zarek Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 oturup konuştum iyi davrandım. cık olmadı. olduramadım. olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 zamanla abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 zamanla da olmaz. olacak gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 olmayınca olmuyor demekki boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 zarek,bir gün olur abi.rahat ol.kasma. pzero bitmedi la daha askerlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 bu gidişle istemediğim o çocukla olcak gibi offfffffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 onu da zmanla istersin =) o değil de biz sana nasıl yardımcı olucaz onu bi şey yapalım da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 şafak 350 demişim : ( daha bitermi seneye bugünlerde inşallah ( şaka gibi) :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 edemezsiniz zaten. canım sıkıldı paylaşayım dedim. bu da mı kabahat yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 yok ablacım yani içini dökmüşken tam dök die biz hani,rahatlatırlar konuşarak seni,biri bi şey der içinden "hımm,olabilir" dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TREMO Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 İyi davrandım demişsin... Ne yazıkki günümüz kızlarının %80'i, iyi davranılmayı kaldıramıyor... Belkide sorun budur? Genelde böyle kızlar çok iyi davranınca sıkılır vs vs... O sıradada kendilerine bir yakınlaşıp bir uzaklaşan, daha imkansız biri varsa ona kayar akılları.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 ne olmuyor? kimle oturup konuştun söylesen belki elimiz kolumuz uzanır. ama sen "derdimi kendimce kustum rahatladım" modundaysan keyfini de kaçırmayalım tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 şimdi bir hatun ve erkek arasında geçen birşeyler oldugunu cıkarabildimde olmayanın ne olduguna tam karar veremedim? hoşlandıgın kız/erkek lemi bişeyler olmadı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 olmuyosa degistir bir beden buyugunu al arkadasim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 olduğu kadar... kendine yakışanı giy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 biri olmazsa öteki olur felsefe budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 sabır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 biri olmazsa öteki olur mantığıyla nereye kadar fistoş beyefendi. sevdiğin için fedakarlık yapmaya ne oldu ? napim yahu offffff ne demek kendine yakışanı giy yani pantolon mu sevgili mi bu....... kınıyorum. onu kendi seviyeme çekip tecrübemle mi yensem acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 taktik çabasına girişme sade ve düz bir yol izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 olmuyosa oldurma zaten ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 kendi seviyene çekip, aduket çekersen bu iş tamam. olmuyorsa olmuyor denmiş doğru denmiş aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 olur ya neden olmasın? ps: konu ne yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 olmuyo canin saolsun olanini bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 "Bazen ne yaparsan yap olmuyor.. bazen" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar