ad3m Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Monthius said: O değil de, Kishimoto Sasuke'nin "Yılan" grubunu laf olsun torba dolsun diye eklememiştir herhalde... Kesin onlar gelir kurtarır şimdi Sasugay'i en kötü ihtimalle... Belkide orada jiraiya-pein savaşında olduğu gibi gücün yeterliliğini göstermek adına harcanmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 1 gözünü kaybedip Kakashi gibi olursa yakışır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 kisame şimdiye tüm hebi'yi biçmiştir (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 narutochaos'ta bi tane spoiler script var, o dogruysa harbiden sacmaladı demektir kishi... yani bayagı dandik ya, fake gibi duruyo bariz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Asıl scriptler zaten salı-çarşamba gibi geliyor. Pazartesi çıkanlar fake genellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 evet evet fake'tir bu zaten =), asırı sacma, yazan kisi cok gaz bi velet sanırım =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 [spo=393 erken spoiler] Trans NF 善人ではなさそう。 Seems he wasn't a good persons 震えてるサスケの目をえぐろうとしたらそのまま力つきて倒れ込んだ感じだな he attempts to take a trembling sasuke's eye, then it's like he just runs out of power and collapses. 目をとろうとしたら力つきてデコにトンして倒れ込んだ 目からずれただけ As he goes to take the eye he runs out of power and collapses tapping sasuke's forehead, but only because he misses his eye. 死闘に突然の幕。 何故!? 次号 サスケの勝利!へ the final curtain descends suddenly on the battle!? Why?! next time sasuke's victory! [/spo] Narutochaos'da millet Kishimoto'ya küfür ediyor ahahahah. İnşallah gerçek değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 bu da ilki kadar olmasa da bayagı sacmaymıs =)... kishimoto'nun saske'yi kurtarcak diye yapmadıgı sey kalmadı ya, saske'de chakra kalmamıs, itachi de en baba jutsusunu kullanmıs, sonra yorulup oluyo, ise bak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yamta Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 walla sasuke harry potter dakı gıbı annesinin yaptıgı bı jutsu tarafında korunuyo bıle olabılırdı walla gene buna dua etmek lazım :D sen o kadar savas sonra yorul we tam zafer turu atıcakken öl :D her sasuke için. adam pankart bile acmıstır hepimiz sasukeyiz!! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Jiraiya olunce daha okumayacagim demistim. Keske sozumde dursaydim =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 ehehe ben de aynısını itachi icin dedim de ben de duramayacam sozumde sanırım =), hayır isin naruto tarafını merak ediyorum, baydı bunların savası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yamta Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 walla ya baydı bu ıkı kardesın anlamsız savası naruto werın kardesım bıze!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Naruto'yu unutun siz. Kishimoto 1 yıl boyunca Sasuke, Sakura, Kakashi'ye odaklanacağını söylemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Kishi cocugun olsun Kishi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 -Wissy said: Jiraiya olunce daha okumayacagim demistim. Keske sozumde dursaydim =[ Aynısını diyor ve kendime küfrediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Ben jiraiyanın öldüğüne inanmıyorum/inanamıyorum. Çıkıcak karşımıza eminim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Naruto 393 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 ne bu şimdi ya?sasuke en sonunda jutsu da kullanmadan kazandı evet gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 pff, ciddi ciddi baydın kishi ya... artık yapacak biseyi de kalmadı, kendi de biliyo, salla ya kendilignden yensin saske dedi direk... bi sonraki bolum de WHY ? mıs bakalım... uzadıkca uzadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Şu son bölüm üstüne anca şunu diyebiliyorum: LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 sasuke ölse cok daha guzel ilerlerdi hikaye narutoya instant buffda gelirdi :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Neden böyle oldu acaba?Yılan mı,kendi isteğiyle mi,yoksa chakra falan mı bitti son anda? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Yalanini seveyim Kishi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 orochimaru susamın içine girince onu da bozdu =/ ondan yattı itachi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lawliet Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 kenarda köşede, ufak yılanlar vardı kesin orochi nin parmağı var bu işte.... bölüm bu kadar saçmada bitemezdi ayrıca, yani ne alaka o kadar saskeyi yenmiş(god of the ninjayı yenmiş dioruz dikkat!), chakra mhakra dinlemez alırdı o gözleri itaçi... mangayı s.ktn bıraktın kishi, gel vazgeç bu yılan sevdandan! (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar