keldron Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Yeni sezon çok iyi başladı,ama geçen sezonlarda bunun ayarları verilmişti bildiginiz üzere.(Dean in tanrı yok melekler hikaye muhabbetleri)Hatta ruby ilk geldiginde aha melekler de girdi devreye demiştim.Sonradan anladık tahmin fos çıktı. Şimdi düşünceme katılır mısınız bilmem de ben böle dizilerde her zaman farklı kültürlerin kullanılmasındna yanayım ki supernatural bunu çok iyi başardı;ama bundan sonra Hristyanlığa baglı olarak sürdürücekler sanırım senaryoyu.Bunun senaryoyu ve dogal olarak demon ve angel tasvirlerini kısıtlıcagını inanıyorum.Her dinden kültürden faydalansalar ki umarım öle olur cok daha iyi bi supernatural izleriz sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Çoğunda zaten benzer tasvirler yapılıyor. Ama tek bir inanca bağlı kalacaklarını zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Sam gg, kardeşlik bozuldu. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Nerden anladın onu yafs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Casstillo dedi ya samin gittiği yol yol değil. Zaten belliydi sam in diğer tarafa geçeceği, bu bölümle başladı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Ruby Ruby'nin amacının başından beri Sam'i doğru yoldan çıkartmak olduğunu düşünüyorum, ya da en azından yeni Ruby hakikaten Ruby değil başka bir demon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Sam'in yoldan çıkacağı uzun süredir aşikardı. Tam bir bro kapışması sezonu izlicez gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Dean Van Halen lol :D offf yardı yine Dean. Hiç birşey olmasa sırf Dean için izlenir:D Şimdi işin eğlenci tarafı dışında ben bu angel'in kötü olduğuna inanmaya başladım. Belkide sam herşeyi durdurabilecek bir güce ulaştı ve demonlar onu durduramadığı için Dean'i getirdiler kandırarak amaçlarına ulaşmaya çalışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Bence Casstillo gerçek, demonlar için kurulan o kadar tuzaktan hobarey diye geçti üstelik bıçağıda yedi bi halt olmadı. Sam i durdurmak için geri getirmişler bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Valla o melek mi şeytan mı çözemedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 2 sezon izledim cokzelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Karga gibi kanatları vardı belki fallen angeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Pek sanmıyorum, gerçek görüntüsünü görürlerse pek hayırlı olmuor o yüzden sadece gölgesini gösterdi sanırım. Neyse oturup izleyip görücez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 S04E04 Hahahah Dean beni öldürdü gülmekten. ya şu kapıyı kırıp giriyorlar ya ellerinde kırmızı tüp. Wait,...we are here save you.i guessSonra kapıyı kapatıyor.Bölüm sıkıcıydı ama şu sahne bile yetti bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Yine karıştık. Hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 son bölümde iidi. Eveliyatı öğrenmiş olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Theghosthand said: S04E04 Hahahah Dean beni öldürdü gülmekten. ya şu kapıyı kırıp giriyorlar ya ellerinde kırmızı tüp. Wait,...we are here save you.i guessSonra kapıyı kapatıyor.Bölüm sıkıcıydı ama şu sahne bile yetti bana. bir önceki bölümdeki Dean dialogları bence çok daha iyidir. I am Dean Van Halen. Sammy, mom's a babe and i'm going to hell for this, againe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 5 komik olmuş. ps2 neden bilmem ilk sezonu siyah beyaz oynatmıştı aklıma o geldi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 ilk sezonlari izlemedigimden s4 u izlemiyordum. bugun sonuna kadar izledim hepsini (s4e5'e kadar). s4 tuhaf oldu ya. angel ve god olayi biraz sacmaladi gibi. tamam angel olabilir, gelip "gecmiste yaptiklarindan gordum ki sen bu savasta yardimci olabilirsin" felan diyip yapardi da. ama "tanri seni ordan cikarmami emretti" biraz abarti olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Hoş olmuş siyah beyaz, iyi gelio böyle bölümler. Arada bir dizinin eski havası geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Süperdi nostajik olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Hiç sevmiyorum böyle bölümleri, ana konuyla alakasız bölümler yayınladıkları için, katkısı olan kim varsa aile fertlerini araştırmaya başlıyorum. Lanet olsun adamım melek vardı ne oldu ona? FFS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Baştaki köpek ile sondaki "eye of the tiger" kopardı :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Dean'in çığlığı bastığı yerde yarıldım şimdi gülmek için ara verdim.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 sondaki eye of the tiger iyiydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar