MeSh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 "nutella yerim" said: prof kesın olarak travis in hayal ürünü ehh ya bu olayı düşünerek izledim son bölümü.. hayal ürünüyse travis direk şizofrene bağlama durumunda, dexter gibi farkında değil durumun. telefonla araması vesaire, gellar kimseyle konuşmuyor. ona da dikkat etmedim değil. ama %50 diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 MeSh said: "nutella yerim" said: prof kesın olarak travis in hayal ürünü ehh ya bu olayı düşünerek izledim son bölümü.. hayal ürünüyse travis direk şizofrene bağlama durumunda, dexter gibi farkında değil durumun. telefonla araması vesaire, gellar kimseyle konuşmuyor. ona da dikkat etmedim değil. ama %50 diyorum. abi bana göre bu profesör vardı ama travis öldürdü onu tanrının hükümlerine ters düşüyosun ayağına. bu quinn'in birlikte olduğu hatun da dedi ya başka bi esmer buldu vesaire diye onun gibi hatunları götürdüğünü gördü bi şekilde ve adamı öldürdü. şu an da içinde yaşatıyo muhteremi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 bu bölüm yani 6. bölümde çok pis şeyler olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 gellar hayal ürünü olsa, o zaman kim travis'in yattıgı hatunun ellerini fln bagladı ettiki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 travis'in kendisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 gellar teorisi Gellar'ın halüsinasyon olma teorisi gayet mantıklı aslında ama sadece bir sahne var bu teoriyi çökerten. travis sevişirken, hatunun üstüne yamuluyo ve tam o sahnede görüyoruz Gellar'ı kapıdan bakarken. Travis'in görmediği bir anda, seyirciye gösteriyor yani yönetmen Gellar'ı. ya yönetmenin büyük sıçışı, ya da teorinin sıçışı bilemicem... yoksa garsonun Travis'e kahve verip Gellar'a hiçbir şey sormadan gitmesi falan filan gayet kıllandırıcı unsurlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 kesin öyle bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 sonu omg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 knox said: sonu omg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 ahah flamingo çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 WHAT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 THE FUCK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 http://i.imgur.com/bO0SU.jpg that ending Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 asıl promoda OH SHIT dedim ben http://www.youtube.com/watch?v=AEoBJ6LEY14 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Sparkcaster said: WHAT Bunneh said: THE FUCK !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 neyin WTF i bu ? light side father, dark side brother oldu. benmi bir sey kacirdim WTF lik. babasi yerine kardesini gorecek herhalde bundan sonra hayal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 bekliyo muydun onun cikmasini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 kanuniyi şaşırtmaz böyle şeyler abi senaryo ilk ona geliyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 abi eğer onun ortaya çıkacağını tahmin ettiysen ne diyim helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 WTF bu ! http://cache2.artprintimages.com/p/LRG/26/2680/IIIUD00Z/art-print/kent-dufault-magicians-rabbit-in-hat.jpg tahmin etmedim tabiiki ama burada yazilanlardan sonra izledim bekledim ve... umdugum cikmadi ne diyim daha dogrusu fazla etkilenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 bir WTF da sana diyoruz o zaman kanuni :D gerçi ben de izlerken WTF demedim, haşşektör dedim mesela :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 kitabı okuyanlar için şaşırtıcı bir durum yoktu ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 şu brother aslında şeyde çıkmalıydı bence ya, dexter suçlu birini öldürdüğünde değil de. ya kendisini, ya harrison'ı, ya debra'yı falan korumak için, eve giren hırsızı falan öldürseydi mesela bir anda gaza gelip. orada çıksaydı kardeşi daha güzel olurdu sankim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 böyle daha iyi olmuş inşallah otelci problem yaratmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar