Xhunarion Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Benim de var şüphelerim. Mesela Blizzard'ın gençlerin yaratıcılığını pasifize etmek için bu oyunu çıakrdığı vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 2 roguea karsi alican bi druid ayi formunda olacak kendileri iyide apsi ve cani olacak bide yanina paladin olabilir 2 rogue alma sanslari yuksek ben sahsen lock arkadasimla 2 li grup yaptik2 rogue arkadasimi bi anda oldurduler ambushla can havliyle ff attim birine ondan kurtuldum digeri ise cheap shotla cikti bes saat kastilar kesmeye sonra dondum birine abartmiyorum 3 vurusta oldu digeride kacmaya basladi healledim kendimi daldim ona da o da oldu :P butun cdlerinide kesin acmislardir ama ben onlar gelmeden kendimi abolish poisonu atinca bi afalladilar bi boslukta tekrar attim form degistirip blindlarida gg oldu falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 bi an kendimi arena sandım custodem çok heyecanlıydı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=qYsCd-g_lfo&NR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 pve de ki eksikligi ve populasyonu dolayisiyla sanirim blizz saliyor bu roguelari ortaliga pvp de. hani burda bisiy yapamiyorsa surda yapsin gibi. arena yapan ozelliklede caster arkadaslar biliyordur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Priest ve Rogue'da bu saatten sonra kolay kolay oynama olmaz; çünkü ikisi de gayet oturmuş sınıflar şu halleriyle. Diğer sınıflardaki değişikler öne çıkar bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Haha huun'un verdigi linkteki corpse camping ve farming super : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 254 mb videosu bitti dl şimdi izliyim bakim, nasısa göremicez kendimiz magtheridon amcayı, böle görmüş olalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Bence Rogue'lerin PVE'lerin vazgecilmez Sınıfları Mage'den daha etkililer. Mage Manası oldugu kadar vardır Rogue'de öyle bir sorun yok, Yeri Geldiginde Rogue'e 15 sn boss Tanklıyabilir . Naxx. yapanlar bunu iyi bilirler. Rogue ile oynaması sanıldıgı kadar kolay değildir. hatta en zor sınıflardan bir tanesi. İnvis yetenegi çok avantajlı gibi görünsede mele bir sınıfa göre cok dayanıksızlardır ve bu yüzden cogu avantajlarını kaybederler. Talent'lere Gelince Dagger : PVP için uygundur ama Sadece Caster sınıflar icin Dagger ile Cloth item kullanan sınıfları çok rahat kesebilirsin ama Warior, Paladin, Shman gibi sınıfları kesmen çok zor olucaktır. PVE için hiç uygun degildir. Cunku Dagger Rogue'nin en önemli yetenegi BackStab kullanabilmesidir. Moblara karşı BackStab'ın çok avantajı yoktur Daggerların DPS düşük oldugundan Combat Talenttede çok faydalı olamazlar. Sword : Hem PVP için idaeal hemde PVE içindir. Stunlock Yaparak En sınıfı cok rahat kesebilirniz. Evasion, Kick, Blind, Sprint, Vanish, Cloak of Shadow Gibi özellikler ile belli bir süre kendinize çok büyük avantaj saglarsınız. Bir dagger Rogue wariordan 300 400 Silerken Sword Rogue 700 800 Siler ve bu pvp'de çok büyük bir avantajdır. cunku Warior Stunlock yaptıkdan sonra 15 sn Evasion Basıyorsunki karsıdaki mele yalan oluyor. PVE'de Sword çok iyidir Cunku Dagger'dan daha Saglam dps veririsin Slice And Dice ile dagger'dan daha hızlı vurabilirsin Adrenalin Rush ve Blade fruy ile 4 5 mob arasına grip 15sn çok rahat tanklık yapabilirin. LVL Up için Silahın Pek bir önemi yoktur önemli olan talenttir. ama Lvl kasarkende Sword'dan yazgecmem :) Yazı çok uzun oldu sanki ama kısacası rogue dagger ve sword arasındaki farklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 yasam standartiyla dogrudan orantili işte. daoc ta nolby pride vardi bu adamlar gibi, isvicreliler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 adamlar bi maghteridon kesti nerd yaptınız hepmiz hergün wow oynioruz o adamların işi gücü var tabiki fakat progresslerinde aralarında hic " abi naptın sen bossu pulladın " diyen insan barındırmıyorlar ve hata yapcak insanlara fırsat vermiyorlar sizde vermeyin sizinde olsun :) basarılarının devamını dilerim ve inşallah death'n'taxes a tekrar bi worldfirst fırsatı vermezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 bugün dnt veya nihilum lady vashj ı kesecek büyük olasılıkla hatta her ikiside :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Grtz...Kungen işini bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Adamlarında işi zor aslında yani herseyi ilk kesecez diye kasıyorlar ama bir taneyi kesemeseler butun wow camiası aaa kesemediler morardılar dicek hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 www.bosskillers.com ne kadar sağlam kaynak bilmiyorum ama orda tbc sonrası her bossda 1. değiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 KArazhan'ı dünya birincisi bitiremediler ama grull'u dünya birincisi kestiler sanırım. 10 kişilik instance'ı raidden saymadılar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 kungen de 3 parça t5 oldu bütün gün yalıyo millet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar