dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Pervert göstermiş miydiki? Kakashi yi daha çok tanıyoruz, onun ölmesi lazım bu mantığa göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ka_mi_ka_ze Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 yaaa kakashi ölürse ben kshiyi basarim bu ne yaaa bi saskegayi feda edemedi...hem bence naruto döner kakashi senseime dokunanaı yakarim hesabı....sonra bu sage mod gizli çalıştığı teknik muhabbeti bide itachinin verdiği güç(bunu umarım kullanmak zorunda kalmazdın dediğine göre çok sağlam bişi olmalı) fln ii bi girer ama tek başına yenemez konaho topluca dalar paine pain ya ölür ya kaçar ki bence bu daha yakin bi ihtimal... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 ya bu pain muhtemelen zaten uzaktan kumandayla kontrol ediyor bu tipleri mizugakure mi ne oradan. bizimkiler bunu farkedip sinyal bozucu geliştirecek filan heh. son bölümden ben o sonucu çıkardım. konan bile gelmedi yanında ki akatsuki lideri diye yüzlerce chapter lanse edilen adamı harcamayacaklar böyle, onların köyünde bir showdown olacak muhtemelen ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 konan konoha'da bu arada, yanlislik olmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 doğru ya, unutmuşum. yine de hakiki pain'in o altısından ibaret olduğundan eskisi kadar emin değilim. jiraiya'ya yaptığı gibi konoha'ya da feyk atar bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Bu Hafta yokmus naruto :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 kishi yeni bolumler uzerinde calismak icin tatildeymis. bakti yeterince kolpalayamiyor son zamanlarda, cekmis gitmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 tatilde biricik saskesini daha ne kadar imbalaştırabilirim diye düşünüyordur kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 DnDden wizard spell fln eklicek adam utanmasa =). Power word kill falan eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 wizard spell'ler var da daha gormuyoruz. uchica clan'inin bir ozelligi de o aslinda, ileride aciklanacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 e zaten naruto serisinin bütün olayı ninjutsu veya genjutsu savaşları 1-2 taijutsu'cu hariç, bildiğiniz wizard/mage/sorc kapışması heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Sasuke gelirse konohayı yıkmak istiycektir. Zaten kin duyuyor içinde. Tuzu biberi olur. Kakashi ninde öldürüleceğini pek sanmıyorum. Fanlar çok ısrarlı çünki. En az naruto kadar kakashiyi seven var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 heh zaten naruto favori karakteri olan tek bir insan gördüm bugüne kadar. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ka_mi_ka_ze Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 bende ömrümde bir ana karakterin bu kadar ezildiği beceriksiz ve moron bırakıldığı bi anime gördüm yahuuu...yani bildiğin arabeskmidir nedir yahuuu....bleachda adam coştukça coşuo...full metal alchemiste öleydi ana karakterlerin ezici bi yetenekleri vardı kendilerinden deneyim güç ve yaş bakımından kat kat güçlülerle kapışıolardı...naruto önüne gelene eziliyo yaaa...tabi ki böle olur...başında kaptırdık kendimizi başta çok güzeldi....ortasından başlamış olsam şimdi bırak takip etmeyi ismini bile unutmş olurdum büyük ihtimalle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Üç nokta diyorsun yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 sharingaan in 3 noktasi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 onlar virgül. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ka_mi_ka_ze Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 o virgügller aslında ismini bilmiom ama hani üzakdoğu fiürlerinde olan bişi tabi onlarda birleişk değil bir çemberin içinde iki tane var onlardan...düzgün tarif edemedim ama....:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 yin yang? http://mor.phe.us/writings/YINYANG.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ka_mi_ka_ze Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 heehhh bak adam anlamış dediğimde tam buydu.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Merak içindeyim spoilera bile baktım ama hala çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Naruto 425 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Çok güzel aferim kakashi gg geçmiş olsun. Artık okumaya değer bulmuyorum narutoyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 pf sevmedim bu bölümü başı güzeldi sonra kötü oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar