Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ethernet sorunsalı

Dark_Soul

Öne çıkan mesajlar

5 dakka önce sorunsuz bi şekilde intenete bağlanırken şu an ethernet girişinin ışığı yanmıyor,anakrtım epox ethernet de tümleşik gigabit bilmemne,5 dakka öncesine kadar sorun yoktu bilgisayara reset attim sonra windows ethernet kablosu takılı değil diye uyari vermeye başladi ethernet girşine bakıyorum ışık yanmıyor,yan bilgisayardaki kabloyu taktım gene bana mısın demiyor,sorun ne olabilir?Arada bir sarı ışık yanıp sonüyor ethernet girşindeki,anakartın ayarlarındada bi problem yok.
Sorun donanımsal mı acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

Kablonun diger ucu nereye bagli modeme mi? Bende de benzer bir sorun oluyordu, isik arada gidiyordu ve windows ag baglantisi kesildi diyordu. Benimki kalici degildi ama gidip geliyordu.

Sonradan anladim ki sorun modemin (linksys wag54g wireless) LAN baglantilarinin girdigi yerdeymis. Hatta sirf bu yüzden desktop'u yarim metre yaninda duran wireless modem ile kablosuz olarak baglamak zorundu kalmistim uzun süre. Cok komik bir durumdu, wireless lan adaptörü modemin üstünde duruyordu. :D Sonra modemi degistirdim neyse ki simdi sorun düzeldi.

Sorun hangi tarafta bilmiyorum ama donanimsal olma ihtimali var bence. Acabiliyorsan baska bir isletim sistemiyle acip dene istersen, mesela live linux cd'leriyle falan..

[ Mesaj 03 March 2007, Saturday - 10:29 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...