KahnX Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 sasukenin intikamının bilenmesi ?? asdfjsdf oldu olucak sevgi böceğine dönüşüp ağaç tepelerine chakrayla çıksınlar narutoyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 ilk gördüğümde kıl olduydum zaten danzouya. kaypak tipli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 475 spoilers ya yeter. hakkaten yeter ya. nedir bu sharingan fetishi arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 nerden aldın bu spoiler'ı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 narutochaos forumlarına düşüyo resimli falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 onemanga forumlarina da genelde sali gecelerinden dusmeye basliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 spo konusunda en saglamlarindan biri mangahelpers oraya da bakabilirsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 sharingan kere zenciler düzsün kishiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 475 lol wishmaster haklı çıktı valla, bravo. madara'nın iki elemanla dövüşü çok iyiydi, onlar da çok sağlammış. özellikle aburame klanından olan. madara gerizekalı ölçüde imba ama heh danzou'nun kolu hayli acayip olmuş, şaringan olayının cılkı çıkmasa gene neyse ama. aslında uçiha'ları yokettirmesinin sebebi olabilir, öyle açıklanırsa bence fena olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 danzo sharingan koleksiyonu yapmıs resmen haftaya sasuke dayak atcak gibi ama beli olmaz danzonun ne yapcagı gene madara kurtarırsa iyice saçmalıcaklar o yüzden naruto yetisir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 öyle kol olmaz bence artık okumayalım mangayı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 haybubaankemuune danzo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 spoiler belki danzo bu uchihalarda problem çıkaran sharingan sahiplerini fln doğramıştır sora koleksyonuna eklemiştir hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 ne problem cikarani abi, butun koyu dogratti adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Ne iğrenç adamsın danzo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Wishmaster said: Yoksa bir anne kartalın yavrusunu beslemesi gibi Danzo'yu alıp sasuke'ye mi bırakacak :D Oha direk tuttu eheheh. Danzou işin b.kunu çıkarmış ama öyle kol mu olur.Parselleseymiş bide kolu tam olurmuş. Şurayı sana ayırdıydım saske diyip alıverse gözlerini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 abiii kakaşi tek göze çakra yetiremiyor bu adam zibilyon tane gözü istediği kadar mühürlesin biraz kasar makinayı bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Hayatımda böyle saçma şey görmedim ben arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 kyubin nin diğer yarısıyla besler artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Biri bana önceden böyle danzonun kolu sharingan dolu olacak dese hadi lan öyle salak iş mi olur derdim ama oluyormuş demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Heheh.. Bir de haftaya renkli bölümmüş öyle diyor.. Şimdi ben Danzou'nun kolunu anlamadım..O slotlarda sharinganlar mı var? o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 yok artık ya yok artık ya sharingan kusucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 ama bence güzel olmuş koskoca danzo yaşlı herif bi numarası olmaz olur mu onun içinde belki 0 kuyruklu beast bile olabilir yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 işin kötüsü haftaya 2 yeto kapışacak boş 1 hafta olacak. daha kötüsü ne olabilir diye düşünüyom ama sonuca varamadım.danzonun yenmesimi sasukenin yenmesimi? o kadar yetolar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 biri gelipte danzou ya ``Im more special than you`` diyip sharingan kapli tum vucudunu gostercek tam olacak ondan sora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar