aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 olmadi islama gecer, allahin 99 adi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 aquila said: olmadi islama gecer, allahin 99 adi var. efsane post =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 ben de bişi sorim ben onemanga dan okuyordum da burda mangastream sitesi linki görünce baktım çevirilerde baya bi fark var.sanki onemanga daki çeviriler daha kötü gibi edit: haklısınız sizce hangsi daha iyi yada en düzgün çeviri hangi sitede ordan okuyayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 soru nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 içinde saklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 onemanga kötü işte ordan okuma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 o diilde demin bişi geldi aklıma belki arada kaçırdım. Jiraya painle dövüşmeden önce içinden kurbağalı sopalı bişi çıkardı. Dedi bana biişi olursa narutoya girersin falan. Ama Naruto tarafında böyle bişi olduğunu görmedim veya kaçırdım. Varmı bilgisi olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 çekov'un minigun'ıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 samaella said: o diilde demin bişi geldi aklıma belki arada kaçırdım. Jiraya painle dövüşmeden önce içinden kurbağalı sopalı bişi çıkardı. Dedi bana biişi olursa narutoya girersin falan. Ama Naruto tarafında böyle bişi olduğunu görmedim veya kaçırdım. Varmı bilgisi olan ? Naruto vs Pain'de 4. gelmişti ya belki de bu sayede gelmişti ama öyle olsaydı söylerlerdi. Bilmiom çıkar ortaya ilerde heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 kurbağa masterlar 9 kuyruklu yüzünden giremiyorlar içine diye bişi de hatırlıyorum ben sanki bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 onu direk unutmuştur kişimoto. senaryoya haftada 20 dakkadan fazla zaman ayırmadığı belli zaten öğle yemeğinde falan karısıyla laf arasında tartışıyodur hatta adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Kuboyla karıştırdın galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 bence ikisi yemekte buluşup birbirlerine "okuyucunu nasıl trollersin" diye öneriler veriyor, okuyucu gözünden, yazar deneyimiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 dikkat eden? abi 3. sayfada naruto mekana doğru yardırırken sage modda ama son karede gözler normale dönmüş gibi çizilmiş. hata mı acaba yoksa naruto "gereksiz lan sage mod, normal de döverim" triplerinde mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 hatadır sakurayı kuul bi şekilde kurtardıkdan sora sage mode da çünkü yani sage mode a girip sora çıkıp geri girdiyse saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 sage modu hız için açmış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 cooldownlari kullanirsa oyle cc yediinde nolcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Gelmeden önce beklemiştir cd dolana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 refresher kasmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Şu hayatta tanışmadığım ama eğer karşılaşırsam suratına tükürmek istediğim 2 tane insan var 1- Kishi 2- Ghostcrawler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Sasuke= S5 DK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Naruto = Wow (Olmalı ya da) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Wispy said: Sasuke= S5 DK ahah super tespit. bi elemanın videosu vardı s5 te dk oynayan. böyle bütün büyüleri castrandom ile tek tuşa koymuş ekranın ortasına. tabla hedef secip o tuşu spamlıyor arenada. 2k rating yapmışlar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Sam said: bence ikisi yemekte buluşup birbirlerine "okuyucunu nasıl trollersin" diye öneriler veriyor, okuyucu gözünden, yazar deneyimiyle. Kishnin yapıcagı hiç bir troll, yammy zero espada veyahut Wonderweiss anti ryuujin jakkanın ötesine geçemez. (naruto veya sasukenin götünde sharingan çıkması hariç tabii) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayucan Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Wispy said: Şu hayatta tanışmadığım ama eğer karşılaşırsam suratına tükürmek istediğim 2 tane insan var 1- Kishi 2- Ghostcrawler hacı benim yerime de okkalı tükürsen cok güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar