Tremour77 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Sasuke the "kurallar benden" velet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 yahu hep aynı işte cümleler, duruş fln değişiyo sadece imaj yapmışlar sadece sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 uzun zamandır narutodan böyle zevk almamıştım açıkçası. nedne bilmiyorum ama çok çok hoşuma gitti bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 abi değişen bişi yok ama ya=) naruto diyo ben benim kankisin sasuke diyo yürügitlan aynı işte hep=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Naruto'dan tam yerine oturan laflar geldi, çok keyif aldım. Saske hala tekrarlayıp dursun nefret yıkım ölüm diye, Naruto bir bölümde olgunlaştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Hokage olacak çocuksun Naruto. Gel öpeyim ağzını. Edit: Bi de Sasuke nası leş konuşuyo off aksjhfasjfksd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 off saske, tinerci misin nesin, mal herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Sasuke tinerci direk "keserim la seni olm" dese tam olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 romeo ve juliete döndü iyicene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 bu arada madaranın olay ne rinnegan fln diyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 cavanagh said: bu arada madaranın olay ne rinnegan fln diyo? aynen..çalmış rinnegan'ı bariz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 sasukenin "what the fuck is wrong with you? why do you care about me so much?" cümlesinden sonra narutodan cos i love repliğini beklerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Fags. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Naruto'nun da, Sasuke'nin de.. Gerçi hoşlarına gider, iki gay. Naruto hala aynı gerizekalı. "Friend"ler ...sin seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 narutonun yeni tekniginin adı fuuton friendship rasengan olcakmış dediler geldim:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Bu çocuğu mezun ederek yaptı konoha en büyük hatayı, neredeyse 20 yaşına gelecek, hala arkadaşımsın keke diyor, ulan çocuk senelerce yeraltında yaşadı, insan yedi, insan yiyenlerle birlikte takıldı, hala gelip laf anlatmaya çalışıyorsun. Yazıklar olsun eğitim sistemi, bakkala bile alınmaması gereken karakterleri ninja yapıyorsunuz. Bu zihniyetle nasıl adam öldürecek bu çocuklar ben bunu anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 alexi her şey tamamda. 16 yaş === neredeyse 20 olacak? bi onu çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Ya ne fark eder çük kadar boyuyla dattebayo diye geziniyordu, şimdi dağ kadar rasenganlar atıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 yavsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 hokagenin piçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Sasuke karakter olarak her aklı başında gencin nefret ettiği niteliklerin bir zühurudur. Friendzone koyan hatunun baktığı hödüktür, lisede pencereden bakıp karizma peşinde koşan zibididir. YIFF IN HELL diyorum naruto'ya şu cocuga kankamsın hala ayağı çektiği için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Naruto "iyi" bi karakter abi ne bekliyosunuz?Diğer türlü olsa bence mantığa aykırı olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 narutoya koyayım sana bişey olmasın kakaşi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 yeni bölüm spoiler çok gizli !!!! Naruto sasukeye verecekmiş :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Göz fetişisti bu kishi de yok onun gözü yok bunun gözü ne gözmüş lol.Gözü alan coşuyo.Bende manga yapcam milletten yaprak toplayan coşcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar