Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

yaaa kakashi ölürse ben kshiyi basarim bu ne yaaa bi saskegayi feda edemedi...hem bence naruto döner kakashi senseime dokunanaı yakarim hesabı....sonra bu sage mod gizli çalıştığı teknik muhabbeti bide itachinin verdiği güç(bunu umarım kullanmak zorunda kalmazdın dediğine göre çok sağlam bişi olmalı) fln ii bi girer ama tek başına yenemez konaho topluca dalar paine pain ya ölür ya kaçar ki bence bu daha yakin bi ihtimal...
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu pain muhtemelen zaten uzaktan kumandayla kontrol ediyor bu tipleri mizugakure mi ne oradan. bizimkiler bunu farkedip sinyal bozucu geliştirecek filan heh. son bölümden ben o sonucu çıkardım. konan bile gelmedi yanında ki akatsuki lideri diye yüzlerce chapter lanse edilen adamı harcamayacaklar böyle, onların köyünde bir showdown olacak muhtemelen ilerde.
Sosyal ağlarda paylaş

bende ömrümde bir ana karakterin bu kadar ezildiği beceriksiz ve moron bırakıldığı bi anime gördüm yahuuu...yani bildiğin arabeskmidir nedir yahuuu....bleachda adam coştukça coşuo...full metal alchemiste öleydi ana karakterlerin ezici bi yetenekleri vardı kendilerinden deneyim güç ve yaş bakımından kat kat güçlülerle kapışıolardı...naruto önüne gelene eziliyo yaaa...tabi ki böle olur...başında kaptırdık kendimizi başta çok güzeldi....ortasından başlamış olsam şimdi bırak takip etmeyi ismini bile unutmş olurdum büyük ihtimalle...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...