Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 evet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Supernatural S04E19 Jump the Shark HDTV XviD-FQM başladım indirmeye, hayırlı olsun hepimize :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 evet 3. bi kardeş var :) güzeldi bölüm baya. yazık oldu ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 türkçe altyazı henüz çıkmadı. ingilizcem ile berbat etmek istemediğim bir bölüm bu. bu nedenlede daha izleyemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 sıradaki iki bölüm epic olacak^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 güzel bölümdü tadı damağımda kaldı, bu zamana kadar hep 2-3 bölüm birden izlerdim, sezona yetiştim artık beklicez napalım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Kardeşi çok ani harcadılar. Yani bir bölümlük kardeş yaratmaları gereksiz geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Flameoffear said: Kardeşi çok ani harcadılar. Yani bir bölümlük kardeş yaratmaları gereksiz geldi bana. Ben bi ara korktum bundan sonra 3 ü takılcak diye, Sam kafayı bozmuştu eğiticem ben kardeşimi diyip duruodu, 1 bölüm az oldu belki ama 2-3 bölümden fazlası da bozardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 orası öyle tabi bi kardeş daha istemiyoruz da, bi Winchester'ın haybeye harcanmasıda güzel değil. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Beğenmedim ben bu bölümü yaf,diğer bölüm adamım Castiel var hey be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 lan biz ne bekliyoz adamlar ne saçma bölüm koyuyor. önceki 2-3 bölümden sonra bu olurmu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 bu yorum hangi bölüme sonran bir önce ki mi? yoksa 2 önce ki mi? sezon sonuna yaklaşmadıysakta numarasını verinde ona göre indirecem ya da indirmeyecem :D spoiler plzü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 melek gördüğün noktada kal. bekle 1 ay sonra devam et. yol tarifi gibi oldu zuhuhuahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 eheheh peki tv.coma bakayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 ooo sonu baya güzeldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 castiel'i iyi izledik, ama isler degisti baya. hele sonda bir promo vardi ki offff offfff. son 2 bolum epic olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Ya nasıl beklenir 1 hafta o promodan sonra. Offff Son iki bölümü birden versinler, gerekirse 1 hafta fazladan bekleyelim. Çok fena ya, sonunda beklenen oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 promo efsaneydi... yalnız bu bölümde sam'le castiele o kadar çok uyuz oldum ki. ne lan bu afra tafra 2sindede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Benim anlamadigim nokta, Sam bu kadar demon blood addicted ise, 1-2 bolum once bunlarin memory leri falan silmislerdi, is yerinde hayalet vardi v.s. Sam nasil orda boyle delirmedi. Cocuk resmen bildigin vampir olmus be. Castiel i de anlasilan iyi azarlamislar. Tahminimce sezon sonunda Lucifer la beraber bir Archangel goruruz ( Michael muhtemel ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 ya Beyler hiçbir yerde yok, ben Bu Supernatural 4. sezonu nerde bulup izleyebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Abi tek mühür kalmış o da kardeşlerle alakalı bir şeydir büyük ihtimalle. Lucifer filan gelmez bana göre. Engellenir kıyamet. Torrentte bol bol bulabilirsin. Demonoid de filan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 e21 when the levee breaks e22 lucifer rising (sezon finali) final epic olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 evet bekliyoruz :d bence sam vs dean göreceğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 21 dediğim gibi oldu :) ama malesef sam ölecek. artık eminim bu mal lilithi öldürecek son seali o şekilde kırmış olacak. ondan sonra lucifer bunun bedenine girecek dean de onu öldürecek fln. artık göreceğiz :D sam gg oldu demona dönüşüyor hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 lucifer müslüman oluyomuş dizinin sonunda bi arkadaş söyledi senaryoyu okumuşda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar