od3on Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 saat ayarlarindan internetten otomatik ayarlama hedesini acmistim fakat basima fena dert oldu. biricik svchost.exe'miz 28k baglantimizin oldgunu bilmesine ragmen her dakka basi time.windows.com adresine baglanmaya calisip interneti mafediyor. e madem acmissin neden kapatmiyosun diceksiniz-coktan kapattim. ama baglanirken boyle bi site yok deyip hata verdigi icin her dakka basi deniyor baglanmayi.site yazilacak yere baska seyler yazdim aynen devam ediyo hata vermeye.felc oldum. varmi bir fikri olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Windows Time diye bir servis var. Acep dediğin yerdeki ayarla ilintilimidir haberim yok. Eğer ilintiliyse o service'i Automatic'ten Manual'a getirip sonra da Stop edersen, sorunun çözülmesi lazm. Ama ilintili değilse sorunun düzelmez o zaman tekrar açarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 abi üzgünüm ama sormak zorundayım: napıyosun abi 28k netle? 28k yı tercih etmenin sebebi nedir? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 belki trabzonda falan dağda [ Mesaj 04 March 2007, Sunday - 17:12 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rodrane Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 böle bi virüs anımsıyorum ad aware yükle ve bi tarama yap bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 28k telif haklarını koruyan bir bağlantı hızıdır. Ayrıca da sahibine sadıktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
od3on Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 yok hoca yurtdisindayim ve bedava bu baglanti bana :) heryerde cillop gibi internet baglantisi var fakat yurda baglamamakla direniyorlar.bizde boyle surunuyoruz. bu sorunu nasil cozdum bilmiyorum ama alet kendi kendine baglandi o siteye ve update etti saati.sorun kalmadi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 XP işte, hani en dayanıklı windows felan denirde, ne de olsa Microsoft. Arada bozar kendini, sonra iyileşir. Canlı organizma gibi maşallahı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 kapat aç şarj olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar