Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 o sizin fesatlığınız =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Sai'nin de sanki bu konuda bir iki yorumu olmuştu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 M.J. Erochimaru! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Yavrum be, bir sonraki chapter'ın confirmed spoiler'larına baktım. Itachi'ye saygım daha da arttı. Merak edenler forum.narutochaos.com'da bulabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 ben confirmed olanı bulamadım ya =), kimim attıgı confirmed eheh... resim buldum confirmed bi tek, o resme uyan bi script var, o mu confirmed ? edit: bu yaz bi kac arkadas japonya'ya gitmeyi planlıyoruz 10 gunlugune, biraz pahalı bi ulkeymis =)... mangaların fiyatı ne kadar bilen var mı ? veya netten bakabilecegim bi site ? bi volume naruto'nun fiyatı mesela... bi tokyo guide aldım, ingilizce manga satan bi kac manga shop buldum onda ama fiyatlar yazmıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Regalya said: Katılıyorum orochimaru teması efsane (tu) katılmamak imkansız, bu naruto olayına bu kadar sarmışsak oroçi ve temasının payı yadsınamaz. gerçekten efsane bir temaydı, oroçşi'nin gene efsane seslendirmesiyle birleşince böyle hakkaten buram buram kötü adam tütüyordu. 403 hay gerizekalı yıllarca oturup bir kere düşünememiş o gözyaşlarını. bastırılmış anı geyiğinden ne kadar kıl kaparım belli değil. millet ikna olmadı diye vurgulamanın dibine vurdu yazar heh ya bu naruto'dan artık usagi'nin 200. bölümde galaxia'yı "hayır, illa ki dövüşmeden kalbini kazanacam!" deyip doğru yola getirdiği gibi yapmasını bekliyorum sasuke'ye bu kadar iddialı konuşmalardan sonra. yapamazsa yuh ona hadi hodri meydan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 403 koskoca itachi'yi de ağlattılar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Konoha'nin basina AKP gelsin, dertler bitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 bildigin gotunden salliyor artik kishi ya..ucuz amerikan filmlerine dondu "goze sokmalari" ve "aptal yerine koymalari" ile.."i thought i was imagining things" mis , 4354905 kez flashback atildi o sahnelere , neymis itachi agliyormus.bi git lutfen kishi.bak lutfen dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 kfg, sözüm sana: ben londrada manga shoplara takılıodum arada. ama orda satılanlar seri şeklinde oluo. mesela 10 tane fln mangayı toplamışlar, naruto 1-10 arası mesela, kitap gibin olmuş, onu da 5-6 paund dan fln satıolar. Böle bulman kolay ama haftalık olarak almak istersen kaça bulursun, haftalık ingilizce bulabilir misin bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 İtachi'ye gülümsemek yakışmıyor bence,bunu farkettim.Adamın tüm mangada bir kere gülümsediğini görmemiştik.Naruto'ya resmen sırıtıyor heh. Yalnız İtachi olayları daha nerelerden farkediyor,saygım daha da arttı kendisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Yeni sayfada bir kere bile saske'ye laf edilmemiş,aman allahım 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Bu arada utanmasam şu son filler çoğu naruto shippuden bölümünden daha güzeldi diyeceğim.Uzun zamandır böyle komediye hasret kalmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 403 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 naruto değil de necati yapalım o ismi.. sasuke yerine selami, itachi yerine de ilhami. tamam işte, al sana türk filmi. son bölümler o havada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Ben size dedim gençler doğruyu söylüyor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 kenshin biraz önce özet geçti olanları... Narutoyu bıraktığıma sevindim şerefsizim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Fan made, ilginç olmuş. http://ab.uu1001.com/uu/uu_0806_2/manyou_33_2549_2a130729861b4a7.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Yazar burada ne anlatmak istemis? [sair burda bayraga seslenmis...] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 En son chapter'daki Itachi-Naruto muhabbetine gönderme yapmışlar. Biraz da başka yerlerden birşeyler eklemişler işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 jiraiya'nın son işaretlediği kurbişle, itachi'nin naruto'nun ağzına kaktığı kargasının naruto'ya bahşettiği jutsu hesabı yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 kakuzu mod naruto işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 İlla ağzından bir şey çıkması mı gerekiyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Dua et ağzından çıkıyor.Kyubi çakrasının nereden çıktığını hatırlatmama gerek yok sanrım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar