Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

Konu olarak devam(bana göre)

Arkadaslar, bu mangada artık o kadar çok olay oldu ki sonunu kestirmek çok mümkün çünkü herşey ironik.sasuke akatskuye girecek sonra senju vs uchiha tekrar olacak ki, senju'nun gelecekte başına geçmekte çok niyetli olan Naruto vs Sasuke hatta gene end of walley'de sonra final :)

LANET OLASI KURBAĞA NE ZAMAN TSUNADE'YE ULAŞACAK VE NARUTO PAIN'DEN ÖÇ ALACAK BİRAZ DA ORAYA DÖN YAHU ÇILDIRACAM =)
Sosyal ağlarda paylaş

Şöyle ki;

Dev Bülten

Şimdi unutmayalım ki Jiraiya'nın rinneganla tanıştığı dönemlerde Madara'nın da bir kişilik bozukluğu olduğu gündeme gelir gibi olmuştu.Bundan ötürü Sasuke'nin körpe beynini zehirliyor olabilir.

Onun dışında şu Sasuke'yi çekip konuşma hadisesine bakarsak bana kalırsa Madara son derece dürüst, zira elder konsey üyesi insanların yeni generasyon tarafından pek sevilmediği ortada.
Eski ANBU lideri ve Sarutobi'nin arasındaki sıçıklığın sırf Hokage sevdasından olmadığını da destekliyor anlattıkları.

Hepsine ek olarak Uchiha klanın dışlanmışlığı ve çoluk çocuğa oyun oynatır gibi polis teşkilatı başına koymaları durumu da son derece mantıklı.

Darbe hadisesine rağmen Madara ve Itachi'nin neden master/apperentice ilişkisi olduğunu şahsen ben anlayamadım, burda bir boşluk var.Buna göre Itachi Konohacı ve dahası Mokutoncu beylerin yanında. Acaba ilk başta öyle bir zihniyetle yola çıkıp sonra Madara tarafından aydınlatıldı mı diye düşünmüyor da değilim.

Itachi'nin köyden ayrıldıktan sonra ki süre zarfında neler yaptığı ise gizemini koruyor, sanmıyorum gidip Akatsukiye "Claim the beasts, purge the economy in before immortality" sloganını atıp "SIGN ME UP FOR THAT SHIT" dediğini. Orda da bir ibnelik var, dahası Madara tarafından aydınlatılıp torpil vari bir şekilde, her şeyin farkında olarak girmiş olabilir organizasyona.

Sasuke'nin Akatsuki'ye katılması tamamen imkansız, birincisi yüzük olmadan Akatsuki'ye girilmiyor. Ikincisi Orochimaru'yu öldürüp takımı kurduğundan beri de tavrı çok açık, zeval vermeye yönelik bir tavrı yok, hatta takım arkadaşlarına bunu kabul ettirmekte zorlandı. Öldürmeye bile karşı, sadece amacına yöneliyor.

Ama abisini öldürdükten sonra ne bok yiyecek onu gerçekten merak ediyorum, bi rahatlama gelmiştir herhalde.

Tahmin edilebilir bir şekilde geliştiğine pek katılmıyorum açıkçası, zira Jiraiya'yı zırt diye öldüren scriptten herşeyi beklerim. Hoş Jiraiya ölmemişte olabilir bence (zor tabi, ama beklerim keza Orochimaru 1000 kere karşımıza çıktı)

Bütün bunların yanında Akatsuki'nin gerçek lideri bunları anlatıyorsa bütün beastleri toplayarak amaçladığı nedir? Aslında iyi bir şey mi istiyor? Pein'i mi uyutuyor diye düşünmüyor değilim.

Bu adamın Sannin ötesi bir levelda olduğunu ve ilüzyonla 2+2=4 dedirtebilecek bir kabiliyeti olduğunu da hatırlatmak isterim.Bütün organizasyonu uyutuyor olabilir,Kİ göz naklinin tam olarak verdiği şeyleri bilmiyor olabiliriz, ki muhtemelen bilmiyoruz.

Bu serinin devamını ya çocuklarımız da görür, yada 40 bölüme herkes ölür gibi bir yorum yapacağım.

Madara niye saçlarını kesmiş ki lan?

Sosyal ağlarda paylaş

Alexi

Hayır madara saçlarını kesmemiş,alın hizasında bir bant takıp üzerine maske geçiriyor.Maskesini çıkardığı sayfaya dikkat.Gölgelerin içinde "bu da neydi?" gibisinden bir cümle sarfediyor,saçları çene hizasında,tipik uchiha kesimi :p Bir de sasuke kışkırtılırsa her şeyi yapar gibi geliyor,amacı falan mı kalırmış,sırf abisini öldürmek için kendisi dahil feda etmeyecegi şey yok,derim ben.

Sosyal ağlarda paylaş

399

abi iyide, saske'yi kıskırtırken, diyor ki, bizi tek savunan sarutobi'ydi diyor, tsunade'de sarutobi'nin izinden gidiyor zaten... danzou ve elder'lar bizi bu hale soktu diyor, e saske gidip danzou'yu, elder'ları kesse konoha'ya iyilik bile yapmıs olur bence =)...

Sosyal ağlarda paylaş

Mum,lol...Madara'nın hareketlerinden emin değiliz işte,dedikleri süpheli.Sasuke'ye kardeşim kendi isteğiyle gözlerini verdi deme kısmı garipti.Bana şüpheli gözüktü,kolunu sıkıyordu sanki orada,o hareketini tam anlayamadım.İkinci şüphelendiğim nokta da kyuubinin saldırısı doğal felaketti demesi,oysa jiraiya bile afet dışı bir nedenden şüpheleniyordu.

Sosyal ağlarda paylaş

Kartan said:

Alexi

Hayır madara saçlarını kesmemiş,alın hizasında bir bant takıp üzerine maske geçiriyor.Maskesini çıkardığı sayfaya dikkat.Gölgelerin içinde "bu da neydi?" gibisinden bir cümle sarfediyor,saçları çene hizasında,tipik uchiha kesimi :p Bir de sasuke kışkırtılırsa her şeyi yapar gibi geliyor,amacı falan mı kalırmış,sırf abisini öldürmek için kendisi dahil feda etmeyecegi şey yok,derim ben.

Ibrahim Erkal gibi saç var adamda, tutar mı öyle bant ya?

Mum_Chamber said:

zaten sasuke serinin ana antagonisti olarak düşünülmüş. bu bağlamda madara "itachi senin klanını öldürdü ama konoha'nın emirleriyle öldürdü. katıl bana konoha'yı yıkalım ve uchiha'yı tekrar kuralım" diyecek ve sasukeyi padawan'ı yapacak. arada sevişirler de tabi.

O değil, Rinnegan ve Sharingan ebeveynlerden çıkan çocuk yapsınlar 2 tane, adalet saçarlar etrafa.
Sosyal ağlarda paylaş

[spo]Bence gerçekleri biraz çarpıtarak anlatıyor. Fakat neden anlatıyor hala anlamış değilim. Sonuçta Sasuke'yi yanına almak istiyorsa söyledikleri bence çok hafif kalır. Sasuke'yi depresyona sokmak istediğinide sanmıyorum. Bu saatten sonra madara aslında iyi adammış filan da demem. Belki bütün bu şeyleri anlattıktan sonra birlikte Clan'ı tekrar kuralım filan diye kendi tarafına çekmeye çalışabilir ama ona da pek şans vermiyorum.[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

bahsettigimiz adam saske
kakashi akrsisina alip bir abi edasiyla ayari verdikten sonra bile guclenicem ulan ben diye MJ erochimarunun yolladigi 5 sapigin pesinden gidiyor ficilara filan giriyor

maldir saske
konahayi yok edicem BROEEEEEEEGH moduna girerse hic sasirmiycam
erochimaruya kacmasi icin ikna sahnesi cok cok daha kisa olmustu
Sosyal ağlarda paylaş

ya bilmiyorum sasuke'yi konoha'ya karşı kışkırtması anlatamayacağım derecede aptalca ve klişe olur. artı ben hala 2. kyuubi vakasının doğal felaket olduğu taraftarıyım.

değilse hem 2 kez madara'nın peti olan kyuubiye hem de aynı olayı 2kez yazabilecek kadar hayalgücü yoksunu kishimoto'ya saygım sıfıra iner ^^

bence olacaklar şöyle; madara'nın derdi sadece ona ihanet eden uchiha clanına intikamıydı. itachi'ye yardım etti ve intikamını aldı. belki hala konoha'ya karşı intikam isteği vardır o yüzden de akatsukiyi kurmuş olabilir.

sasuke hikayeyi dinler, sonra madara'ya der ki seni de öpücem bekle. sonra hebi grubu magaraya dalar sasuke'yi kurtarır. konu narutoya döner, naruto köyde öğrenir jirayia'nın öldüğünü. alayınıza gidicem ulan der. act biter sgfdsfg
Sosyal ağlarda paylaş

ascraeus +1
Kishimoto'nun Saske'yi aklaması lazım. Çünkü sonuçta adam amacına ulaştı yani. Hatta bunca zamandır uğraşmasının sonucunda ta en baştan yanlış bi şey yapıyo olduğunu da öğrendi. Emeğe saygı yok yani.
O yüzden şöyle bi şey olabilir: Saske Madara'ya karşı kudurcak, bi şekilde onun elinden kurtulcak, Konoha'ya dönüp bütün olanları anlatcak, biraz ağlicak, Naruto'yla tekrar kanka olcak, sonra Akatsuki'ye karşı Konoha saflarında savaşcak.
Sosyal ağlarda paylaş

Sasuke'nin bu saatten sonra Konoha'ya çat diye dönebileceğini sanmıyorum. Şu ana kadar ortaya konulan karakterine uymaz. Yaptığı hataları anlayıp, Konoha ile iş birliği yapabilir, fakat Hebi ile birlikte dışardan yapar bunu. Sasuke'nin Konoha'ya dönebilmesi için daha başka birşeylerin olması karakterinin biraz daha değişmesi lazım. Şu anki hali ile bırak Konoha'ya dönmeyi, gidip kendini bir kulubeye kapatması daha uygun olur. Sonuçta çocuk bütün hayatının boş bir yalan üzerine kurulu olduğunu öğreniyor.
Sosyal ağlarda paylaş

http://en.wikipedia.org/wiki/Sasuke_Uchiha said:
When developing the original Naruto manga, Masashi Kishimoto had not initially intended to create Sasuke. After speaking with his editor about the future of the series, he was advised to create a rival character for the series' protagonist, Naruto Uzumaki, resulting in Sasuke's creation. To learn more about creating an effective rivalry, Kishimoto read a variety of manga to gather ideas on what constituted such a rivalry, and he coalesced these ideal elements into one relationship. Because Sasuke is intended to be Naruto's opposite, Kishimoto is always careful to make sure Sasuke is never too emotional. With Sasuke's character being that of a "cool genius," Kishimoto feels he has created the ideal rivalry.
Sosyal ağlarda paylaş

Kartan said:
Akatsuki kaç kişi kaldı ki şurada? Bence bu bahsettiğimiz hebi grubu+ sasuke konohaya düşman kesilecek. Yoksa hikayede kötüler namına kim kalıyor,al sayayım

zetsu,pein,kisame,madara,kabuto.Bir de kağıtları kullanan konan

Kabuto tek başına takılıyor, orda değil.
Kisame yeterince iyi %30'u bile bitmeyen bir adamdı hatırlarsanız, Zetsu hala kombatını görmediğimiz tek karakter (Madaranın defansını gördük en azından), Madara'yı biliyoruz, Pein 6 kişi zaten.

Çok şey değişmiş denemez ehah.

+

Konan tırt.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...