SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Arkadaşlar hepsi bize yazarın bilinç altını gösteriyor bakmayın... Bekardır şimdi bu adam ha... Böyle fantazilerle de evlenemez :p
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Cidden Naruto'nun Saske'ye bağının altında başka bir şeyler arayacağım artık.Saske için ölüp biten ,"kaçır beni yiğidim" diyen Sakura bile akıllandı,Naruto fıs.
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Pardon konu kyuubi çakrasıydı,bir an doldum galiba sdf
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Naruto 404 Hayırlı olsun Saske bufflancak
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Naruto'da bufflanıcak gibi geliyor bana. İçimden bir ses Jiraiya'nın öğretmeninin Naruto'yu öğrenci olarak alacağını söylüyor.
kfg Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 404 evet evet, hatta hawk ve akatsuki hemen konoha'ya dalmayacaksa, bi timeskip daha girebilir burada, naruto frog'larla gider, saske de madara'nın altında falan guclenir... naruto'nun tepkisini ve pein'in kimligini ogreniriz insallah bi sonraki bolumde artık...
Sam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 UHU'yu tercih ederdim şahsen yalnız madara mizukage? işler değişti bir anda, birinci de pet çıkarır gibi xxxbi çıkarıyormuş maşallah. yalnız bunlar antlaşmalarla filan verildiyse bu ülkeler salak mı da korumuyor onları? bence biraz tuhaf durdu bu bilgi.
kfg Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 404 ya barısı savunuyo tarzında dagıtmıs ulkelere iste =), ama zaten istediginde kontrol edebiliyor hepsini yani, ayarı da vermistir onun icin =)...
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 kendinden sonrasini dusunmiyecek kadar salakmis first :p harbiden boku cikti mizukage de madara oldu iyimi koskcoa ninja dunyasi 3-5 veledin eline oyuncak oldu iyimi aylardir bir jiraiya nin olumun narutoya ulasmasini izliyemedik emo brotherzzz yuzunden
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Kurbagalar pek sirin, pek samimi.
ascraeus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 madara'nın gizli bi ajandası var gibi saske bunu ilerde öğrenir, madarayı satar diyorum sonra da der ki "ben başından beri double agent takılıyodum", "itachi bana söylemişti" fln der hatta flashback koyar mangada olmayan. "i thought i was hearing things" der. oh mis.
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 bunlari diyebilmesi icin saskenin zeki olmasi lazim saske ile zeka zit kavramlar
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 bide mizukage çıktı madara lol herkes de pek bi sakindi jiraiya'nın ölümü üzerine
Sam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 e millet zaten biliyormuş, en son naruto öğreniyor işte. benim şimdi en çok merak ettiğim saske timi'nin peşine düşeceği jinchuuriki diğer lapacılar gibi güme mi gidecek yoksa esaslı bir kardeşimiz mi onları terletecek? şahsen şimdiye kadar hiçbirinin konoha'ya gidip "abiler ablalar beni köyüm korumuyor ama işbirliği yapalım, siz beni koruyun, ben de sizi" dememesine şaşıyorum. belki öyle yapar bu eleman?
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Akatsuki yakalayamadığı 2 tane kaldı biri Naruto 9 kuyruk. Digeri kaç kuyruk ?
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Umarım diğer jinchuuriki 2 sayfalık karakterlerden olmaz.Bence Bilge, karizmatik bir jinchuuriki'nin senaryoya sokulması çok güzel olur. Hani adam en ezından 10 chapter hayatta kalsa, bizi emo-sasuke ve tayfasından kurtarır gibi geliyor.
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Belki konoha dan yardım ister.Naruto + jinchuurik vs Falcon + Akatsuki
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 naruto yine same eyes as me konuşmasını yapıcak gibi görünüyo o zaman
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Yeni Jinchuuriki gelir, Naruto ya kontrol öğretir.
kfg Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 404 hani itachi, naruto'ya gucunun birazını vermis ya, onu biliyo da mı madara kesin bi bicimde naruto bizim, siz digeriyle ugrasın dedi saske'ye ? yoksa naruto sizi asar mı demek istedi eheh... bir de simdi shippuuden filler'ında cıkan eleman 8-tails geyigi var, patideki topic'de de konusuluyor, o cıkar mı acep eheh... ayrıca madara'nın mizukage olması cok da sacma degil ya, adamlar ne kadar guclu olursa olsun, tek baslarına konoha'ya dalacak degiller sonucta... orochi, bunlardan gucsuz tamam ama altında hem kendi koyu hem de sand ile fethedemedi konoha'yı, ki simdi genin'ler de guclendi (shippuuden oncesi genin'ler tabii =)), hayatta kalanlar olmasa da olen akatsukilerle kapısabilecek seviyeye geldiler neredeyse... pein'in de rain'in basında olması gibi bu da normal... olmasaydı sacma olurdu yani bence... en basta tum planları uygulamak icin guvenceleri olması gerek, bos degil sonucta pein veya madara =), pein ic savas cıkartmıs, sonunda da ulkeyi ele gecirmis mesela...
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 aciklanmiyan jinchchuuriki belli oldu ! sasirdik demeyin
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 ben de spoiler'ın zeki çevik ve ahlaklısını severim. saske ve falcon veletleri de kendilerine ne çok güveniyorlar yau.. madara söylemese, tek başlarına takılacaklar.. konoha'ya kafa tutacaklar. şaka gibi. ayrıca old sage kurbişini de yoda'ya benzettim. yok anacım, azıttı bunlar.
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Bence Orochimaru'nun 8 kuyruklu olması olayını hala düşünüyorum.Ya kaybolan Kabuto son jinchuriki ise?
Öne çıkan mesajlar