Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

398

evet bu geyik en az 2-3 bolum daha gidicek gibi gozukuyor ama sevdim ben bu bolumu, uchiha'yı yiyim, ben first'u merak ediyorum zaten =), nedir bu adamı en guclu yapan, third hem first hem second'la aynı anda kapıstı yani yaslı haliyle... bir de itachi'nin "on orders from konoha" geyigini sevdim, aptal gibi oyle kucuk kardesini korumak icin tum klanı bicti olayı inandırıcı degildi yani...

Sosyal ağlarda paylaş

saske kesin bileklerini kescek

EMO POWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEH

o diilde harbi uchihalar feci baydi

bide saskenin cok etkilenicegini sanmiyorum konsutugumuz tip simdiye kadar akla mantiga aykiri ne varsa hepsini yapan bi tip

kesin bu simdi konoha ya dusman olucak ITACHI NII SAN I MANIPULE ETTINIZ!, UCHIHA CLANINI YOKETTINIZ, NARUTOYA KYUUBI KOYUP NERDEYSE BENIM KADAR SPECIAL OLMASINI SAGLIYODUNUZ
SIZI SEVMIYOOOOOM BOWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHH

seklinde

Sosyal ağlarda paylaş

zaten tum clan'ı dogradı diye abisini oldurmek istiyordu, simdi bir sey degismedi, clan'ı konoha dogradı diye orochi'nin yerine gecicek, konoha'yı yok etmeye calısıcak, bu saatten sonra da hala konoha saske'yi oldurmektense kurtarmaya calısırsa haketmis demektir yok olmayı =)...

yondaime gaiden de guzel olmus, yalnız halen devam eden bir sey mi, yoksa kesilmis mi ch2 10-11. sayfada ?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...