Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

How I Met Your Mother

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
derp said:

Madcat said:

Diziler tarihinin en kötü bölümü olmuş 23. Bölüm.

obvious troll is obvious

ne trollicem be senelerdir savunduğum bu dizinin böylesine rezil hale gelmesini tabi ki eleştiricem. Alışmışsınız 3 tane dizi izleyip at gözlüğüyle herşeyi savunmaya.
Mesaj tarihi:
23 e kötü diyenleri kınıyorum ve cameron a çirkin diyenleri daha da kınıyorum.göğüsleri küçük,daha seksilerini gördüm filan deyin de güzellik ap ayrı bi kavram ve kadın bariz güzel,şirin,hoş,tatlı,aşık oluyorum galiba..........
Mesaj tarihi:

Marshall lily hikayesini okul sahnesi gosterildigi anda hamileligi sonra marshall hasta olmayinca anlasilacagini tahmin etmistim ama gene de kafedeki anneyi yedim resmen :)

Mesaj tarihi:
şu diziyi komediden drama/romance'e dönüştürdüler bilmiyorum ama harbiden ağzına sıçtılar dizinin son 2-3 yılda. blonde'da güldüm sadece. koca 20 dakikada 1 kere güldüm ya, şaka gibi.

two and a half man'in senaristlerine saygım sonsuz valla adamlar 8. senede hala aynı şekilde güldürüyorlardı.
Mesaj tarihi:
bence diziyi hicbir zaman 2,5m kivaminda yapmaya calismadilar, o hatali beklentiydi. her zaman family comedy ya da romantik komedi kivaminda devam ediyordu dizi, o kivamda bir final oldu. friends kivamini tutturmaya calisiyorlar iste
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...