sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Güzel bölümdü,trinity yalan olacak kesin de,dexterın yakın çevresinden birine de zarar gelecek gibi duruyor.Promoda debra kimi vuruyor tahmini olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 En sakatı trinitynin şubeye gelip teslim olması falan olur herhalde, Dexter tam göte gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 mükemmel bölümdü yine. bölüm sonu promo muhteşem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Öff az önce izledim bölüm de süperdi fakat promo hakikaten acayip olmuş ya, gayet dexter'in son sezonu bu olabilir sanki =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 PrudenT said: dexter: early cuts muhabbeti nedir? bunun cevabını bende istiorm. nedir??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 hah tam onu sorcaktim ben de. baktim googledan, sunu buldum; Divxplanet said: When UGO heard back in September that there would be a series of animated Dexter webisodes, we went out and bought all the plastic Saran Wrap in the Tri-State area. The series, Dexter: Early Cuts, chronicles the origin story and eventual evolution of everyone's favorite monster serial killer, told through the pens of some of today's best animators. Headlined by eight-time Eisner Award winner, Kyle Baker, Early Cuts is a twelve part weekly webisode series, premiering October 25th on sho.com. Andres Vera Martinez and Ty Templeton round out the roster of creative talent behind the animation. Originally touted as three separate tales of Dex's early progress towards his calculated vengeance, a recent Showtime press release claims the series will be told in four one to two-minute increments each week. Narrated by the emotionally absent dulcet tones of Michael C. Hall, Early Cuts focuses on three victims, Alex Timmons, a "corrupt Gulf War veteran", Gene Marshall, an arsonist and Cindy Landon, a "black widow." What do you think? Fans of animated compilations like The Animatrix should be thrilled. And the short run times are perfect for office watching nuggets of primal violence. But, I will draw the line at any further naked John Lithgow sighting. Enough of that, Showtime. onun disinda süper bi bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 diğer dizilere oranla yeni sezonu bu kadar efsane bi dizi yoktur ya ağzım açık izliyorum resmen şahane gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 kahretsin gene cok iyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 çok güzelleşti. heyecanla yeni bölümü beklemekteyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 OF NASI BIR DIZIDIR BU YA OF DELIRCEM.... sakinlesmek icin disari cikip tur atiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Garadia said: dextera başlama sebebim direk. 2. sezon falan civarlarıydı bi arkadaş seri katil katili diye anlatmıstı diziyi bana. bende yea ole saçma şeymi olur lan demiştim. sonra su reklamı izledim. oha izlemem lazım dedim resmen. bu kadar guzel bi reklam olmaz ya. direk içine çekio resmen insanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 11 promo dan komşu ya çakıyo yumruğu dexter, çok hızlı geçiyo farketmemiştim, OH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 mokoko said: Garadia said: dextera başlama sebebim direk. 2. sezon falan civarlarıydı bi arkadaş seri katil katili diye anlatmıstı diziyi bana. bende yea ole saçma şeymi olur lan demiştim. sonra su reklamı izledim. oha izlemem lazım dedim resmen. bu kadar guzel bi reklam olmaz ya. direk içine çekio resmen insanı. efsaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Gel pazartesi artık GEL! Gelde izleyelim şu bölümü artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 19 Hour(s) (eventual torrent download availability) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 sınavlar nedeniyle yeni izleyebildim 10.bölümü efsane resmen bu sezon, çok iyi bölüm olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 ooooo torrenti düşmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 anam ne bölümdü. episode 11 ve "12 promo" spoiler cidden dexter deep shit in içinde. hiç bu kadar kötü duruma düştüğü bi promo izlememiştim. aslında bi tek hani şu elemanın tekinin bunu bağladığı bunun da bağlı olduğu yatakımsıyı devirip kolunu kırıp kurtuldupu promo dışında diyelim. ama cidden promoyu çok güzel yapmışlar. ya dexter yine çok güzel bir şekilde sıyrılacak (elbette sıyrılır diyoruz ama nasıl olacak en ufak bir fikrimiz bile yok) ya da bu defa cidden gg. hiçbir dexter bölümünü böyle beklememiştim. iple çekiyorum geleecek bölümü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 fudgingfudge direk of, çok saykoydu sonu VAY BABAYIN KEMIGINE DEXTER o nasıl bir promo agbii agbii agbiii diye haykırmak istiyorum, eğer promoda gördüğümüz şeyler gerçekse daha doğrusu gözüktüğü gibiyse çok farklı bir 5. sezon izleyecez sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 lan bi bolumde bu olay nasil cozulucek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Sezonun en iyi bölümüydü. (tu)(tu) Resmen Miguel döneminin heyecanını yaşadım. Final geliyor of of :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Yine efsane bir bölümdü. Promoda büyük arap saçı var, bakalım neler olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 OHSHT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 ALLLAAAAAH hemen indiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar