Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cidden Naruto'nun Saske'ye bağının altında başka bir şeyler arayacağım artık.Saske için ölüp biten ,"kaçır beni yiğidim" diyen Sakura bile akıllandı,Naruto fıs.
Mesaj tarihi:

404

evet evet, hatta hawk ve akatsuki hemen konoha'ya dalmayacaksa, bi timeskip daha girebilir burada, naruto frog'larla gider, saske de madara'nın altında falan guclenir... naruto'nun tepkisini ve pein'in kimligini ogreniriz insallah bi sonraki bolumde artık...

Mesaj tarihi:

UHU'yu tercih ederdim şahsen

yalnız madara mizukage? işler değişti bir anda, birinci de pet çıkarır gibi xxxbi çıkarıyormuş maşallah. yalnız bunlar antlaşmalarla filan verildiyse bu ülkeler salak mı da korumuyor onları? bence biraz tuhaf durdu bu bilgi.

Mesaj tarihi:

404

ya barısı savunuyo tarzında dagıtmıs ulkelere iste =), ama zaten istediginde kontrol edebiliyor hepsini yani, ayarı da vermistir onun icin =)...

Mesaj tarihi:

kendinden sonrasini dusunmiyecek kadar salakmis first :p

harbiden boku cikti

mizukage de madara oldu iyimi

koskcoa ninja dunyasi 3-5 veledin eline oyuncak oldu iyimi

aylardir bir jiraiya nin olumun narutoya ulasmasini izliyemedik emo brotherzzz yuzunden

Mesaj tarihi:
madara'nın gizli bi ajandası var gibi

saske bunu ilerde öğrenir, madarayı satar diyorum

sonra da der ki "ben başından beri double agent takılıyodum", "itachi bana söylemişti" fln der hatta flashback koyar mangada olmayan. "i thought i was hearing things" der. oh mis.
Mesaj tarihi:
e millet zaten biliyormuş, en son naruto öğreniyor işte.

benim şimdi en çok merak ettiğim saske timi'nin peşine düşeceği jinchuuriki diğer lapacılar gibi güme mi gidecek yoksa esaslı bir kardeşimiz mi onları terletecek? şahsen şimdiye kadar hiçbirinin konoha'ya gidip "abiler ablalar beni köyüm korumuyor ama işbirliği yapalım, siz beni koruyun, ben de sizi" dememesine şaşıyorum. belki öyle yapar bu eleman?
Mesaj tarihi:
Umarım diğer jinchuuriki 2 sayfalık karakterlerden olmaz.Bence Bilge, karizmatik bir jinchuuriki'nin senaryoya sokulması çok güzel olur. Hani adam en ezından 10 chapter hayatta kalsa, bizi emo-sasuke ve tayfasından kurtarır gibi geliyor.
Mesaj tarihi:

404

hani itachi, naruto'ya gucunun birazını vermis ya, onu biliyo da mı madara kesin bi bicimde naruto bizim, siz digeriyle ugrasın dedi saske'ye ? yoksa naruto sizi asar mı demek istedi eheh...

bir de simdi shippuuden filler'ında cıkan eleman 8-tails geyigi var, patideki topic'de de konusuluyor, o cıkar mı acep eheh...

ayrıca madara'nın mizukage olması cok da sacma degil ya, adamlar ne kadar guclu olursa olsun, tek baslarına konoha'ya dalacak degiller sonucta... orochi, bunlardan gucsuz tamam ama altında hem kendi koyu hem de sand ile fethedemedi konoha'yı, ki simdi genin'ler de guclendi (shippuuden oncesi genin'ler tabii =)), hayatta kalanlar olmasa da olen akatsukilerle kapısabilecek seviyeye geldiler neredeyse... pein'in de rain'in basında olması gibi bu da normal... olmasaydı sacma olurdu yani bence... en basta tum planları uygulamak icin guvenceleri olması gerek, bos degil sonucta pein veya madara =), pein ic savas cıkartmıs, sonunda da ulkeyi ele gecirmis mesela...

Mesaj tarihi:

ben de spoiler'ın zeki çevik ve ahlaklısını severim.

saske ve falcon veletleri de kendilerine ne çok güveniyorlar yau.. madara söylemese, tek başlarına takılacaklar.. konoha'ya kafa tutacaklar. şaka gibi.

ayrıca old sage kurbişini de yoda'ya benzettim.

yok anacım, azıttı bunlar.

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...