Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 1- Family Guy'i izlemeye bastan baslamamistim ben, oyle random gidiyordum, tamam eglenceli falan da american dad daha guzel diyordum hep. Gecen gun family guy ilk sezonu izledim televizyonda, her saniye yariliyorsun ya, bariz ilk sezon ubermis yani. Sevmiyorum diyenler bi ilk sezona sans versin. 2- Yeni bolumu izlemedim insallah bitirirler ama bu sezon. 3- HUUUOP bu baslikta how i met konusuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 1) family guy çok kötü. 2) ilk bölümünü beğenmemiştim bu bölüm iyi olmuş. doppleganger (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 aahahah guzel olmus baya, barney'nin tripler ve lilly'nin son sahne harikaydi ozellikle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Bence en iyi kısım MOUSTACHE MARSHALL !!! öldüm bittim ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Ben ilk böümü daha çok sevdim, fazla güzel espri yoktu. Barney'nin tripler güzeldi bence, bir de doppleganger olayı hoş olmş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 bu bölümden doppleganger kelimesini öğrendim iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 iyiydi beğendim bu bölümü ama hala biraz daha lazım ha gayret senaristler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 family guy nasıl kötü ya o top kafalı bebek gibisi var mı <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 eagle_dnz said: iyiydi beğendim bu bölümü ama hala biraz daha lazım ha gayret senaristler katılıyorum top kafalı bebeği de sevmiyorum hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 seed manyağı olduğu halde inmiyo be.. gece unutmuşum koymayı üf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 izlediğim en kötü himym bölümüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 pogodi said: izlediğim en kötü himym bölümüydü. o kadarda değil bee ama işlenen konu kötüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 gerçekten benim için öyleydi konu çok yapmacıktı marshall iyiydi bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 evet daha 2. bölümden yine konuyu saptırdılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 barneynin robin'e cluba marshal zorla goturdu diye anlatisi ve bakislari falan mukemmeldi. 15 kere falan izledim orayi heralde ehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 pogodi said: izlediğim en kötü himym bölümüydü. hamburgerliden bile kötü müydü? inanmam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 kotu motu degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 kötüydü yav bu da. bu hafta sitcomladan sadece two and a half men eski formunu korudu bence. mustache marshall falan... piuv... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 ted in olduğu kısımlar bayıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 smash said: pogodi said: izlediğim en kötü himym bölümüydü. hamburgerliden bile kötü müydü? inanmam :) ahah bilmiyorum ama ilk bölümden sonra hevesle izlemeye başlamıştım, özellikle ted in bölümlerinde böyle oldum =) =) =| asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 daha rezilleri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 anneyi veya anne adaylarını göstermemek için daha kaç takla atacaklar merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Onu merak ederek izleyen var mıdır ki Ben alakasızım o mevzuyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 harbiden ha, konu ilerlese nolur ilerlemese olur, bize ne milletin anasindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar