Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Abi süperdi bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 onca duygusal bölümden sonra böyle bir bölümün gelmesi iyidi sadece yoksa bölüm genel olarak tırttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Baya kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 bolum gayet fena değildi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Bayadır kahkaha atmamıştım bu diziyi izlerken bunda attım. Ayrıca şöyle bir video gördüm stand by me, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 her zamanki gibi tırt diyorum ben yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 cnbce playbook u veriyo sanırım, kankanın av kitabı diye çevirmişler.bro code u da vermişler kaçırmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 fena bölüm diildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 6x21 iyiydi, barney yine götürdü diziyi. özellikleo bardaki "where, was, gay" muhabbeti epep iyiydi. Bir de Ted'in "she said yes, we're getting married" karşı atağı epey iyiydi. ama zavallı robin, yine sevgilisiz kaldı, tabi böyle kalmıyıcak dediler ama. Let's see. Fishing sucks... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 yine eski kaliteyi aratan bir bölümdü. hele o where was ok who falan muhabbeti inanılmaz klişe ve iğrenç bir geyik. ısrarla kullanıyor ama himym senaristleri bunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 off çok kötüydü ya. bu arada adam big bang theory'deki karizmatik adamdı. bi de marshall ve lily keşke marshall kazansaydı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 adam dexterdaki katildi spoiler slm aslı, nabr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 smash said: bi de marshall ve lily keşke marshall kazansaydı ya. o olay pek farketmiyodu, ama marshall'ın robin'e kadar düşmesi, hopeless dı gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derp Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 hopeless barin ismi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 geçen hafta ne kadar da umutlanmıştım halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 derp said: hopeless barin ismi yok onu biliyorum zaten, marshall'ın kimseyi bulamayıp en son robin'e kadar gelmesi, umutsuzcaydı demek istemiştim orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derp Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 @herkes: ben her bolumu izlerken "aa yeni himym gelmis izleyeyim" diye oturuyorum, izliyorum, egleniyorum. ama siz "KANSERE TEDAVI BULUNACAK, ZENCILER OLECEK, LEZBIYEN OLCAM" umutlariyla giriyorsunuz. @0ne: biliyorum zaten saka olarak soyledim :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 bilmiyorum biliyor musunuz çok ciddiye alıyorsunuz zaten bilen bilir kazayla sordu robine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Bar ismi muhabbeti süperdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derp Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 +1. begenemeyenler friends izlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 friends'in ilk beş altı sezonu himym'ı döver. öyle böyle değil hem... son zamanlarda gelen en iyi bölüm The Blitz'di. nerede bir slutty pumpkin'in olduğu gibi bölümler, nerede bir slap bet, nerede bir the pineapple incident, nerede bir o çok konuşan hatunun olduğu bölüm? aralara saçma sapan diyaloglar ekleyip arka plana da maclaren's bar koy al sana bölüm. oldu. ayrıca sabonis said: yine eski kaliteyi aratan bir bölümdü. hele o where was ok who falan muhabbeti inanılmaz klişe ve iğrenç bir geyik. ısrarla kullanıyor ama himym senaristleri bunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 friendsin 10 sezonu da döver bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derp Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 ne guzel trolluyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 ahahaahah ezik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 yine mi ara verdi bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar