mono Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 oh god.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 barnacle said: ayrıca o marinada kamera yok mu ya? bende oldum olası bunu anlamıyorm dextere hiç bişey yok ama dexterın işine gelince herşey var ulan ortamda bi tane saç telin düşsün bi kere be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 mono said: oh god.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 hnnnnggggg 9 ay nasıl beklicez ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 ha xtir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 ahah abi tam diyodum ki ne zaman öğrenicek şu debra artık öğrensin diye, debra kiliseye girdi o an sfd abi bi de bu at sakinleştiricisi enjekte ettikten sonra nasıl bayılmadı ben anlamadım orayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 off iyidi final Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 genel olarak sezon bence çok da iyi değildi (teoriler sayesinde ortaya çıktığı için olay) yoksa hem sezon baya iyi yazılmıştı, hem de final baba bi finaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 SpiderS_DangeR said: ahah abi tam diyodum ki ne zaman öğrenicek şu debra artık öğrensin diye, debra kiliseye girdi o an sfd abi bi de bu at sakinleştiricisi enjekte ettikten sonra nasıl bayılmadı ben anlamadım orayı büyük ihtimalle içinde tranq olmayan bir iğne idi , ya da çaktırmadan fışkırttı dışarı falan . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 sonunda sadece Oha diyebildim . ancak genel olarak sonuk bir sezondu gibi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 kitap spoiler dexter debraya verirse, debra görmezden gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 abbbaaaww süperdi final :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 triple spoiler korumasını hak ediyor final. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 vay babaaan kemüğüne. ne finaldi arkadaş. şimdi işin yoksa bekle o kadar vakit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 @spiders herhalde kofti bayıltıcı vardı iğne içinde numara yaptı amcamız. sezon finali miydi bu şimdi? 12bölümle sezon mu bitirilir iyice cıvkı çıktı dizilerin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 ahah ekşide elemanın biri sabahın köründe izleyip direk spoiler'sız yazmış, peşinden 10'larca kişi küfretmiş. 4 yıl önce aldığım, diziyi izlemeden forum/ekşi gibi yerlere bakmama kararımın n ekadar yerinde olduğunu gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 ne var ki debra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 travestiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 aslında son bi iki bölümün gidişatından, hele ki son bölümde ortalardaki "hadi sen bi koşu kiliseye bak bakalım hala duruyo mu" muhabbetinden sonra sonu belliydi. ama vuruculuğunu da azaltmadı valla son sahnenin. travisle olan son diyalog da şahaneydi. işin polisiye kısmındaki es geçişleri/hataları falan bi kenara koysak bile 7. sezonun baya bi altını yaptılar, bol konu var işlenecek. stajyerin baya bi öne çıkması lazım. hayvan gibi sezon olur muhtemelen ama nası beklenecek o kadar vakit be. bu sezonun geneli diğerlerine nazaran biraz sönüktü ama çok iyi bitirdiler. bi tek olmos reyizi kolay harcadılar ona üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Debrayi gorunce "Oh, God!" deyisine fena guldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 off sonu çok iyidi helal olsun valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 ilk kez dexter da bir sonraki sezonun ilk bölümünü merak etmek zorunda bırakıldık. iyi olmadı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 sloth said: ilk kez dexter da bir sonraki sezonun ilk bölümünü merak etmek zorunda bırakıldık. iyi olmadı bence (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 annavrdskm o nasıl bölümdü yaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 _catastrope_ said: Az önce bitirdim bölümü My reaction Bu ve Sparkcaster said: hnnnnggggg 9 ay nasıl beklicez ya bu oldu tepkim Nası geçer lan 9 ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar