Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Marshall'ın hep böyle ilginçlikleri vardı, bu sefer tuvalet oldu, daha önceki sezonlarda yeri geldi batıl inançları oldu, yeri geldi takıntıları oldu, yeri geldi true love sevdası ya da kendini kanıtlama sevdası oldu. Lillypad vs olayı da zaten en başından beri var, taa üni'de Ted'in üst ranzasında sevişmelerinden beri böyle garip sevgi gösterileri felan oluyo yani :) Barney'de düşüş var evet, ama genel olarak zaten kafası karışık barneyden tam performans beklememek lazım. Yine de eski Barney değil şu aralar o doğru. Daha yaratıcı olması lazım. Ama konu diyince ben ana konuyu ve tarzı kastediyosun sanmıştım ne bileyim hafif romantizm katılmış abesliklerle ve abartılarla süslenmiş her tattan komedi anlayışı hala sürüyor ilk sezonki çizgisiyle. Konuyu da ellerinden geldiğince işliyorlar işte, Ted'in boşanması ardından yalpalaması, yavaş yavaş ilişkilere tekrar dönmesi ve sonunda son birkaç bölümle beraber tekrar başlaması, o arada Barney'in durumu falan. Ha benim istediğim noktaya doğru gitmiyo konu, ama yön olarak olmasa da gidiş şekli olarak çok doğru yolda bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 himym dediginiz sezonu ortalama 22 bolumden olusan dizi. 4. sezona gelmisler elbette inisli cikisli gececektir. her bolum cok komik veya espiriler cok iyi olacak diye bir sart yok ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 izleyin izleyin http://video.aol.com/video-detail/hey-beautiful-by-the-solids/1080105096 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 şarkı Kokomo-Beach Boys'muş. ben de hep bi yerlerde duyup çok seviyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Video legendary! (tu) Muhteşem sahne seçmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 telepatik bakışmalar. offf şu - spoiler bu http://www.youtube.com/watch?v=WyoahkV7_7I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 alperozg said: izleyin izleyin http://video.aol.com/video-detail/hey-beautiful-by-the-solids/1080105096 midem bulandı ne biçim ağız onlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Telepatik bakismalarda Barney bitirdi olayi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Innuendo said: himym dediginiz sezonu ortalama 22 bolumden olusan dizi. 4. sezona gelmisler elbette inisli cikisli gececektir. her bolum cok komik veya espiriler cok iyi olacak diye bir sart yok ki. eskiden yapılabilmişi var onun. ultimate dizi 'friends'in bir bölümünde sıkıldığımı veya gülmediğimi hatırlamıyorum mesela.(geçenlerde 10 sezonu tekrar seyrettim) buda onun klonu gibi düşünürsek dizinin kötü yönde gittiğini gösteriyor aslında. 3. sezonda diziyi bitirebilselerdi çok iyi dizilerden diyebilirdikte dördüncü sezonda naked man dışında iyi güldüren bölüm yok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 artık çok tekrar etmeye başladı gülemiyoruz, insanlar artık meraktan izliyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 dizinin en büyük problemi o zaten. çünkü dizinin adı 'how i met your mother'. ana konu belli ve o konuda ilerlemeyen tüm bölümler filler olarak kalıyor. ve diziyi bunların anaları kim? diye seyrettiriyor başlık. friends+coupling gibi sade bir başlık olsaydı birçok bölüme filler olarak bakmayacaktık biz. konunun ilerlemesi komedi dizilerinde büyük rol kaplamayan birşey çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 anne veya filler, güzel bölüm olduktan sonra farketmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 bence tedin en iyi arkadaşı bariz barney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 2x14 bitti şimdi sanırsam en çokgüldüğüm bölüm oldu yanlız bu diziyi izlerken tam böyle yerleşiyorum koltuğa dizi bitiyor alışamadım kısa olmasına bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 14 ne ara çıktı yahu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 her salı düşmüş oluyor. Bayıktı bölüm birkaç sahne hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 nası oluyo abi o iş yok hiç bi yerde? tvguide da filan da önümüzdeki hafta gözüküyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 llama yanlış yazmış sanırım. 14 çıkmadı daha 13 çıktı en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Hayır yanlış yazmamış. 2x14 diyor, 2. sezonda daha kendisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 oy oy feci fail olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 bugun çıkması gerekmio muydu ya? yoksa çarşamba mı düşüodu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 13. bölümü pek beğenmedim barney ağırlıklı bi bölüm daha çok eğlendirir beni diye düşünmüştüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Mortis said: bugun çıkması gerekmio muydu ya? yoksa çarşamba mı düşüodu? çarşamba sabahı. edit : yoksa değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 yeni bolum yoktu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Normalde bugün çıkması gerekirdi. Yok sanırsam bu hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar