MeSh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 karma is a bitch. ayrıca nedir abi bu kötüleme furyası.. tamam benimde arada hakkatten hiç sevmediğim bölümler çikiyor, bende dert yanıyorum ama her bölüm kötü değil. yapmayınız. etmeyiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 http://wallpapers.skins.be/becki-newton/becki-newton-1024x768-39736.jpg çok güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Yanlış dizi lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 kör olmak zor iş :D bu arada bölümü beğendim ben, bayadır en çok güldüğüm himym bölümüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 16 abi, Ted'i dövecem ama, ya durup durup I love you, bu senaristler ne bokunu çıkardı artık şu işin robinle, bi barney bi ted, etkisi falan da kalmadı, saçma sapan bişey oldu . Bölüm o zamana kadar iidi "i love you" diince sinirlendim resmen diziye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 tek cümleyle yokettiler bölümü ya. en azından az tebessüm ettiydim izlerken bu bölümde. onu da burnumdan getirdiler sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 ne var abi, seviyo iste, gel sevgili olalima gitmesine gerek yok, ben seni her halinle seviyorum dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 ya ne demek sevio abi kaç sene oldu barney birlikte oldu onla onla da baya duygusal şey yaşadılar ettiler ne sevmesi durup durup gelip seviyorum dio hiç inandırıcı gelmio ağzına vuracam tedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 seni seviyorum gokhan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 "bir dizi daha ne kadar kötüye gidebilir" sorusunun cevabını aldık son bölümde. daha da sıçmaz diyordum ama önünü alamadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 BaaL said: "bir dizi daha ne kadar kötüye gidebilir" sorusunun cevabını aldık son bölümde. daha da sıçmaz diyordum ama önünü alamadılar. +1. 17.bölümü merakla bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 sırada marshall var hadi bakalım robin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 İğrenç bir bölümdü özellikle sonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 iğrençti diyoruz ama zaten buraya bağlanacağı belliydi. spo çünkü 3-4 bölüm önce mi ne hatırlmyıorum,Ted'in eski kız arkadşı bunu yani hala Robin'i sevdiğini iman etmişti Ted'e....ee Robin için de aynı olabilir çünkü gerçekten önemli sırlarını ilk paylaştığı insan ted,bir şekilde ona güveniyor,bir şeyler hissediyor...ayrıca ted'in eski kız arkdşı geldiğinde kıskançlık emraleri de göstermişti.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 ahahaha bölümün başı çok iyiydi kapıyı açınca şunu gördüm yüzünde ted'in direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 sonunda adam gibi bi bölüm çekmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 bölümün sonunda calan sarkıyı komple bölümden daha fazla sevdim, o derece bi bölümdü. bu arada anne'nin robin olmayacagını bile bile bu senaristler neden hala yazıcak bişey bulamadıkça ted-robin, barney-robin üzerinden yazıyolar anlamıs değilim, madem yazamıyonuz, gösterin anneyi bitirin diziyi. oh be rahatladım valla, bunun üstüne şu senaristleri de pataklasam daha bi rahatlardım ya, zor iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Sanırımdaha fazla izlemeye dayanmıcam sürekli yarım saatimi çalıyor bu dizi, eski tadı yok gerçekten aptal aşk dizilerinden farkı kalmadı. ggnormk himym :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 her hafta gelip ağlıyosunuz şurda ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 dedi little himym fanboi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 fanboyluk bi durum yok ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 http://www.weddingbridemovie.com/ şu müthişti yalnız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 sonunu iyi bağlamışlarda daha ilerliyecek gibi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 harbiden ağlamak istiyorum artık :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 dafuq conan o'brien gördüm sanki? barney masalarda sekerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar