Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Abi süper bölümdü ya. Dehşet olacak bu sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Olayın dean'in başına gelmesi zaten ayrı bir komedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 oha dedim eben dedim ... Bu neya, supernatural olmasına supernaturalda onunda bir sınırı var yaw :) evet güzel olacak gibi ... ben eski rubyi istiyom ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 The_Delucian said: ben eski rubyi istiyom ! buna +1. Eski ruby daha iyiydi. Gayet güzel başladı sezonada dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 The_Delucian said: ben eski rubyi istiyom ! Evet ya eskisi taş gibiydi, yenisinde iş yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Bu sezon gayet güzel gidiyor,hayırlısı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 progamer said: The_Delucian said: ben eski rubyi istiyom ! buna +1. Eski ruby daha iyiydi. Gayet güzel başladı sezonada dizi. +1+1+1+1+1+x3'2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Bu gece mi çıkıyordu yeni bölüm ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 yok cumaları çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 ÇIKMIIIŞŞ!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Of izledim de, efsane bir konu girdi adamlar bölümün sonunda, bundan sonraki bölümler mükemmel geçicek gibi. Bu diziyi seviyorum !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 baluu heyecanlandırdın benide hemen izliyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Olay yeni bir boyut kazandı. İyi gidiyor dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 off süperdi yaa harika gidiyor dizi inşallah böyle devam ederler. Pek parlak geçmeyen 3. sezondan sonra ilaç gibi geldi valla. Senaryoda bu melek şeytan savaşı arasına insanların sokulması baya bir saçma ama izletiyor genede dizi kendini :) Dean'in melek ile konuşması oldukça etkiliydi 2. bölümde. Lucifer serbest kalacak felan baya etkileyici olmuş. Dean'de tam ateistmiş be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Melek çok pis posta koymuş yalnız, yakıştıramadım Dean'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Of of yeni başladım 4. sezona.İlk bölüm kendini aşmış.Son sahneleri oha oha diye izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 :/ Yahu lili bu kadar güçlü olamaz. Casstiyi görünce bile kuyruğu titretmesi gerekio. Yani bu kadar büyük bir melek göreve iniyor onun rakibide ona denk bir güç olması gerek ki buda kıyrıtık demonlar olamaz. Birde 6 kardeşi ölmüş ama olmazki. Sonuçta lili sam i bile öldüremedi. Bobby kıyamat alametlerinden söz etti, sonra şak bi ayin kıyamat alameti yalan oldu. Burda kastedilen kıyamat lucinin gelmesi değilse çok feci batırdılar gibi. İyi bir başlangıcın ardından beğenemedim ben. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Üstteki Mesaja Açıklama Niteliğindedir, Bazı kısımları da benim düşüncelerim. Yok oyle değil, şimdi 60 kusur kıyamet alameti varya, şimdi bunlardan biri de o witness bilmemnesi, yani işte o hayaletlerin gelip o avcıları haklaması.. Şimdi lilith ve diğer demonlar bu alametleri başlatmak için çabalıyorlar, büyüyle vs.. ile, melekler de daha vaktin gelmediği nedeni ile savunuyorlar ki ölüm kol gezmesin. İşte bu savaş esnasında dedi ya, bizim sayımız belirli diye, demonların ki çok çok daha fazla, sayıca üstün oldukları için katakulleye getirmiş ve 6 kardeşini öldürmüşler işte o savaş esnasında.. melekler bu savaşı verirken de, lilith durumdan faydalanmış ve lucifer'in kaçmasına yardım etmiş. Olay bu. Şimdi Lucifer serbest. Lucifer'in serbest kalması da çok büyük bişi demek, ki bilirsin şeytanların tanrısıdır lucifer, en babalarından yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Yahu baluu semi yanlış izledin benmi yanlış izledim. :D Luci daha kaçmadı, amaçları onu serbest bırakmak. Hem ona bakanlar bile ölürken bu demonlar nasıl 6 tane melek haklamış orada takıldım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 evet ya daha kaçan bişey yok.bu sealların hepsi kırılırsa kaçacak. sırf bu hafta 6 kardeşimi kaybettim anlamında diyor onu.nasıl tiplerle karşılaştılarda kaybettiler belli değil.lilith gibi olmak zorunda değiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Lucifer kaçmadı henüz dendiği gibi benim tahminimde Sam'in ve hakkı rahmetine kavuşan yelloweyed demon'ın luciferle bir alakaları var. Belki sam lucifer için container gibi bişi oluyor yada yelloweyed demon lucinin has adamıydı. Bana göre yine en sonunda Dean ve Sam kapışacak brotherly love dünyayı kurtaracak. Sam için Demon ordularının komutanı diyordu daha önceki sezonda yani adaylardan birisi peki has komutan luciferden başkası olablirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Yahu olurmu, 66mühürden sonuncusu tanıklar olayı, seal bir kere kırıldı. ve kırılınca noluyor ? lucifer özgür kalıyor. Bence direk özgür şuan. 66.mühür kırıldı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Yok öyle değil, tüm mühürler kırıldığında serbest kalcak Luci, Dean da soruo zaten hepsi kırıldığında ne olacak diye. Hepsi kırılmış değil daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Hepsi kırılmamış daha ama sanırım başka kırılan mühürlerde var Dean in görevide mühürleri kırdırmamak zaten. Onada angelic power gelirse şaşırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 O zaman ben yanlış anlamışım, altyazısız izleyin böyle ufak tefek karışıklıklar oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar