cado Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Abilify said: Ben sasukeyi kim öldürse sevisirim.aman abi zenci menci öldürür şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Kaijad said: üzülme ölmezse saske de senle istiyomuş ki saske ölmez bildiğin gibi ;) ahaha=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 MasterHapLo said: bugun migrosda ramen gordum. alip denedim muptelasi oldum diyebilirim. 3 dakkada hazırlaniyor. icindekiler yazmiyordu kıllandim ama biraz. kopek eti olabilir asdasd. mantarlı tavuklu ve biftekli oluyor ben sürekli alıyordum. Korede üretiliyor onlar ama normal hazırlamış ramenin yerini tutmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ostrich Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 acılı yiyiyorum ben çok iyi oluyo veya tavuklu alıp acı dolduruyorum içine X( biftekli görmemiştim migrosda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 MasterHapLo said: bugun migrosda ramen gordum. alip denedim muptelasi oldum diyebilirim. 3 dakkada hazırlaniyor. icindekiler yazmiyordu kıllandim ama biraz. kopek eti olabilir asdasd. kung-fu ramen iğrenç. mide bulandıracak derecede hemde. leader ramen mi ne var bi de. o güzel ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Sakura napacağını şaştı iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Ramen çok kötü ya bende migrostaki ramenlerden yemiştim 4-5 sene önce ondan sonra bi 3-4 hafta ne zaman midem bulansa ramen kokusu geliyodu burnuma.Çok beterdi.Nası bi baharattır o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 leader ramen gayet güzel ya. öyle bi baharat olayı falan da yok aşırı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Wishmaster said: Kaijad said: sakura yapamaz da , sasukeyi öldürürse sevişirim valla sakurayla feci spo Aramızda kalsın ama sakura da sasukeyi öldürdüğünde senle sevişmek istiyormuş. İstemezse de, rape is np tbh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 virginity sakura da senpai si tsunade gibi veremeden gidecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 mamothus said: virginity sakura da senpai si tsunade gibi veremeden gidecek sensei dielim ayrıca tsunadenin vermediğini nerden biliosn ölen bi sevgilisi vardı kim bilir ne ramenler yemişlerdir birlikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 çizgi karakterin olası sex dünyasını bırakırsanız daha iyi olur. kung fu ramen yemiştim daha önceden fena değildi leader ramen nerden bulunur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 migroslard oluyor genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ostrich Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 483 If Sakura finishes Karin off, Sasuke will take her in as her replacement. Well, she is standing in front of Karin with a kunai in her hand. If I stab Sasuke-kun now, all will be over. As she is thinking something like that, behind her, Sasuke aims a Chidori to the back of Sakura's head and is about to about to pierce her. At that moment, Kakashi appears and saves Sakura. "Real intent to kill... You really sunk low, didn't you Sasuke" Then some arguing back and forth Kakashi: "I don't want to kill you" Sasuke: "Heh, you're always saying things about killing me, sensei. I'm itching to kill you, though, Kakashi." Well, after this is the conclusion Kakashi: "I now understand how the Sandaime must have felt. Even though Orochimaru sunk so low, he still couldn't help but care..." Sasuke: "Well, then you're making the same mistake he did!!" It ends with this. (Sakura is telling Kakashi that she's giving Karin medical treatment so they can leave immediately after this) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ostrich said: 483 If Sakura finishes Karin off, Sasuke will take her in as her replacement. Well, she is standing in front of Karin with a kunai in her hand. If I stab Sasuke-kun now, all will be over. As she is thinking something like that, behind her, Sasuke aims a Chidori to the back of Sakura's head and is about to about to pierce her. At that moment, Kakashi appears and saves Sakura. "Real intent to kill... You really sunk low, didn't you Sasuke" Then some arguing back and forth Kakashi: "I don't want to kill you" Sasuke: "Heh, you're always saying things about killing me, sensei. I'm itching to kill you, though, Kakashi." Well, after this is the conclusion Kakashi: "I now understand how the Sandaime must have felt. Even though Orochimaru sunk so low, he still couldn't help but care..." Sasuke: "Well, then you're making the same mistake he did!!" It ends with this. (Sakura is telling Kakashi that she's giving Karin medical treatment so they can leave immediately after this) confirmed? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Çook kolpaaaaa.Fakedir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 confirmed o ilerse daha da kolpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ostrich Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Naruto centralden aldım orayada bugün kondu confirmed diyolar ama bakalım yarın çıkınca anlarız Source: 2ch Credits: Nja Verification: Confirmed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 naruto spoiler'lari icinde kolpa olanlar gercek oluyor genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mum_Chamber said: naruto spoiler'lari icinde kolpa olanlar gercek oluyor genelde buda kishi nin yaratıcılığını ortaya koyuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 sasucke odaklanması hariç iyi esasen, o kadar sığ ve embesil bir karakter olmasaydı en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ya kakashi yi öldürtmesin o velede,kalan herşeye razıyım. sandaime muabbetleri geçior,tehlikeli muabbetler bunlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 animenin en sevilen karakterini niye öldürtsün yahu. deli mi adam. kendi kuyusunu kazarmı insan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 bir kere öldürtüp yokladı işte heh. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 şakaydı o şaka. yaşatmazlar kakashiye dokunursa !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar