arcane Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Ben demiştim ama yapımcının sözlerini yanlış yorumlamışım, sonradan yapılan açıklamalar aksini gösterdi. Yalnız sarı şemsiyeyi sezon sonunda göreceğiz o kesin. Barney-Robin de finalde çözümlenecek. Dizinin en az bir sezon daha devam edeceğini söyleyebiliriz. Bitmesini isteyenler Friends topiklerine, çuf çuf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 yok mu yani sarı şemsiye :( ya ben de seviyorum diziyi -friends kadar olmasa da- ama eski kaliteyi koruyamıyolar onurlarıylan bitirsinler diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Sarı şemsiye var ama bu demek değil ki anneyi göreceğiz. Sadece şemsiyeyi göreceğimiz garantili ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Bu hafta yayınlandı mı bölüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Evet ama kötü bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 bende beğenmedim bide ilk defa himym bölümü bitmek bilmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Sixoms said: Bu hafta yayınlandı mı bölüm? ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Yayınlandı, http://www.myepisodes.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 kotuydu lan ne bicim bolum bu neyse en azindan tahmin ettigimiz ted olayi gerceklesti bu arada web sitesindeki linkler acilmiyo, kasti yapmislar tahminen? http://www.canadiansexacts.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Nedir o Ted olayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 mste calisip bunu soruyorsun ilke. GIT AT KENDINI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 benim hoşuma gitti ya çok da kötü değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Berbattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 arcane said: Nedir o Ted olayı? kendi sirketini kurcak iste? ha diyosan tahmin edicek bi yeri yoktu bunun, evet sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 o kadar kötü değildi abi neden yani bu kadar nefret bu bölüme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Beni güldürdü yine ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Penthesilea said: arcane said: Nedir o Ted olayı? kendi sirketini kurcak iste? ha diyosan tahmin edicek bi yeri yoktu bunun, evet sfds Kim tahmin etti ki? Beni diyorsan ben direk spoiler okudum eheuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Penthesilea said: kotuydu lan ne bicim bolum bu neyse en azindan tahmin ettigimiz ted olayi gerceklesti bu arada web sitesindeki linkler acilmiyo, kasti yapmislar tahminen? http://www.canadiansexacts.org Repliği duyar duyma zçok büyük umutla girdi, hayalleirm suya düştü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=KDPgcBQPksw (seslendirmelerin orjinal olmasına dikkat çekiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 family guy izlediğim en iğrenç şey heralde ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Ben de sevmem family guy, ama arada çok güzel yakalıyolar. Elmer-Buggs göndermesi de çok hoştu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 AHAHAHAHA suit up fena diil ayrica dizi son bolumdeki snatch jenerik muabbeti cok tatlıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Gülmedim pek yine. Yaptıkları site de baştan savma olmuş zaten bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 snatch göndermesi iyiydi baya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 bryan adams, baseball cards, greasy kayak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar