Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

How I Met Your Mother

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

• 4 hafta sonra ...
Karakterleri çok keyifliydi dizinin. Özellikle Barney'i izlemek adeta bir ayrıcalıktı. Jefferey Murdoch'tan sonra kanımın en çok ısındığı dizi karakteriydi Barney. Yalnız bu dizinin daha çok devam etmeyecek olması çok üzüntücü verici. Sarı şemsiyeyi resmen kapak ettiler bize. Yazık, öğrenemiycez hiçbir zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

Anneyi öğrenmek isteyenler açsın sadece

Yapımcılar bi söyleşide ortada kesin bir karar olmasa da devam etmeme olasılıklarının fazla olduğunu söylemişler. Ha merak edenler için de anne vestiyer kızdı demişler (2. sezon hani bir diskoya gidiyorlardı orda vestiyerle anlaşıyodu acaip Ted.). Ama eğer devam etmeyeceklerse de bunun yalan olduğunu düşünüyorum çünkü o bölümde de "hayır anneniz o değildi" diyor yani vestiyer kız olamaz. Tahminen yapımcılar devam etmeme olasılığına karşılık bir anne bulmak zorunda kaldılar ve bu yüzden de onu seçtiler buydu diye geçiştirmek için.

Sosyal ağlarda paylaş

Yanlış benim değil Greeny. Açıkladım zaten durumu.

yok yok doğru

Ted onla konuşmadık o değil diyor zaten bölümde. Ama yapımcılar da evet o eğer devam edemessek dediler. Muhtemelen anne yeni bir karakterdi ama fırsat olmayabilir devam etmeye devam edemezsek havada kalmasın diye hemen onu koyuverdiler.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...