mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 forgiver said: Rerore said: gellar bildiğin kanlı canlı profesör çok can yakacak yıh yıh yıh gellar admiral Adama ymış la yeni farkettim yarine kavuştu http://greg2point0.files.wordpress.com/2008/04/250px-roslin.jpg alır mısınız şu adamın vizyon bölümü accessini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 meh, halüsülasyon çıktı hayal kırıklığına uğradım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 dexter az bi bencil ol be abicim. kendin oldurecen diye birilerini bir suru masum insan oluyor.. kizkardesine yazik, olene yazik beceriksiz dana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Llama said: arkadaş bitmek bilmicek bu dizi herhalde sen kacıncı sezondasın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 normal ne zaman çıkarsa o zaman izliyorum işte dün izledim daha yeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 daha gecen gun yeni baslamadın mı sen ? butun bolumleri izledin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 1 haftada bitti işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 vay hızlısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 B)- her zaman bi uçan kurtuluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 bu arada son bolumde bebek bakıcısını ayıklayan nerd ne ayak,diger katilin protez elini satın alan oymus netten,ayrıca dexter a kullandırdıgı arama motoru da eminim kendisinin,dexter ın search ettıklerını zamanla ogrenecek,hatta su an bılıyor bıle olabilir,evinden de haz etmedim zaten tam takıntılı birinin evi gibi koleksiyonlar vs. seri katil profiline tam uyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Aynen nutella bende kıllandım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 internet satışından aldı eli ama iyi niyetle aldı sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=hyyM_JjN7yw quinn in hacking skilleri döktürdü yine bu bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 ahaha video super, dizideki sahnede fenaydi zaten. mouse a dokunus muhtesemdi gerisi beni asti zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 o güzelim diziyi ne fail yaptılar ya. haftalardır neyin ne olduğu belliydi profesörle ilgili. şaka gibiler vallahi. ben bizi ters köşeye yatırırlar diye bekledim, her şey çok bariz ortadaydı çünkü. kodumun americuntları. sildim dexterı myepisodes.com dan. ders olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 bu kitap serisi değilmi ya? sonu yokmu bu kitabın daha kaç sezon bekliycez dexterın hapse düşmesini.gerçi son bölümleri izlemedimde sanmıyorum bu sezonda peşine polis takacağını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 kitabi takip etmiyo galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 ilk sezon kitaptı galiba, gerisi senaristler yanlış hatırlamıyosam. ayrıca internette bıdı bıdı okumasak orda burda şurda, yarımızdan fazlası hatta heralde 4'te 3ümüz falan şüphelenmezdi bile profesör olayından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 kitabından niye spoiler verdiniz ki şimdi zart diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 ben direk öyle tahmin ettim ya. aslında dexterda klişe olmaz pek ama çok belliydi. kimse görmüyo adamı filan. kıllandım yani bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Esnaf said: bu kitap serisi değilmi ya? sonu yokmu bu kitabın daha kaç sezon bekliycez dexterın hapse düşmesini.gerçi son bölümleri izlemedimde sanmıyorum bu sezonda peşine polis takacağını adam erdal bakkal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Travisi polis, nerd elemanı da dexter reyiz halledecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 sabonis said: ayrıca internette bıdı bıdı okumasak orda burda şurda, yarımızdan fazlası hatta heralde 4'te 3ümüz falan şüphelenmezdi bile profesör olayından... abi yok ben kendimce hemen şüphelendim yani. kimse konuşmuo, adam olmadık yerlerden çıkıo vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 okumadan anlamazdinizlik bi olay degil, dark passenger dedigi yerde bitti zaten, baska olaylari da dusununce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 bu nerd,ne iş anlayamadık tam ama sezon finali bir süpriz bekliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar