funq Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 http://img206.imageshack.us/img206/4030/himym409vt4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 kfg said: arcane said: Bu arada sanki Barney'in the naked man'i eski bölümlerden birinde önerdiğini hatırlıyorum ancak hangi bölüm hatırlayamadım. Hatırlayan var mı? 1. sezonun son bolumunde Ted, Robin icin ozel bir sey planlıyorum dediginde demisti, "Ted, waiting naked in a girl's bed wearing whipped cream undies does not work... usually." diye =)... edik: direk quote'u koydum... HAH! İŞTE BE! :) Adamımsın kfg, deli olmuştum nereden hatırlıyorum diye. Her ne kadar 83%lük başarı şansını henüz tutturamamış olsa da usta Stinson the naked man'in seks mimarıdır. (Gerçi usually demiş, plot hole direk lol) Bu arada haftaya yayınlanacak bölümden sonra dizi 1-1.5 ay mola veriyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 ahah baya iyiydi naked man lives in the shadows. is he a dream? truth? fiction? damnation? salvation? he is all these things and none of them. for he is... "the naked man." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 arcane said: kfg said: arcane said: Bu arada sanki Barney'in the naked man'i eski bölümlerden birinde önerdiğini hatırlıyorum ancak hangi bölüm hatırlayamadım. Hatırlayan var mı? 1. sezonun son bolumunde Ted, Robin icin ozel bir sey planlıyorum dediginde demisti, "Ted, waiting naked in a girl's bed wearing whipped cream undies does not work... usually." diye =)... edik: direk quote'u koydum... HAH! İŞTE BE! :) Adamımsın kfg, deli olmuştum nereden hatırlıyorum diye. Her ne kadar 83%lük başarı şansını henüz tutturamamış olsa da usta Stinson the naked man'in seks mimarıdır. (Gerçi usually demiş, plot hole direk lol) Bu arada haftaya yayınlanacak bölümden sonra dizi 1-1.5 ay mola veriyor :( aynı naked değil ama bu, ayrı bi olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Birebir aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 naked man naked man yeni tanıştığın, bir daha görüşemeyeceğin bir hatunla yatabilmek için yapılıyo köpüklü muhabbet tanıdığın hatunla yatmak için yapmaman gereken bir hamle olarak barney söylüyo, ironi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Hayır Ted orada one final grand gesture diyor, Barney de klasik get laid konsepti içinde değerlendirip cevap veriyor. Kremadan iç çamaşırı dışında birebir aynı şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 25) let's get it on by marvin gaye is playing on the radio (tu) okuyunca yerlere yattım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 yaa ara mı vericekmiş neden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 cobie hamile.:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 karakterine o kadar alışmışım ki hamile olmasına şaşırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 THARKAS said: cobie hamile.:( haydaaa :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 ne arasi ben, kac ay ara, ne ara ara? ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Aha Cobie gerçekten kanadalıymış ve 26 yaşındaymış. Yirim yirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Cobie Smulders(Robin) değilde asıl hamile olan Alyson Hannigan(Lily) diye okudum ben bir yerde(Yahoo'Daydı galiba). Ayrıca Marshall ve Lily'De çocuk isteyince hani senaryoya yazılır Lily hamile kalır diye bekliyordum. edit: IMDB trivia'ya göre Cobie Smulder'Sda hamileymiş. Baya bi ara olucak ehralde dizide ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 ben sadece cobie duymuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 of ama ya=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 geciktin fede http://forum.paticik.com/read.php?11,1902757,page=71#msg-3724447 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 tüh tahmin ettim ama aramaya üşendim D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 ya boyle guzel dizileri toptan izleyip son bolume gelince hissedilen burukluktan nefret ediyorum.. simdi her hafta bir bolum, onu da gectim, bir hafta bolum yok, ondan sonra da 3 hafta yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 herkes aynı düşüncelerde mum.. bana da çok oldu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Mum_Chamber said: ya boyle guzel dizileri toptan izleyip son bolume gelince hissedilen burukluktan nefret ediyorum.. simdi her hafta bir bolum, onu da gectim, bir hafta bolum yok, ondan sonra da 3 hafta yok.. Aynen,vizeler felan derken bir ara vermiştim şimdi 3 bölüm üst üste izledim,hani 4. aranıyorum şuan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 ben 1 2 komple 3te yarısını bir ayda izledim..bu 4.sezon öldürüyor bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 bugün yok mu şmdi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar