ozkolous Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 valla seneler sonra That 70's Show dan Donna yı ( Laura Prepon ) görmek bile benim için iyi olmasına yeter bi bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 416 ÇOOOOOOOOOOK kötüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 ozkolous said: valla seneler sonra That 70's Show dan Donna yı ( Laura Prepon ) görmek bile benim için iyi olmasına yeter bi bölümdü. evet ya kalın sesli kız haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 bitek barney'in HOW COULD YOU (high five) olayi eglendirdi. bolume uyuz oldum cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Hakkaten kotuydu be. Altyazı çıkarmaya bile kasmıyor millet artık görünen o ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Before Stinson Respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 bence güzeldi bölüm flashback i bol bölümlere bayılıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 kötüydü bence de eski güzelliği kalmadı artık marshallın pantalon hikayesi de komik değildi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Sıkıcı bir bölümdü ya. Sezon sonuna kadar güzel bir bölüm gelmeyecek sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 eger bolumler sikici geliyorsa once bir onceki bolumu ya da son donemlerden begendiniz bir bolumu izleyin, havaya soksun sizi, ondan sonra yeni bolumu izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 yok bence sezonun sonuna kadar barneyli robinli bi bölüm görücez hatta sezon şöyle bitebilir Barney: I love you Robin: ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Robin tabancasını çekip vuradabilir. Ya Barney'i ya da kendinden iğrendiği için kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Gayet guzel bi bolumdu abi, onumuzdeki bolumlerde konu da gorucez artik cok sukur. Aksiyon yok diye mi begenmediniz dghfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Abi her bölümünde bi aşmışlığı bi hit sahnesi, bir özlü sözü olan diziydi HIMYM, ama bu bölümü ortalama türk sit comundan daha yaratıcı değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 1-2-3. sezon tadı yok bence 4. sezonda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Penthesilea said: Gayet guzel bi bolumdu abi, onumuzdeki bolumlerde konu da gorucez artik cok sukur. Aksiyon yok diye mi begenmediniz dghfgs oh be bi beğenen çıktı niye beğenilmedi anlamadım barney yine formundaydı ki lily de öyle gayet iyi bir bölümdü en iyi değildi ama kötü değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 The Mist' ten geliyor: said: Stephanie Drayton: How did you two always manage to make me laugh? David Drayton: You have incredibly low standards. Stephanie Drayton: Mhm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 lafı da kodum diosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Hehe tam aynısını yazmayı düşünüyodum. Bu kötü bölümler o kadar çok arttı ki az iyi bölüme bile çok iyi demeye başladık. Eskiden böyle değildi himym :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 yok, siz beğendikten sonra bize yorum yapmak düşmez ama Stephanie öyle deil sadece o kadar güzel bir bölüm deildi onu diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 En kötü bölümü müydü bilmiyorum ama kesinlikle en kötülerindendi. Sezonun kalan bölümleriyle alakalı felaket spoilerlarım var, onları paylaşayım. Okumamanız tavsiye edilirŞimdi okuma diyince kesin daha fazla okuyasınız gelmiştir ehueh. spoilerz- Barney laser tag salonundan banlanacak. - Ted kendi mimarlık firmasını kuracak. - Sezon finalinde keçi var. - Sezon finalinde Barney ve Robin çözümlenecek. - Sezon finalinde anne belli olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 spoilerlar iyiymiş ya, şu kötü bölümden sonra heycanlandırdı yeniden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 kac bolum var finale? bi de sezon finali tum dizinin finali olmucak di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 http://www.hissandpop.com/celebrities/p/lauraprepon/photos/laura-prepon-012.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 güzel kadın değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar