MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 abi zoey olmalı tatlılığa bak yaaaaa of=/
0ne Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 son 2 bölümden sonra iyi geldi, anne zoey olmaz, çünkü eski bölümlerde ted zoey'nin evinde hoşlandığı her eşyanın oda arkadaşına ait olduğunu söylüyordu, ayrıca oda arkadaşının olduğunu söylediği o kamyon yada benzeri bi oyuncak 2030 yılındaki ted'in evinde duruyordu. Zoey =/= anne Zoey'nin oda arkadaşı = anne ama nasıl bağlarlar bilmem. Ben anneyi görmek için izlemiyorum o ayrı.
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 0ne said: son 2 bölümden sonra iyi geldi, anne zoey olmaz, çünkü eski bölümlerde ted zoey'nin evinde hoşlandığı her eşyanın oda arkadaşına ait olduğunu söylüyordu, ayrıca oda arkadaşının olduğunu söylediği o kamyon yada benzeri bi oyuncak 2030 yılındaki ted'in evinde duruyordu. Zoey =/= anne Zoey'nin oda arkadaşı = anne ama nasıl bağlarlar bilmem. Ben anneyi görmek için izlemiyorum o ayrı. sen baya yanlış biliosun olayı.
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 hahahaha derp e yarıldım hahaha of sinirim bozuldu
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Bu arada zoeeey çooooooook tatlı, hareketleri gülümsemesi, hoşlanıyorum galiba zoey'den açılcam gidip.
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 0ne said: son 2 bölümden sonra iyi geldi, anne zoey olmaz, çünkü eski bölümlerde ted zoey'nin evinde hoşlandığı her eşyanın oda arkadaşına ait olduğunu söylüyordu, ayrıca oda arkadaşının olduğunu söylediği o kamyon yada benzeri bi oyuncak 2030 yılındaki ted'in evinde duruyordu. Zoey =/= anne Zoey'nin oda arkadaşı = anne ama nasıl bağlarlar bilmem. Ben anneyi görmek için izlemiyorum o ayrı. ohhhooooo adam Rachel Bilson üstü az Jennifer Morrison yapmış.
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 MrLevie said: abi zoey olmalı tatlılığa bak yaaaaa of=/ http://seat42f.com/images/stories/tvshows/House/Season1Promo/jennifer-morrison-cameron-house-photo-1.jpg camerondan zoey, zeoyden anne olmaz
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 kaptan bırakmaz bu kadar kolay bence. ilerki bölümlerde bi stalk bekliyorum
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 cameronu bırakan gemisiyle birlikte batsın zaten
Bittus Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 0ne said: son 2 bölümden sonra iyi geldi, anne zoey olmaz, çünkü eski bölümlerde ted zoey'nin evinde hoşlandığı her eşyanın oda arkadaşına ait olduğunu söylüyordu, ayrıca oda arkadaşının olduğunu söylediği o kamyon yada benzeri bi oyuncak 2030 yılındaki ted'in evinde duruyordu. Zoey =/= anne Zoey'nin oda arkadaşı = anne ama nasıl bağlarlar bilmem. Ben anneyi görmek için izlemiyorum o ayrı. sen baya karistirmissin
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 forgiver said: MrLevie said: abi zoey olmalı tatlılığa bak yaaaaa of=/ http://seat42f.com/images/stories/tvshows/House/Season1Promo/jennifer-morrison-cameron-house-photo-1.jpg camerondan zoey, zeoyden anne olmaz yarasa gibi çıkmış burda
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Esmer hallerini hiç beğenmiyorum şu hatunun.
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 bi ben beğenmedim heralde bu bölümü.
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Leadman said: Esmer hallerini hiç beğenmiyorum şu hatunun. aynen
df Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 @One o kız zoey değildi. dizideki ismini unuttum ama gerçek adı rachel bilson. edit: imdb'den baktım dizideki ismi de cindy miş.
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 adamin kafasi karismis normaldir beyler rahat birakin lutfen, sizin hic kafaniz karismadi mi? mesela benim teyzemin gecenlerde kafasi karismisti, sonra oldurduk, gecti.
0ne Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 ahaha, acayip faillara gelmişim, ünideydi o kız, evet. herkes zoey anne diyince beynim bi an o bölüme gitti, ama karakterleri karıştırmış. sdfsd o zaman, bi dakka zoey anne olabilir beyler
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 anneyse de adı zoey degil, cocuklara anlatırken spoiler olmasın die deisik anlatmalı
Öne çıkan mesajlar