Bone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Şöyle bir siteye ihtyacım var. 1- Paypal ile ödeme kabul edecek. 2- Türkiye'ye kargo gönderecek. 3- Kargo parası fazla tutmayacak (tercihen ingiltere'den yollayabilir) 4- Sadece yeni şeyler değil, eski şeyler de olacak. Bu özelliklere sahip, önerebileceğiniz siteler var mı? Özellikle spawn/conan gibi McFarlane figurlerini satan bir site şahane olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Gittigidiyorda bol miktarda mevcut aşşağıdaki linkten inceleyebilirsin. Gittigidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 O tarz şeyler sattığını bildiğim bi site var. Nasıldır, neler satar hiçbi şey bilmiyorum da, bi sürü figür satıyo. http://www.gerekliseyler.com.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 pay pal varmı yokmu bilmiyorum ama www.hlj.comu öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 ben sana aliyim burdan bana paypalden ode direk yolluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar