Tralus Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Spoiler Ok aynı sahneyi bi daha izledim galiba öldürülmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 http://www.imdb.com/news/ni1410524/ M.C. Hall kanser tedavisi görüyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 o son ne yaaa ! sezon 2 gibisi gelmicek galiba :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 sezon 4 ü izle de son gör biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 4ün sonuna yazdım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Bızım Dexter kanser olmus.Ayrıca Altın Kure en ıyı erkek oyuncu odulunu almıs.Helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Mülteci said: Bızım Dexter kanser olmus.Ayrıca Altın Kure en ıyı erkek oyuncu odulunu almıs.Helal olsun. Çok üzüldüm yaa :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Ulan çok pis üzüldüm yaa six feet underda bu adama sogumustum dexterla bi ısındım ama kanser olayı benı bitirdi pehhhhhhh solmus be adam...dizi de acayip bitti zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 4. sezon 10. bölümdeyim efsane ilerliyor LAN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 abi. en iyi sezon finali. dizininde genel olarak seyrettiğim neredeyse bütün dizilerin içinde en iyi sezon finallerinden birtanesi. şimdi bitirdim. kanım donuk bir şekilde oturuyorum. bittim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 evet, o tüylerin diken diken oluşu mala bağlayış yaşanıyor bu finalde. ama gel gelelim birinci sezon finalinin üzerine tanınmaz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 4. sezona başlıyorum şimdi, heyecan dorukta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Şu Rita denen kadının konuşması tavırları, yapmacık düşünceli halleri beni deli ediyor. Resmen evlilik denen mevzudan soğuttu beni. Dexter doğrasa şunu diye dua ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 yapma canım, yapma arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 sdgasgdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 alperozg said: Şu Rita denen kadının konuşması tavırları, yapmacık düşünceli halleri beni deli ediyor. Resmen evlilik denen mevzudan soğuttu beni. Dexter doğrasa şunu diye dua ediyorum.. ahahaha mukemmel 4. sezon izle seviceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 ashdhahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 oha ya böyle bi son olamaz! şimdi bitirdim 4. sezonu :S bilsem o kadar laf etmezdim rita ya! shit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 e uyardık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 bak hala şoktayım nasıl bir sondu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 pis bi son. kimse beklemiyordu öyle birşey. iyi oldu ama :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 spoiler nereye gider? spoilere gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Eğer spoiler gerekli olsaydı Rita ölüyor yazardım, o yüzden gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 böyle lila gibi baskın bir karakter lazım. son sezondaki rakip seri katil bile lila kadar baskın değildi gözümde. en azından sezon üçteki latin arkadaş da baskın sayılabilirdi. abisine zaten değinmiyorum da sezon dördün eksik kalan yanı buydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 trinity golden globe aldı insaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar