Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Tartışma bitmez eheh(:D Bence inner sakura hokage olur. Bu arada bayadır inner sakura görmüyoruz.
sehzade Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 ewt ya sakurayla ilgili bi gelişme yok sanırsam yane manganın coğu bölümüne bakmadım yane öle ara ara bakmsıtım da bu sakura o 2.5 yıldır baya şey ögrendi tsunadeden de bu ara bi gelişme yok sanırsam. bence onun da tsunadeden bişiler ögrenmesi lzm ki sanırsam tsunade ona o sümüüklü böcekmiydi ne :D onu summonlamayı ögretir . bi o kaldı summon edemeyen.
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 tsunade'den healing ve hayvani güç öğrendi işte daha ne olsun hehe
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Naruto simdiye kadarki nerdeyse butun kazandigi combatlari taktiksel seylerle kazandi. Kyuubi gaziyla giristiginde dayak yedi.
sehzade Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 _ILuVaTaR_ said: tsunade'den healing ve hayvani güç öğrendi işte daha ne olsun hehe ewt bende onu dedimde uzun süredir bişi ögrendiiği yok yane bence hepsi nsl ögreniyorsa o da ögrenmeli.
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Cidden Sakura 1-100 arasında çok mıy mıy bir karakterdi ama inner sakura eğlenceliydi.Şimdi güçlü , ama eğlenceli değil.Bir şeylerden feragat etmek lazım galiba :)
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Ne diyosun :> sexy-sakura http://img136.imageshack.us/img136/3907/sexysakurady6.jpg
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Sakura hep faildi, fail kalacak. Tsunade x Sakura SnM doujinleri bu gerçeği değiştirmez
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 26. bölüm hatırına sakura'ya açık çek bile yazarım. doğruya doğru, seriye adını veren naruto dahi olsaydı o kadar güzel olamazdı yerinde. hoş gerçi en güzel bölümler hiçbir zaman naruto'ya ait olmadı heh bleach'te de ichigo için aynı durum sözkonusu, yan karakterlerin bölümleri ya daha eğlenceli, ya daha ilginç ya da daha heyecanlı hep.
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Niye ki ya, Gaara vs Naruto süperdi bence.
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Sam said: 26. bölüm hatırına sakura'ya açık çek bile yazarım. doğruya doğru, seriye adını veren naruto dahi olsaydı o kadar güzel olamazdı yerinde. hoş gerçi en güzel bölümler hiçbir zaman naruto'ya ait olmadı heh bleach'te de ichigo için aynı durum sözkonusu, yan karakterlerin bölümleri ya daha eğlenceli, ya daha ilginç ya da daha heyecanlı hep. Naruto hiç bir zaman dizideki en çok sevilen karakter olmadı ama Ichigo dizi başladığından beri en çok sevilen karakter. En azından karakter oylamaları öyle diyor :>
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Eh Sam yani, Ichigo vs Grimmjow ve Ichigo vs Byakuya gibi combatlar varken, nasıl Ichigo'ya öyle birşey demişsin inanamadım.
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 tousen vs kenpachi > ichigo vs * ki ichigo naruto kadar kabız da değil birşeyler öğrenme konusunda hani. gene henüz anime'e çekilmeyen bölümlerde çok daha iyi kapışmalar var. sayarım da daha düşünsem anime'den. valla doğruya doğru, naruto da ichigo da "gaza gelirim god mode açarım yenerim" charları. dövüşlerinde teknik ya da zeka yok denecek kadar az. (naruto kage bunshin'le kandırır filan maksimum derinliği o) üstüne üstlük tarzlarında pek özel birşey de yok, özel bir yakın dövüş stili olur ya da görselliği zengin bankai olur filan. rock lee, neji, shikamaru, kenpachi, mayuri filan bunların içinde bulunduğu dövüşler hep "gaza geldim döverim"den öte birşeyler içeriyor, bana da daha cazip geliyor. özellikle sırf bu naruto yüzünden logh'ta gaza gelen amirallerin ilk gebermeyi becerdiği sahnelerde keyiflendim heh ha ichigo'yu karakter olarak dışlamıyorum da combat olayı çekici değil ki irdelemeye çalıştığım oydu.
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Abi ne yaptın ya. Kenpachi gaza geldim döverim karakterinin ta kendisi yani. Zeka'da Teknikte Ichigo'dan farklı değil yani. Adamın yaptığı en büyük teknik Manga'da en son kılıcı 2handed olarak sallamak. Adam sırf Brute Force yani. Ki Tousen vs Kenpachi o kadar da güzel bir combat değil bence. Sırf Kenpachi fanları için yapılmış, sırf onun için Tousen'nin rezil edildiği bir combat. Ama Kenpachi'nin kişiliği kurtarıyor işte. Çünkü stiline çok yakışıyor. Ichigo ordan biraz eksik kalıyor ne yazık ki. O yüzden Kenpachi'nin eksiklikleri göze batmazken, Ichigo'nunkiler çok göze batıyor. O da Kubo Tite'nin en büyük hatası zaten.
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 yoksa sen kenpachi fanı değilmisin :O kenpachi'nin tekniğe falan ihtiyacı yok ki zaten biz onu öyle sevdik.aslında ichigo'nun da fazla bir şey kullandğı/öğrendiği yok ki.bir tek getsuga tenshou var bankai'ı ve hollow formu da passive özellik zaten :) o değil de naruto topiciydi dimi burası :p
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 tousen vs kenpachi işte adamın zekasını kullandığı (ki mendokuse diyor düşünce eylemi için ehe, adamın karakteri o dediğin gibi) nadir anlardan. ama kurtulması imkansız durumdan zekasını kullandığı için kurtulabiliyor ki zeka kullanılsa bile yetmez, orada da onun insanüstü dayanıklılığı sayesinde tamamlanıyor iş. bence bütün hikayedeki en etkileyici counter oydu. "sen bankai açtın ama ben de açtım, hadi bakalım" şeklinde zaten combat'ın çoğu. neyse zaten dediğim gibi ichigo'nun karakterini yargılamadım, combat'ı keyifsiz. naruto ise bariz kalas, 401 chapter hala aynı naruto nerdeyse. sailor moon'dan usagi kadar karakter gelişimi olsa akatsuki & sasuke'yi üst üste koyar yerdi heh
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Bende Ishidayı keyifsiz buluyorum Bleachte ne bileyim tuzsuz geliyor. Rukianın olayları tırt resimleriyle anlatması çok eğlenceli ama =) Not: Naptık bu naruto topicine biz =(
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Ana karakterler olsun,yan karakterler olsun ilk 120 naruto bölümü içinde hepsinin adı da geçti,savaşları da esprileri de.asuke olsun,Hinata olsun.Ama tabi şu an ultra-süper-mega kahraman olarak saske ön planda olduğu için naruto ve saz arkadaşları geri planda kalıyor doğal olarak.Her olay mı Uchiha'ların çevresinde döner arkadaş...İtachi'nin naruto'ya olan ilgisi bile yalanmış(öhöm),maksat sasuke'ymiş.Ne güzel o bölümleri izlerken(sasukeye verilen kötekler) içime sular serpiliyordu "hakkın budur saske!11" diye...
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 abi naruto o kadar da dandik degil, yapmayın, adam hic bir sey ogrenmedi sadece, 3 sene jiraiya ile calısmıs, daha elementleri bilmiyor... jounin olmak icin oyle katon spamlamak gerekmiyor ki, teknik sayısı az evet, ama kimse bir sey ogretmiyor naruto'ya... kim hangi teknigi ogrettiyse cok kısa surede kaptı adam teknigi daha ne istiyorsunuz, rasengan'ı 1 haftada yaptı, summon yine aynı mantık, kage bunshin kullandı, sureyi kıstı falan, s-class jutsu'nun allahını yaptı (hala tamamlanmamıs bi jutsu falan geyigi vardı, yine de kakuzu'yu yok etti neredeyse 1-shot'la)... naruto'nun ogrenme bolumlerinde hep aynı mantık var, basta bi turlu ogrenemez, klasik bu naruto ne aptal geyigi yapılır, sonra birden gaza gelir, yapar... ayrıca kagebunshin'le katon falan bir degil ki jutsu konusunda, kage bunshin shuriken gibi bir sey, nasıl kullandıgına gore degisiyor olayı (bkz. kakashi'ye karsı, jutsu'dan kacmak icin havada manevra yapmak)... elbette bi saske gibi degil, saske dedigimiz bildigin genius zaten, bu mangayı da kishimoto yazdıgı surece hic bi zaman o seviyeye gelemez zaten ama nasıl genin seviyesinde dersiniz naruto'ya yaw =)... kısacası adam kimse bir sey ogretmedi ki zilyon tane teknigi olsun, ne ogrettilerse de cat diye kaptı, jiraiya gibi o kurbagalarla egitime gitsin, dondugunde jutsu'ların kralını gorursunuz =)... ayrıca naruto topic'inin icine etmissiniz, tebrikler =)...
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 bkz; genjutsu konusunda naruto'nun jiraiya'dan ayarı alması.
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 ya "naruto'ya kimse birşey öğretmedi ki" demişsin de kime kim ne öğretti o hesaba göre? bir tek naruto'nun eğitim sürecini detaylı olarak görüyoruz, en kral eğitmenler emrine amade devamlı. sakura bile iki yılda inanılmaz gelişim gösterdi ki ciddi sıfır idi. onun gösterdiği gelişimi gösteren karakter yok gibi birşey belki rock lee hariç. ha bir de bütün bu yavaşlık devamlı "hokage olacam lannnn" ve "sasuke'yi bulacammm lannnn" gazıyla, bu gazlar da olmasa artık ne öğrenecek hiç bilmiyorum. sakura bile sasuke gazıyla hem mükemmel tıbbi ninjutsu hem de deli gücü olayını öğreniverdi be. ki şu anime'de en gereksiz elemandı resmen.
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 O bu değilde köyde yağız delikanlı kalmadı ha yakındır Naruto Koçari sıraya dizer hepsini.
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Yalnız ben az önce narutochaos'da çıkan spoiler resimlerine bakıyordum. Küçük olduklarından Kanjileri tam olarak göremedim fakat, fake değillerse Sasuke şöyle birşey diyordu sanırım: [spo]I will crush Konoha. Böyle bi "Konoha senin ağzına sıçacam" der gibi tavrı vardı[/spo]
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Komiklesmissiniz. Naruto doneminin en iddiali geninini 1 v 1'de yendi.[Chuunin exam] Naruto Sasuke'yle gayet esit sekilde savasip sonunda kaybetti.[Naruto vs Sasuke] Naruto icindeki Shukaku cikmis Gaara'yi dovdu, Sasuke napti lan bu diye ezildi kaldi.[Naruto vs Gaara] Naruto ile Sasuke birbirlerine girdiler hastane catisinda su tanklarinda Naruto'nun rasengan chidori'yle dalga gecti.[Naruto vs Sasuke] Naruto'nun kullandigi Kage Bunshin basit bir jutsu degil, Tajuu ile cikardigi image sayisini atliyorsunuz. Kakashi bile dedi ben bu kadar iyi kullanamam bunlari, ki Naruto bu imagelarla training falan yapiyor... Naruto `boss` summon ediyor. Naruto karizmatik degil. Ordan kaybediyor.
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 abi -wissy de ozetlemis zaten olayı da, kim kime ne ogretti demissiniz, saske orochimaru'ya asık oldugu icin gitmedi (olabilir de tabii =)) kullandıgı snake jutsu'ları var, orochi'den ogrendigi kawarimi ile amaterasu'dan kactı... sakura, tsunade den ogrendi hem brute force u, hem healing'i... naruto gitti jiraiya'ya yeni jutsu ogret dedi, jiraiya da yok sana jutsu mutsu, sen rasengan'ını gelistir dedi... yani sakura, saske, bunlar timeskip de nirvana'ya erip gelismedi, tsunade orochimaru sayesinde costular, naruto da jiraiya'nın yanına gitti, rasengan'ı bi haftada kaptıgına gore, jiraiya'nın ogretmeye calısıp ogretemedigi jutsu olmamıstır (genjutsu kırmayı demiyorum, adamın chakra kontrolu kotu iste, ayrıca yine de bir tek itachi'nin genjutsusuna karsı gorduk kıramadıgını), o zaman jiraiya ogretmemis jutsu demektir... ayrıca teknik sayısıyla nasıl baglıyorsunuz abi gucu, asuma da jounin degil o zaman, genin mi simdi asuma, ya da kakashi 1000'den fazla teknik kopyalamıs, pein madara, herkesi bire bir de alsın, var mı boyle bi mantık =)... edit: ssj4songoku said: Yalnız ben az önce narutochaos'da çıkan spoiler resimlerine bakıyordum. Küçük olduklarından Kanjileri tam olarak göremedim fakat, fake değillerse Sasuke şöyle birşey diyordu sanırım: [spo]I will crush Konoha. Böyle bi "Konoha senin ağzına sıçacam" der gibi tavrı vardı[/spo] oeh, hala saske boyle diyosa konohamaru da dahil konoha'daki herkes agzına agzına caksın bu saske'nin, akıllanmayacak baska turlu bu...
Öne çıkan mesajlar