Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 evet yau, oroçi karambole gitti de.. ölümünün bu kadar kolay olmasının sebebi, en güçsüz anında saske ile kapışmış olması. yoksa oroçi'nin gücünü küçümsemek absürd olur. akatsuki adamı bela olarak görüyor bir kere.. daha nossun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 abi daha kabuçimaru var, oroçi olmedi ki, son gordugumuzde vucudunun yarısını neredeyse ele gecirmisti... simdiye komple oroçi olmustur o =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Sasori en kralıydı bence bütün Akatsuki'nin. Çocukluk travması geçirmiş karakterleri seviyorum. Gaara'da süper mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Naruto serisinde cocukluk travmasi gecirmemis karakter yok neredeyse. Sasuke, Naruto, Gaara, Sasori, Orochimaru, Tsunade[Genclik bu gerci], Pain, Lee, Hinata, Neji, Kakashi... Gidiyor boyle. Gerci ortamlari cocuk yetistirmeye uygun olmadigindan biraz da. 10 yasinda bebeye ninja teknikleri ogretir ve uygulamasini istersen olacagi bu... edit : Ana baba da default ninja zaten. Ya oluyor ya bir sey geliyor baslarina... Yarisi oksuz, yetim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 naruto serisinde karakterlerin yarısı çocuk zaten ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Alexi_Septimus said: Sasori en kralıydı bence bütün Akatsuki'nin. Çocukluk travması geçirmiş karakterleri seviyorum. Gaara'da süper mesela. katılıyorum ama bana güzel gelmelerinin ana nedeni belli bir konsept üzerine oturaklı biçimde kurulmuş olmaları. sasuke gibi generic ninja değiller yani, biri kukla olayının, öbürü kum olayını ..kunu çıkarmış tabiri caizse. sonuna kadar gitmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Gitmişlerde, mangada esamesi yok o tarz karakterlerin artık.Hikaye ilerlesin,sırlar açıklansın derken o açıdan çok düz gidiyor anime.Karakter tahlili,travmalar falan yok.Tabi Madara'nın geçmişini travma sayıyorsak başka :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 said: Nice to meet you.. I'm jiraiya. You can send me a love letter Ahahaha koptum ya burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Çok duygusal bir bölümdü açıkçası. Jiraiya'nın ölümü esnasında gurur,cesaret gibi duygular işlendiği için üzgün hissetmemiştim.Ama bu bölüm hüznü çok iyi anlatmış,çok hoşuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 405 evet gerçekten çok duygusal bir bölümdü bende o hızla giden hikayede o konu üstünde kafa yormamıştım ama cidden düşündürüyor ve hüzünü hissettiriyor bu bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 ssj4songoku said: said: Nice to meet you.. I'm jiraiya. You can send me a love letter Ahahaha koptum ya burada.bende koptum burda ya . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 jiraiya ya uzanan eller çürüsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Peini acılı günler bekliyor.Savaşta neler olur bilmem.Naruto ramen teklifini bile reddetti daha ne olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Yeter artik Narutonun Bufflanması lazım.Yine kassın 10000 tane narutoyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 narutoya bu gaz hokage olana kadar yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Ben aldım naruto daki değişikliği, güzel olcak güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Gozlerim doldu yine ya. Zannedersem Jiraiya'ya gizliden asikmisim. =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 bu diyarlardan bi jiraiya bide orochimaru gecti.hikaye kaldi generic emo lara sam in deyisi ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Naruto var ya... Pain'nin ağzına tuvaletini yapacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 ssj4songoku said: said: Nice to meet you.. I'm jiraiya. You can send me a love letter Ahahaha koptum ya burada. süperdi cidden eheh güzel bölümdü ama çok fazla ara verdiler ölümünden sonra, dağıldı yani hüzün hissi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Ya trajedi falan ama bıkkınlık geldi her sayıda tam sayfa flashback görmekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Tam tersine böyle bölümlere ihtiyaç var bence.Flashback nerede ki,sadece 1 sayfada vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 bence sorun flashback görmek değil, gördüğümüz sahneleri tekrar görmek. ki bu bölümde öyle çok bariz sahneleri kare doldurmak bağlamında tekrarlama yoktu pek. o konuda benden eksi not almadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 bence silik bir bölümdü. kötü diyemem ama dramatizasyonu da yeterli değildi. sarutobi sensei'nin gençliği karizma yau. bi kez daha dikkat edince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Bu `child of prophecy` de Sasuke cikarsa Japonya'ya gider, gerekeni yaparim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar