DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 sezon arası deildi o 1 hafta vermediler sonra ki hafta verdiler 11'de sezon arası oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 laneD olsun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 ne arası bu anasını satim ama 3. sezonu genel olarak pek beğenmedim belki bu aradan sonra düzelirler bi çeki düzen versinler kendilerine olmaz böle aa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 gayet güzel gidiyo böle. ben zaten ana konuyu unuttum barneye odaklandım. ders veriyo adam resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 bitirdim ben de..inşallah devam eder yarıda kalmaz ya..müthiş bi dizi..sırf barney için izliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 you just got slapped accross the face, my friend you just got slapped yes that really just happened.. everybody saw it and everybody laughed and clapped it was awesome, wait, you just got slapped :D Bunu mp3playermda istiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Karakterleri çok keyifliydi dizinin. Özellikle Barney'i izlemek adeta bir ayrıcalıktı. Jefferey Murdoch'tan sonra kanımın en çok ısındığı dizi karakteriydi Barney. Yalnız bu dizinin daha çok devam etmeyecek olması çok üzüntücü verici. Sarı şemsiyeyi resmen kapak ettiler bize. Yazık, öğrenemiycez hiçbir zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ppoyr Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 "Özellikle Barney'i izlemek adeta bir ayrıcalıktı." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 nası ya bi dakka bi sn dursun herkes bitti mi dizi son bolum 11 miydi yoksa (lütfen) ben mi yanlış anladım sadece 3. sezonun son olduğunu soylemeye calıstıını sole bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Anneyi öğrenmek isteyenler açsın sadece Yapımcılar bi söyleşide ortada kesin bir karar olmasa da devam etmeme olasılıklarının fazla olduğunu söylemişler. Ha merak edenler için de anne vestiyer kızdı demişler (2. sezon hani bir diskoya gidiyorlardı orda vestiyerle anlaşıyodu acaip Ted.). Ama eğer devam etmeyeceklerse de bunun yalan olduğunu düşünüyorum çünkü o bölümde de "hayır anneniz o değildi" diyor yani vestiyer kız olamaz. Tahminen yapımcılar devam etmeme olasılığına karşılık bir anne bulmak zorunda kaldılar ve bu yüzden de onu seçtiler buydu diye geçiştirmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 bir bir bütün gzl dizileri miç ediolarya offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 aktiftablet said: you just got slapped accross the face, my friend you just got slapped yes that really just happened.. everybody saw it and everybody laughed and clapped it was awesome, wait, you just got slapped :D Bunu mp3playermda istiyorum ben Bi saniyeliğine de olsa benim sorunuma odaklansak? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 @Rewendor Yanlışın var Onu önceki sayfalarda konuştuk, bir bölümde Ted onunla bir daha konuşmadığını söylemişti. Anne o değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Yanlış benim değil Greeny. Açıkladım zaten durumu. yok yok doğru Ted onla konuşmadık o değil diyor zaten bölümde. Ama yapımcılar da evet o eğer devam edemessek dediler. Muhtemelen anne yeni bir karakterdi ama fırsat olmayabilir devam etmeye devam edemezsek havada kalmasın diye hemen onu koyuverdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Kesin olarak bitti mi? Devam etme ihtimali yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Nasıl biter ya? En çok takip edilen dizlerden değil mi bu how I met oyur mother? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Amerika'da değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 bitmedi sanırım senarist grevi var .bittiyse kaynak filan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 bitemez hacı nası bitiyo ya olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 amerikada 3. sezonu 11. bolume kadar gosterdiler sonra 1den gene baslattilar simdi 7de mi 8de mi ne tam emin degilim, bakiyorum televizyon programina onumuzdeki iki hafta boyunca yeni bolum yazmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 biterse çok kötü olur ya barney gibi bir yıldız bir daha ortaya çıkmaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 grev bitiyor. HIMYM yakında geri gelir. anne de coat check girl değil onu dalgasına dedi eleman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Benim bildiğim geliyor bugün yeni bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 ALLLLLAHHHHHHHH oley be inş solediğin dogrudur cok ozledim barney nin dialoglarını offf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Next on How I Met Your Mother Monday, February 4, 8pm et/pt Kaynak Ama altındaki yazı eski bölüme benziyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar