Mirage Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Yeni bölüm 2 Şubat Pazartesi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 www.myepisodes.com takip ettiğiniz dizileri listeye ekleyip bir takvim oluşturabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Aluriel said: www.myepisodes.com takip ettiğiniz dizileri listeye ekleyip bir takvim oluşturabilirsiniz. güzelmiş bu baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Dragonfire said: llama yanlış yazmış sanırım. 14 çıkmadı daha 13 çıktı en son. ben 2 sezondan bahsettim gençler hatta orda 2x14 yazıyor yaw :D hatta2 3.sezona geldim yeni bakalım bu gece başlıcam izlemeye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Aluriel said: www.myepisodes.com takip ettiğiniz dizileri listeye ekleyip bir takvim oluşturabilirsiniz. Baya güzelmiş site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Site harbiden güzelmiş tüm dizilerimi ekledim :F artık yeni bölümü çıktı mı kaçırdım mı indirmiş miydim derdim olmicak :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Aluriel said: www.myepisodes.com takip ettiğiniz dizileri listeye ekleyip bir takvim oluşturabilirsiniz. Teşekkürler yahu :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Aluriel said: www.myepisodes.com takip ettiğiniz dizileri listeye ekleyip bir takvim oluşturabilirsiniz. çok ama çok teşekkürler. ilaç gibi geldin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 bugün çıkması gerekmiyor muydu yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Yarın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 aslında bugün, amerika saatiyle bizimkinden 8-9 saat sonra. internete düşmesi de ondan 3-4 saat sonra, yani yarın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 nothing and everything is posimpible! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 baya vasat bi bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 cv barneynin video'lu özgeçmişi inanılmaz. aynısından yapıcam marshall - "i dance... more than.. you know.. lilyy - "i don't know how to respond to that" çok güzel bölümdür bayagidir bu kadar gülmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 bence de çok kötüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 bence baya güzeldi özellikle barney barneynin güneş gibi doğması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 ben beğendim ama konu baya sığ kalmış. öyle çok alakasız geldi ana konuyla. barney'nin aksanları ve şarkısı mükemmeldi vidyoda hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 ingilizce altyazı ne zaman düşer bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Bölüm kötü (td) ama Barney, tek kelimeyle muhteşemükemmel. (tu) Giriş süperdi zaten, video ve şarkı hahahaha :D Barney Stinson! Barney Stinson! That guy is awesome! Ya böyle Transformers maintheme gibi birşey olmuş, ne kadar muhteşem ya ahah bana göre şimdiden hit oldu, murder train gibi. http://barneysvideoresume.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 şarkı manyak. awesomeawesomeawesomeawesomeawesomeawesomeawesomeawesomeawesomeawesomeawesomeawesomeawesomeawesomeawesomeawesomeawesomeawesomeawesomeawesomeawesome sözleri anlyabilen var mı? barney stinson barney stinsn that guys awesome this isn't barney stinson, singing this song, that would be realy lame ....(burda ne diyo).. guys who think that guys awesome.... ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Adamlar yapmış yahu :) http://barneysvideoresume.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daywollker Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 how şu an 4 sezon 13 bölümü indirdim izledimm bence güzel bi dizi...takip etmeyenler tavsiye ederim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 aleksey vayner videosuna gönderme bölüm sdfdsgsf http://www.youtube.com/watch?v=-_tk2GjFhJA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 barneynin resume iyiydi eyvallahta robin için yaptığını bulamadım varmı acaba nette fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 yemekteyizde bu hafta yarışan hamiyet hanım bire bir barney'e benziyor, görmediyseniz bi göz atın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar