Pyro Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 her hafta izleyemeye çalı$ıyordum,bayadır ho$uma gidiyordu.bu hafta her zamanki formatın dı$ında,bir yarı$ma türü bir$ey yapmı$lar.ilginç ve ho$ olmu$.$uan hala devam etmekte yayın,belki biraz geç oldu topic için :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 kesinlikle izlenilip destek olunması gerek diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 abbas güçlüden nefret etsemde program benimde hoşuma gidiyor. şu anda bilim star dediği yarışmanın seçmeleri yapılıyor keyifle izliyoruz ailecek... yapılan yarışma ingilterede yapılacak olan yarışmada türkiyeyi temsil edecek kişiyi seçmek için oradada 3 dk içerisinde aynı burdaki gibi bilimsel bir konuyu anlatacaklar... [ Mesaj 01 March 2007, Thursday - 02:14 tarihinde, duende tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 $ ler acayip yordu be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 çok üşengeç gördüm seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Tamam çok güzel, faydalı, izlenilesi bi programda gitdikleri unv. ve katılımcılarına göre o kadar farklı bi tat veren programki. Bi hafta lan çok güzel bea diyip, ertesi hafta bu kadar da amela olmaz yahu diyosun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Kenan Evren'li bölüm inanılmazdı. Memleketin içine sıçan birine "Emel Sayın'la aranızda birşey var mıydı?" diye soran gençleri görmek özellikle huzur verici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Bi Erkan Mumcu, bir de Can Dundar, Mehmet Ali Birand vs. beraber olduklari bolumlerde vardim, kalktim soru da sordum unlu oldum :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar