Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

ben confirmed olanı bulamadım ya =), kimim attıgı confirmed eheh... resim buldum confirmed bi tek, o resme uyan bi script var, o mu confirmed ?

edit: bu yaz bi kac arkadas japonya'ya gitmeyi planlıyoruz 10 gunlugune, biraz pahalı bi ulkeymis =)... mangaların fiyatı ne kadar bilen var mı ? veya netten bakabilecegim bi site ? bi volume naruto'nun fiyatı mesela... bi tokyo guide aldım, ingilizce manga satan bi kac manga shop buldum onda ama fiyatlar yazmıyor...
Sosyal ağlarda paylaş

Regalya said:
Katılıyorum orochimaru teması efsane (tu)

katılmamak imkansız, bu naruto olayına bu kadar sarmışsak oroçi ve temasının payı yadsınamaz. gerçekten efsane bir temaydı, oroçşi'nin gene efsane seslendirmesiyle birleşince böyle hakkaten buram buram kötü adam tütüyordu.

403

hay gerizekalı yıllarca oturup bir kere düşünememiş o gözyaşlarını. bastırılmış anı geyiğinden ne kadar kıl kaparım belli değil. millet ikna olmadı diye vurgulamanın dibine vurdu yazar heh

ya bu naruto'dan artık usagi'nin 200. bölümde galaxia'yı "hayır, illa ki dövüşmeden kalbini kazanacam!" deyip doğru yola getirdiği gibi yapmasını bekliyorum sasuke'ye bu kadar iddialı konuşmalardan sonra. yapamazsa yuh ona hadi hodri meydan!

Sosyal ağlarda paylaş

kfg, sözüm sana:

ben londrada manga shoplara takılıodum arada. ama orda satılanlar seri şeklinde oluo. mesela 10 tane fln mangayı toplamışlar, naruto 1-10 arası mesela, kitap gibin olmuş, onu da 5-6 paund dan fln satıolar. Böle bulman kolay ama haftalık olarak almak istersen kaça bulursun, haftalık ingilizce bulabilir misin bilemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...