Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ouran Host Club

Dragonfire

Öne çıkan mesajlar

Forumlarda göremedim ama bende bir anime tavsiyesi vereyim.
Konu Haruhi adlı bir öğrencinin Japonyanın en prestijli ve en zengin okuluna burs kazanması ile başlıyor. Sonrasında kütüphanenin yeteerince sessiz olmayışından dolayı kendisine çalışacak bir yer ararken Music Room 3 ü buluyor. Ama burası aslında bir club odasıdır ve amacı zengin/güzel/boş vakti olan genç hanımların(öğrencilerin) hoş vakit geçirmek için geldikleri bir yerdir. Club üyeleri genç kızların bacaklarını titreten yakışıklı oğlanlardan oluşmaktadır ve üst seviyede hizme verilmektedir (çay/kahve içip kek yiyerek :P )
Neyse Haruhi odanın ne olduğunu anlayınca panikler ve kaçmaya çalışır ama sakarlık bu ya 8milyon yen değerindeki bir vazoyu kırar. Karşılığını ödeyemeyeceği için Host clubda kulübün köpeği(köpek gibi) olarak çalışması gerekmektedir. Bir müddet sonra club üyeleri Haruhinin güzel bir yüze sahip olduklarını anlarlar ve onunda club üyesi yaparlar ve borcunu müşteri portföyü ile ödemesini sağlarlar. Bunun ardında da olaylar gelişir ^^.

Anime tamamlanmış ama bence devam etme kapasitesi olan bir anime. Oldukça eğlenceli ve komik bir anime. İzlerken zevk alacağınız türden :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
  • 4 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...
Dün bitirdim bu anime'i, hayret ettim kendime, nasıl izlememişim diye.

Lopeth'e 1 ay önce kadar sormuştum neyi indireyim diye, bunu önermişti, indikten sonra şöyle bir göz atmıştım ama pek sarmamıştı o an için, uzuuunca bir süre beklettim köşede. Kesinlikle izlediğim en eğlenceli anime'lerden bir tanesi, bir ton absürd olayı anime'e çok güzel yedirmişler (Maymunlar? ahaha), yeri gelmiş tabuları da çok güzel şekilde kullanmışlar (Brotherly Love).

Kesinlikle tavsiyedir efenm, izleyiniz izletiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Zamanında indirip, komedi animesi izliyorum gibi bi beklentiyle açıp o depresif başlangıçla karşılaşınca; bi de çizimler bana çok shoujo gelince izlemekten vazgeçmiştim. Bi süre sonra da yer açma amacıyla silmiştim.
Geçen bu başlığı görüp bi deniyeyim dedim ve tek kelimeyle harika bi animeymiş. Araya nadiren ciddiyet serpiştirmişler. Bu, serinin o çok cıvık olmayan mizahının yanına çok güzel oturmuş. Çok tuttum bu animeyi.

Haruhi'nin babasını(!okama lol) ilk defa gördüğümüz bölümde ağladım gülmekten. Özellikle, adamın o an Haruhi'nin üstünde gördüğü Tamaki'yi duvara fırlattığı bi sahne var; en az 100 defa geri sarıp izlemişimdir :P

Sosyal ağlarda paylaş

tamaki cok super eleman ya

bıde seslendiren adamı tamakı oalrak d,nledik dinledik dedik woaw yetenekli seiyuu mus filan ouran bitti çat adamın death note ta raito yu seslendiricegi acıklandı

bide ouran la ilgili en komık olay amerıkadan gelen cleo ıle ılk defa bulusuyoruz bu senaryus denen adamda geldı fılan cleo da dıyor kesin izleyin bunu filan, kız gosterdı bıze ılk bolumu credits geldi bu spoıler manyagı senaryus direk "OHA ENDING BAK TAMAKI KESIN OLECEK SERI BITMEDEN BEN ANLARIM OLECEK O" diye basladı ancak cleo sanırım bıseyle vurarak susturdu bunu

kac bolum ızledık tamakı masallah olmedı
ben her haltı bılırım spoylır kıngdım dıyen senaryusda şişti ehahahahaha
Sosyal ağlarda paylaş

1-2 hafta önce bitirdim ben de, cidden süper çok eğlendim. neden bilmiyorum, en çok güldüğüm ve tekrar tekrar izlediğim sahne haruhi kızlar okulunda gösteriye çıktığında tam diğer kız bunu öpücekken babasıyla ikizlerin yan yana koşma sahnesi.

o maymun olayı da animenin en komik bulmadığım olayıdır onu da belirtmek isterim =p
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...