demode Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Pain'i küçümsemeyelim!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 gai ve rock lee Primal lotus>rinnegan,sharingan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Başka spoilerlar da var: Bir major karakter ölümü daha olacak; Pain ile Naruto dövüşecek, içlerinden biri dövüşemeyecek hala gelecek; sonra yeni bir shinobi war başlayacak diyorlar. Ne kadar doğru bilmiyorum. Ayrıca Naruto'nun da bir bloodline'ı olduğunu söylemişti bir söyleşide yazar, linkini bulursam veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Sallamasyon gibi dursa da spoilera alsan iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 vioxx'un yazdıgı spoiler confirmed oldu, resimlerle falan, yalnız biraz farklı =)... spo en sonunda pein ebisu'ya dalmak isterken konohamaru pein'e shuriken atıp "senin rakibin benim" tribine giriyor =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 XxX462 nedense hala ortalarda yok ne gai ne byakugancılar nerde mıllet yaw şehir elden gitti hala bı babayıgıt (kakası dısında)oraya cıkıpta salam bı combat gostermedı.konohamaru ile gitmezki bu olay bir nevi filler episode sanırım bu.narutoda orda takılsın haberı yok gerı dondugunde sehir yerınde olacakmı olmucakmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 şehir kül olsun naruto geldiğinde ölsün gebersin herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Naruto 426 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 asd Hmm çok hoş değildi sanki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Pek ilginç bir bölüm değildi. Kakashi hakkında biraz gelişme olsaydı en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Asdg Naruto konohamaruya bi tek sexy no jutsu ogretmedi mi? Onla mı saldırcak peine =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 çok yavan bir bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Ebisu ölse üzülürdüm seviyorum o adamı ben. Psp de oynarken hep quiz yapıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 [spo]Güzel sayıydı bence. Konu olarak pek bir ilerleme yoktu ama, Naruto'nun yavaş yavaş kasabanın güvenini filan nasıl kazandığını çok güzel göstermişler. Duygusal ve iyi tonlanmıştı. Fakat Kishi'nin bir an önce Pain Invasion'ı bir sonraki seviyeye çıkartması veya bitirmesi gerek. Artık yavaş yavaş baymaya başlar herhalde.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Şimdi pain varken narutonun dandirikten nine tailini ne yapacaksınız.Abi sal bu adamı 999999 kişiyi tek eliyle dövsün ruhlarını falan yesin.Konohamaruya odaklandık peki ulan kakashiye ne oldu be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Çok hoşuma giden bir bölümdü. Yerinde bir duygu katılmış,özellikle kasabanın Naruto'ya karşı olan duygularındaki değişim çok güzel ifade edilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 moar flashbacks! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 kakashi abi zormalayın öldü gitti işte daha ne olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Bir major karakter daha ölecek demişti zaten yazarımız. Kakashi'dir diye düşünüyorum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 ölenle ölünmez durmak yok yola devam pein aradan bı kac salak karakter daha cıkarsa super olucak konohamaru olabılır mesela hıc sevmem onu ama olmesıde zor hikayenın devamı bakımından.Konohamarunun peini yenmesıde imkansız artık oha derler adama.Tamam naruto bı ton güçlü adamla kapıstı onceden ama hicbiri pein degildi.Adam tek basına koca konoha yı kesip doğruyor daha ne olsun yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Raincloud said: Asdg Naruto konohamaruya bi tek sexy no jutsu ogretmedi mi? Onla mı saldırcak peine =) http://www.onemanga.com/Naruto/347/007/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Painin konahaya saldırısındaki en büyük olay kakashinin ölümü(Tam olarak öldüyse tabi).Hikayenin geneli için de bu arc için de böyle.Bunu geçin ;bitti; gitti diye bişey yok.Zaten fark edebildiyseniz olayı kısa geçtiler.Choji haber vermeye koştu.Yardım geldikten sonra netleşecek olay.Araya 10 tane olay sokup uzatmak istiyor kishi.Bu bölüm sadece durmak için yapılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 ben sevdim bölümü ya yerinde duygusaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ka_mi_ka_ze Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 konohamaru sex y no jutsu yapıp painin saldırısına uğramasın...erkekliğinden olacak:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 GERGE said: Bir major karakter daha ölecek demişti zaten yazarımız. Kakashi'dir diye düşünüyorum hala. Evet ama gelecek sayılarda Sakura,Kakashi ve Sasuke maceralarına yer vereceğim de dememiş miydi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar