordu haha.aklıma geldıkce guluyorum ya delı olaylardı.ama hala mac bıtınce burdısso nun neden valencıa kaptanına daldıgını anlamadım,kacırdım orayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 kacirdim ben ya youtube beklicez artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 kacta duser acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 baktım $imdi youtube a,hala du$memi$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 onay bekler bi 5-6 saat. yarın artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 eheh spiker navarro için "o gelen navarromu tam farkedemedim sanki biraz şişmanlamış biz bu kadar şişman bilmiyorduk" falan dedi. Ya Miguel İnter kaptanına saldırdı kaptan sonra zaten bi çıldırdı kim varsa indirmek istedi hep tuttular. Birisi ama Valencia antrenörüne sağlam indirmiş kafası kanıyordu yerde oturuyordu ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 hocam öyle bir anlattınız ki özetleri izlemediğime pin pişman ettiniz :) yaw neler olmuş öyle. youtube da aratacam umarım birileri atmıştır. çok merak ettim. olayları izlememe rağmen, işin içinde italyanlar varsa kesin bir pislik vardır o işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 navarro kilolu flnda 3 interli adamı du$uremedi ko$arken yok boyle bir$ey.hatta cordoba adama tekme attı ayagına du$sun diye ama kendi du$tu,adam ko$maya devam ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 sebep ne peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 http://208.65.153.253/watch?v=TATl5VECeMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 o soyunma odasına dalış, o elinde beyaz tshortle çingen gibi kaçan navarro falan , efsaneymiş ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 deli diye demi$tik =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 yok artık yani neler olmuş öyle. 10 sene ihraç etsinlerde akılları başlarına gelsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Video Loading dedi, kaldı öyle. Telekom Allah belanı versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Bizde olsa 40 yılda bir böyle bir olay , yer yeri oynatır kendimizin barbarlığını futbol bilmezliğini ve bilimum şeyi öne sürerdik :p Ama bu olayda gösteriyor ki Futbolda her zaman için bu tip olaylar olabiliyor. İşin içine insanın bire bir kora kor mücadele ettiği her spor dalında olduğu gibi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 İyi de sen şimdi gör bak uefa'nın vereceği cezayı, sonra bizim federasyon hiç böyle bir ceza ya da buna yakın bir ceza vermiş mi karşılaştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Ben Romadaki Galatasaray maçından sonrada aynı cezaları beklemiştim. Hala bekliyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 türkiye yeye isviçre maçında çoookk büyük cezalar verdiler acaba bu maçta ne cezalar çıkacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 türkiye'ye fifa ceza verdi, yani başkanı isviçreli olan bir kurumdu o zaman fifa. bu maç için uefa ceza verecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 navarroyu kovalarken adamlar belli etti zaten futbolcu olduklarını yakalayamayınca ayağına kaydılar adamda maşallah ceylan gibi hopla zıplaya çıktı aralarındanben şimdi cezayı değilde toldonun soyunma odasının içinde yaptıklarını merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 burdisso nun burnu kırılmı$ lol."navarro adam degil,gelip arkamdan yumruk attı." demi$. spor3.com da okudum bugun,$imdi bakınca bulamadım haberi kaldırmı$lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 navarro özür dileyeceğim demiş bizi sanırsam yemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar