Anubisath Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 abi şu dizileri en çarpıcı yerinde sezon arasına sokma kafası artık bitsin ya.. asabım bozuldu,kim beklicek şimdi kaç ay ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 dexter temiz biterdi genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 deb ve dexter sevişir gelecek sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 pompa diyosun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 pompalamasyon, her ikisinin de misyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 ya dexter yapma artık 9 aya çürür giderim ben bu merakla OOOOOOOOOF OF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 o değilde deb bana çok itici geliyor. sıska suratsız bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 oha lan ölürüm ben bekleyene kadar izlemez olaydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 ayıp cidden böyle bitirilmez dizi kınadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 s6 e8 taze bitti Whore of Babylon teması çok güzel olmuş ama kıza çok üzüldüm pek tatlıydı debra'yla özdeşiyordu falan. uyumam lazım uyuyamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 s6 e 9 anlamıştım travisin katil olduğunu ama diğer adamın ölü olduğu aklımın ucundasn geçmezdi -_- go go go 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 UrsusMaritimus said: _catastrope_ said: Az önce bitirdim bölümü My reaction Bu ve Sparkcaster said: hnnnnggggg 9 ay nasıl beklicez ya bu oldu tepkim Nası geçer lan 9 ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 mother of god abi debranın klisede işi ne ekşi de bi yazı okudum adam sunu yazmıs "dexter kendıne ıgne yaptıktan sonra nasıl ayaga kalktı bırden sonra travısle savastı ? aslında bu gorduklerı hepsı dexter ın ruyasıydı,dıger sezon basladıgında dexter ı koltukta travısı elınde kılıcla gorebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 "nutella yerim" said: mother of god abi debranın klisede işi ne ekşi de bi yazı okudum adam sunu yazmıs "dexter kendıne ıgne yaptıktan sonra nasıl ayaga kalktı bırden sonra travısle savastı ? aslında bu gorduklerı hepsı dexter ın ruyasıydı,dıger sezon basladıgında dexter ı koltukta travısı elınde kılıcla gorebılırız debra dexter'a klise incelemesini tamamla dedi dexter harrison un gösterisi var akşam giderim falan demişti. debra kliseye dexter' ı bulmaya gitti zaten. iğne olayı da tamamen el çabukluğu. travis zaten deli iğneyi batırması yetti inanmasına enjekte etmeden çekti iğneyi dexter.. türk dizisimi bu ya uyanacak aaaaaaa rüyaymış diycek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobost Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 iki şırınga getirip diğerine zararsız bişey koymuştur diye düşünmüştüm ben izlediğimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 hiper dikkatsiz izlemiş onu yazan evet. şırınga olayı ise, muhtemelen boynundaki boşluğa falan enjekte etmiştir veya dışarı fışkırtmıştır. boş şırınga taşıyacağını sanmıyorum (öyle diyenler vardı da) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 9 ay ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 30 eylülde başlıyo dizi. bu da 7 sezon teaser ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 la herif birleştirip yapmış teaser diye yutturuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 EXCITING NEWS: Actress Yvonne Strahovski (Chuck) has joined the cast of Dexter! Strahovski, who will appear in a multi-episode story arc in the upcoming seventh season, will play the role of Hannah McKay, a strong, independent woman with a past that she's struggled to put behind her. Dexter returns Sunday, September 30th at 9PM ET/PT only on Showtime Networks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 http://www.tvguide.com/News/Dexter-Carpenter-Hall-1048780.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 DeadSkinMask said: EXCITING NEWS: Actress Yvonne Strahovski (Chuck) has joined the cast of Dexter! Strahovski, who will appear in a multi-episode story arc in the upcoming seventh season, will play the role of Hannah McKay, a strong, independent woman with a past that she's struggled to put behind her. Dexter returns Sunday, September 30th at 9PM ET/PT only on Showtime Networks. cizıs krayst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 mevzu boka sardi, yvonne gelse nolur gelmese nolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 niye lan asıl şimdi başlıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar