df Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 çok güzel bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 ah cameron reis ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 abi simdi izledim 22yi de, ne kadar iyi olmus be ahah, ozlenen tad bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derp Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Madcat said: Diziler tarihinin en kötü bölümü olmuş 23. Bölüm. obvious troll is obvious Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 23. bölüm bence son kısım hariç kötüydü. Son kısım dediğim Barney'in yatak odası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 derp said: Madcat said: Diziler tarihinin en kötü bölümü olmuş 23. Bölüm. obvious troll is obvious ne trollicem be senelerdir savunduğum bu dizinin böylesine rezil hale gelmesini tabi ki eleştiricem. Alışmışsınız 3 tane dizi izleyip at gözlüğüyle herşeyi savunmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derp Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 bence en kotu bolum marshall'in babasinin bolumu. 23.un nesi kotuydu? alismissin hipster olmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 derp said: bence en kotu bolum marshall'in babasinin bolumu. 23.un nesi kotuydu? alismissin hipster olmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Normal bir bölümdü. Olması gerekiyodu artık böyle bir bölümün, zoey bina vs.vs... uzamıştı, bitirdiler iyi de oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OMGClayAiken Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 cameron zaten ted e fazla guzel , ted yaninda 2 gomlek asagida kaliyor iyi oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 cameron çirkin edit: tamam ağır oldu ama 10/7 veririm max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Hotdog said: cameron çirkin edit: tamam ağır oldu ama 10/7 veririm max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 bölüm iyiydi özellikle evil laugh müthişsin barney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 23 e kötü diyenleri kınıyorum ve cameron a çirkin diyenleri daha da kınıyorum.göğüsleri küçük,daha seksilerini gördüm filan deyin de güzellik ap ayrı bi kavram ve kadın bariz güzel,şirin,hoş,tatlı,aşık oluyorum galiba.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Dizinin adı How I Bang Your Mother olsun, zira artık tek kurtarıcı Barney, bari adam tamamen kontrolü alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 said: How much I wank before Your Mother olsun, zira artık cameron da yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 buraya kadarmış himym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 sezonu guzel bir finalle bitirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Marshall lily hikayesini okul sahnesi gosterildigi anda hamileligi sonra marshall hasta olmayinca anlasilacagini tahmin etmistim ama gene de kafedeki anneyi yedim resmen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 çok güzeldi her ne kadar nora robinden fersah fersah daha iyi olsa da düğün barney ve robinin, ayrıca anneyle tanışcaksa heralde önceden de dendi barney nin üver kardeşi olan kız anne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 @spark şimdi Robin'in hakkını vermek lazım sağlam hatun ama Nora tabii biraz daha ağır basıyor gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 şu diziyi komediden drama/romance'e dönüştürdüler bilmiyorum ama harbiden ağzına sıçtılar dizinin son 2-3 yılda. blonde'da güldüm sadece. koca 20 dakikada 1 kere güldüm ya, şaka gibi. two and a half man'in senaristlerine saygım sonsuz valla adamlar 8. senede hala aynı şekilde güldürüyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 bence diziyi hicbir zaman 2,5m kivaminda yapmaya calismadilar, o hatali beklentiydi. her zaman family comedy ya da romantik komedi kivaminda devam ediyordu dizi, o kivamda bir final oldu. friends kivamini tutturmaya calisiyorlar iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reb0rn Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 çok güzel bir sezon finaliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 güzel ve tatlı bölümdü yaa biraz daha sürse idi keşlke yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar