Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Haftalık olarak kaçırmadığım dizilerden biriside supernatural. 2. sezonun ortasında şu sıralar ve olaylar karman çorman. WoD bilenler için bir nevi Hunter the Reckoning gibi bir dizi. Dünya üzerindeki her çeşit paranormal ve doğa üstü varlıkları avlayan biladerlerin hikayesi diyebiliriz. Keisnlikle tavsiye edilir. supernatural.warnerbros.com/ //arama yaptım bulamadım herkalde pati kapalıyken çıktığı içindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Bu hafta pek güzel değildi. 2haftalık aradan sonra biraz daha "yellow eyed demon"la ilgili bişeyler gelir diye umuyordum ama "Road kill" episodu vasattı. Yalınz çalan şarkı pek bir güzel gitmiş ortama. Onuda aradım buldum "House of the Rising Sun" The Animals söylüyor. Bu bölümü saymassak hala daha tavsiye ediyorum bu diziyi. Mutlaka izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 bu sezonu pek iyi değil bence,özellikle son bölüm iyice dandikti,klişe üstüne klişe yani yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 sezon finali oynadı ve güzel şeyler oldu diyeyim. [spo]yellow eyed demon öldü. Hells gate kısa bir süreliğine açık kaldı ama bu da diziye 1 sezonluk daha hayalet demon ıvır zıvır vermiş oldu. Birde her yaratık amerikadamı olmak zorunda. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 İzlemek isteyebilecek çıkar belki uplayayım. Çok güzel gidiyor 3. sezon. Tavsiye edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 birinci sezondan sonra takip etmemiştim.iyi gidiyo diyosanız bi bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Ben pek kolay dizi tutmam ama bu hem eğlenceli hem aksiyon bol. Keyifli oluyor. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 deniyelim hazir ftpye yuklenmişken. guzeldir umarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Ben bunu çok duydum ama bir BtVS bir Smallville tadında mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 3. sezonun son bölümleri biraz duraklamaya girdi, sanki böyle hafif duygusallaşıyor gibi o yüzden biraz sıkıcı ilerliyor konu ama ilk iki sezon tamamen bomba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 5-10 bölüm izledim 2. sezondan 3. sezonu izliyorum şimdi de dizi yoklugundan. çok çakma yanlız, buffy daha iyiydi desem konsept farklılığına rağmen abartmış olmam. iki tane yakışıklı tip, başarısız espriler, antika antika demonlar falanlar. iyi birşey bulamıyorum bu dizide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 TNT salı günleri saat 20 de veriyor bu diziyi gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Yeni sezonun ilk bölümü bugün çıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 yarin sabah deilmi ./ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Kardeşlerin diyalogları resmen taşıyor diziyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Dragonfire said: [spo]yellow eyed demon öldü. Hells gate kısa bir süreliğine açık kaldı ama bu da diziye 1 sezonluk daha hayalet demon ıvır zıvır vermiş oldu. Birde her yaratık amerikadamı olmak zorunda. [/spo] bundan sonra izlenecek birşey kalmadı bana göre. sabah akşam pvs yapıcaklar hayalletlerle kapışacaklar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 nasıl avladıkları degisebilir. malum ufak olanda birseyler kıpırdıyordu. ehem bence ufak kardes kendinden gececek bu sezon eger abisini geri getirmezse hızlıca bir sekilde icindeki gucler acıga cıkmaya baslayacak kopuk bir "heroes" karakteri olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 401 düşmüş torrente. Alt yazı aktivitesi varmı bide ona bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 O.o , çıkmış demek en sonunda, valla epey heyecanlı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 keldron said: Kardeşlerin diyalogları resmen taşıyor diziyi. bu diziyi bu kadar uzun süre izlememin başlıca sebebi budur zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Merhaba ben doktor James Hetfield! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Ya ben daha çok bu şeytan felan geyikleri için izliyorum, böyle çok mistik şeyler felan ya, keyifli oluyor : ) Sarı gözün ölümüne çok üzülmüştüm mesela :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Baluu said: Ya ben daha çok bu şeytan felan geyikleri için izliyorum, böyle çok mistik şeyler felan ya, keyifli oluyor : ) Sarı gözün ölümüne çok üzülmüştüm mesela :D Sarı gözün ölüm finalide çok güzeldi ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 O bölüm efsaneydi zaten ya, devil's gate felan böyle çılgın şeyler, aslında o sezon güzeldi özellikle son 4-5 bölüm :D 4x01 Bu melek geyiği iyiymiş, tuttum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 güzel başladı sezon, hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar