Pallando Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 alperozg said: çok basit çözüldü son bölüm, yani lucifer çıkacak ortalğı da nasıl acaba? bi beden şeklinde mi görücez onu? lucifer yi durdurmak isteyen kimse de kalmadı artık son sezonda ne yapacaklar sam ve dean o bıçakla lucifer e saldırmazlar heralde. sonraki sezon ne zaman başlıyor bilgisi olan var mı? Eylülün ortalarına yada sonlarına doğru başlar muhtemelen 5. sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Le le le sakine bu ne be?bunca süper şey oldu bütün sezon böylemi bitiyo?yazık yaw,Cas adamın be,yine yaptı babalığını :D 5.sezonda Lu'nun ve elemanlarının peşinde olcaklar anlaşıldı,bekleyelim bakalım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Darko2 said: Le le le sakine bu ne be?bunca süper şey oldu bütün sezon böylemi bitiyo?yazık yaw,Cas adamın be,yine yaptı babalığını :D 5.sezonda Lu'nun ve elemanlarının peşinde olcaklar anlaşıldı,bekleyelim bakalım.... ben asil luci nasıl çıkçak karşımıza onu merak ediyorum. sarı gözlü şeytan vardı, lilith beyaz gözlüydü, sıradan şeytanlarda siyah. bu luciferi de karşımıza başka renk gözle, insan bedeninde mi çıkacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 insan bedeninde cıkıcak tabikide ve sam'in bedeninde olucak lucifer. manastırda azazel'le konusurken bana bir cocuk bulmalısın demişti, sam'de bebekken azazel'in kanından içmişti. yani kısaca lucifer sam'in içine giricek, dean'de angellara söz verdigi için ve uyması gerektigi için sam'i öldurmeye calisicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Mantıklı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 oo yeni sezonda luciifer i john abruzzi oynayacak diyolar. constantine dede şeytanı oynamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 o zaman mükemmel olur abruzzi gönüllerin adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 fenris said: oo yeni sezonda luciifer i john abruzzi oynayacak diyolar. constantine dede şeytanı oynamıştı. kaynak alabilirmiyim ?? diger yorumlarıda merak ettim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 alamazsın, söylenti. ekşi de geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 sezon 2 bolum 14 den ıtıbaren altyazı problemı yasıyorum.bu konuda yardımcı olabılecek varmı ? altyazı sıtelerındekılerın hıcbırı uyumlu degıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 http://divxplanet.com/sub/s/58297/Supernatural.html uyumludur burdakiler sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 heheh sam ile olan son sahne konuşması az güldürmedi : ) oğlumm lucifer geliyor ... ıhnngk :S Bakalım diğer sezon nasıl olucak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 ahh be o eleman lucifer olarak gelse kardeşleri bir güzel sopalasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 ayk çirkin olmuş be bayağı cehennemden mi ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Lucifer olarak hakkatten süper bir tercih. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 cok super olur abruzzi oynarsa ama ben hala sam olcak diyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=v_f8v0rKNOo&feature=related constantine de lucifer ken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 ne zaman geliyor yeni sezon? facebookta yazın buradayız fln diyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 yanilmiyorsam 11 eylulde baslayacak yeni sezon. zaten cogu dizi eylulde baslayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 bu dizi dizi diil bu başka bişey. damarlarımda benim yani .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 şeytanıda jacop oynayacakmış losttaki. öteki olsa daha iyi olurdu ama bu herifte de iyi tip var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 kesinmi bu bilgi ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Kesin ya ilk olarak burda da belirtilmiş Peter Stormare(John Abruzzi eh)canlandırcak dediler ki millette bi heyecan oluştu.Ben sezon sonundna Lucifer olarak direkt Peter Stormare i düsünüyordum.Constantine izleyen herkes ordaki Lucifer performansını hatırlıyordur ki ses tonu ve mimikleriyle en sevdigim aktörlerden.Şahsen bu ismin olmamasından dolayı cok üzüldüm.Bakalım görücez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 bu sezon baya guzel olcak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar