sehzade Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 ok tskrler o savası tam olarak izlememiştim o yüzden belki bahsedilmiştir diye sorrdm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Böyle bi şey çıkacağını tahmin etmiştim bi ara da, sonra "yok ya, değil heralde" falan diye düşünmüştüm. Olayların seyri bi acayipleşicek. Sasuke artık iyi bi çocuk olcak falan. Neyse şu bikaç bölüm Itachi'yi daha iyi tanıyacaz, güzel oclak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Sasuke'nin Itachi'yi öldürmesine ne demeli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 bu arada daha once verildi mi bilmiyorum ama ben bölüm bölüm zip indirmekten çok bayıyorum araştırmalarımdan böyle bi site buldum belki begenirsiniz Misal Naruto 397 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 luriel ne kadar araştırdın abicim o siteyi bulmak için? google'a naruto manga yazınca ilk o çıkıyor =) onemanga güzeldir, cicidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 haha o lafın gelişi abi arkadaş söledi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 onemanga daha hızlı gibi ama ben fırsatım varsa mangahut.com'dan bakıyorum çünkü bütün chapter'ı java ile yüklüyor ilk sayfaları okurken, beklemiyorsunuz her sayfada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 valla bazilarimizin evinde 6mbit baglanti oldugu ve universitesi daha rahat arastirma yapsin diye bu baglantinin parasini odedigi icin oyle sayfa hizina filan takilmiyor. hihihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 allah belanı versin sasuke öğrene öğrene teknik bırakmadın piyasada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Orochimaru'ya dönecek bu gidişle.Hayır, yaşam amacını da -kısmen- gerçekleştirdi,daha ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 kabuto dönecek oroçi'ye. paylaşılamıyor oroçi. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 kabuto zaten orochi banyo yaparken acik acik agzinin sualri akarak dikizliyen bir adam beklenir normaldir en sonunda WE ARE ONE diyip klisenin dibien vursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Yeni kötü adam Kabuto olsun derim,potansiyeli var.Sasuke pek çekilmez.Kötülük konusunda ancak Kabuto yaklaşabilir Orochiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 saske hokage olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Hokage Kesmes Saskeyi...Saske Olsa Olsa "I PWNED U ALL" Olr.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 mor sipesil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 mor sipeşıl no jutsu geliştirecek amaterasu'dan bile öte! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Naruto 398 bakalım daha neler cıkacak herkes baydı artık bu emo uchihaların olaylarından kishi niye bunu görmek istemiyor :S madaraya ananıda al git diyesim geliyor görünüşe göre 4-5chapter böyle dvm edicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 398 evet bu geyik en az 2-3 bolum daha gidicek gibi gozukuyor ama sevdim ben bu bolumu, uchiha'yı yiyim, ben first'u merak ediyorum zaten =), nedir bu adamı en guclu yapan, third hem first hem second'la aynı anda kapıstı yani yaslı haliyle... bir de itachi'nin "on orders from konoha" geyigini sevdim, aptal gibi oyle kucuk kardesini korumak icin tum klanı bicti olayı inandırıcı degildi yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 [spo]Yehhuuuuuu Sasuke daha da rezil olacak gibi. Ezilsin, büzülsün, travma geçirsin, emo emo ağlasın itachi'yi öldürdüğü için hahahah. Kishimoto gözüme girdin adamım.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 ooo süper ya. yondaime'li gaiden istiyodum kishi krallık yapıp firstten başladı hikayeye. inş 3-5 deilde şöyle bi 10 bölüm sürer de ayrıntılı güzel güzel görürüz eski zamanları. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 fan artlarin olusturdugu yondaime gaiden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Virus said: fan artlarin olusturdugu yondaime gaiden :) Oeh, müthişmiş. Kishimoto'yla aynı neredeyse çizimleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 saske kesin bileklerini kescek EMO POWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEH o diilde harbi uchihalar feci baydi bide saskenin cok etkilenicegini sanmiyorum konsutugumuz tip simdiye kadar akla mantiga aykiri ne varsa hepsini yapan bi tip kesin bu simdi konoha ya dusman olucak ITACHI NII SAN I MANIPULE ETTINIZ!, UCHIHA CLANINI YOKETTINIZ, NARUTOYA KYUUBI KOYUP NERDEYSE BENIM KADAR SPECIAL OLMASINI SAGLIYODUNUZ SIZI SEVMIYOOOOOM BOWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHH seklinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 zaten tum clan'ı dogradı diye abisini oldurmek istiyordu, simdi bir sey degismedi, clan'ı konoha dogradı diye orochi'nin yerine gecicek, konoha'yı yok etmeye calısıcak, bu saatten sonra da hala konoha saske'yi oldurmektense kurtarmaya calısırsa haketmis demektir yok olmayı =)... yondaime gaiden de guzel olmus, yalnız halen devam eden bir sey mi, yoksa kesilmis mi ch2 10-11. sayfada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar