Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

spo

Abi niye 10 yil uzasin
Naruto Pain'i yenmis adam, yilanlari monte eder kabumarunun bi tarafina
Sasuke desen itachinin gozleri aldiktan sonra kilini kipirdatmadan oldurur kabumaruyu

Mesaj tarihi:

487

kabuçimaru nihayet çıktı, son zamanların en büyük bombası oldu ama kisame evet gerksiz uzadı gibi. anlaşılan eight tails de düşecek, sadece naruto kalacak şekilde ayarlanıyor. ilk başta zaten öyle düşünmüştüm, hatta ölmesi çok şaşırtıcıydı.

ah naruto, sasucke gidip güzel karakterlerden birini öldürürse başına yıkarım senin konoha'yı, kaçmasına fırsat verdin.

Mesaj tarihi:
QueenofSpades said:

Abiiiiiiiiiii

Kabuto ne olmuş öyle yaaaa

Vallahi 10 yıl attı manga

Evet benim de içimi bir sıkıntı bastı kisamenin ölmediğini gördükten sonra bir de üzerine imbakabutoyu görünce.

Hoş kisame en sevdiğim akatsuki üyelerinden bir tanesi, kakuzu ve hidan ikilisinden sonra ama görünen o ki çocuklarım bile okuyacak bu mangayı.

Çile bitmeyecek.
Mesaj tarihi:
Fena değildi ya.

dreagloth dogru demiş, az sasuke/naruto, daha bol yan karakter = win.

Kakuzu/Hidan gibi ikili gelmedi zaten mangaya. Yok böyle bir taşak.
Mesaj tarihi:
Madara Mangekyou'ya da immunemuş galiba.

Sasuke Itachi'nin gözleri alacağına göre Naruto'ya da artık yeni bir skill verirler artık diycem ama train edecek kim kaldı Narutoyu ya.

Aaah Jiraiya aah.
Mesaj tarihi:
Çok iyiydi be.

Madara Kakashi başlamadan bitti, öyle bir kuvvet farkı var. Kabuto döndü. Beş sayfa Sasuke yoktu. Karin'i de unutulan Konoha yan karakterleri ordusuna katarlar, misler gibi oh oh.

Mesaj tarihi:
dreagloth said:

Wispy said:

Sasuke Itachi'nin gözleri alacağına göre Naruto'ya da artık yeni bir skill verirler artık diycem ama train edecek kim kaldı Narutoyu ya.

Cevabınız, 8.

8 i öldürcek kişi
durum öle görünüyor
Mesaj tarihi:
anca kabuchimaru adam eder narutoyu bu saatten sonra

ben olsam oyle yaparim, cakma yoda ile cakma degaboh egitiminden iyidir

ama sozkonusu sahis kishi

bence naruto kendi basina oturur suictim rasengani filan ogrenir, hatta daha iyisi kage bunshin teknigi yapar yeni bitane filan
Mesaj tarihi:
naruto henshin ile rasengan'a dönüşüp kage bunshin no jutsu çakacak, milyonlarca insan boyunda rasengan olarak hücum edecek bence. varacağı azami nokta odur.
Mesaj tarihi:
kimsenin aklına adam rasengan hazırlarken hazırlayan clonelardan birine bi kunai atmak gelmiyor. Orda bom diye elde patlayan bir futon-rasen shiruken, naruto ölü.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...