Beyt Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 ehuaahah çok eğlendiğim bir bölümdü bu.Lee süper bir karakter. edit:Oha araya bi ton post girmiş ben yazana kadar sdfsdfs Lee videosuna ithafen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 bi de lee'yi sevmezler.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deidara Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 anladık sasugay gay kendini bi boq saniyy sağa sola laf atp kaçıo ama itachiden ne istionuz baştan o kadar kötü olmadığını biliodu herkez sonra baktık cidden iyimiş hem adam karizma yakışıklı (yanış anlamayın gay fln değilim :D ) lütfen yani İTACHİYE LAF ATMAYIN deidaradan sonra favori akatsukimdi yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Sam said: ben görmedim de şurada insanlar uçiha'lara bu kadar kıl kapıyorsa bunun iki ana nedeni var: - sasucke - itaçi ki itaçi'ye denmedik kötü laf kalmadı, iyi olabileceğini düşünen insan varmışsa da ben burada ihtimal olarak bile yazıldığını hiç görmedim. itachiyi sevmeyen ölsün. ama sasucke ye ister emogay, deyin, ister "my powerfull is darkness" (pun intended) takılan bir sözde "genius" olması bakımında giydirdikçe giydirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deidara Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 dünyada sasugayyi sewen war mıdır acaba? (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 ben seviyorum SASKEEEEE ♥♥♥♥ Coq YækhIsIqLı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Gaap said: itachiyi sevmeyen ölsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilangel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Krusty said: ben seviyorum SASKEEEEE ♥♥♥♥ Coq YækhIsIqLı ewt çok kazizma(ve yakışıklı)Sasuke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Harbi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 evilangel said: Krusty said: ben seviyorum SASKEEEEE ♥♥♥♥ Coq YækhIsIqLı ewt çok kazizma(ve yakışıklı)Sasuke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 http://forum.paticik.com/thumbnails/76c/d06/ac2/e9b/5c5/582/f3f/08e/301/a04/d5_450xNULL.png imzami atarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 oh sonunda dolu dolu bir bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 468 çok ilginç gelişmeler gene, yalnız killer bee gg olacak gibi. sonra da bütün olay naruto'nun "HAYIR BENİ SAKLAYAMAZSINIZZZZ BEN SASUCKE'Mİ BULUCAAAAMM" diye kagelerden kaçmasına dönecek muhtemelen. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Genel itibariyle güzel bölümdü. 468 Bee iptal olur sanırsam önümüzdeki bir kaç bölüm içinde.Narutonun tepkisi ne olacak Sakura onunla konuştuktan sonra merak ediyorum açıkcası.Söz ağızdan bi kere çıkar ağa mı diycek yoksa düşünceleri değişcekmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Gelecek bölümün güzel bir bölüm olması dilegiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 pff buda ara veriyo... güzel bölümdü..gelecek bir kaç bölüm baya iyi olacak gibi...ve geleceğide etkileyecek türden bi kombat olacak bee vs kisame de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Ne kadar ara verilecek acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 1 haftadır büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Offf bugün yoktu dil mi ya. Şu işleri halledeyim ondan sonra ödül olarak bakıcam diyordum. Feci hayal kırıklığı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Bu hafta gelecek mi yeni sayı.Merakla bekliyorum olacakları.Gerçi bence büyük ihtimal gereksiz bir chapter olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 469 spoiler hakkında 469 spoiler okudum doğruysa sakura çok aptalca konuşmuş.. ama işe yaramıyacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Sir.Enis said: 469 spoiler hakkında 469 spoiler okudum doğruysa sakura çok aptalca konuşmuş.. ama işe yaramıyacak gibi. naruto okadarda salak değil yani...hisleri ne olursa olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 469 poffff.... naruto kanacak değildi tabii ama sakura'nın da aslında öyle hissetmesi lazım normalde. çocukluk aşkının hitler'e dönüştüğü ortaya çıksa insan hala aşık kalacak değil ya. naruto daha fazla gazlanacak ondan korkuyorum. öte yandan kisame şov yapacak ama killer bee'ye yetişemeyecek raikage filan bir sürpriz olmazsa. byakugan'lı adamın o tuzaktan kurtulacak bir numarası olması lazım mantıken ama, en çok o takıldı aklıma bu bölümde. kısacık çeptıra tonla olay sığdırılmış bu sefer, bravo. madara üzerine spekülasyonum demin anime 133'ü izlerken aklıma geldi birden, madara'nın şöyle bir jutsusu olsa: kendi normal bedeni ölürken soyundan birine transfer jutsusu. belki bu şekilde tobi'nin vücudunu kullanıyor en son olarak, danzou da bizim aklımızı karıştırmak için kullanılmış olabilir. kakuzu ve oroçi taa o kadar zamandır yaşamak için binbir takla atarken, vücut/kalp değiştirirken madara'nın hiç tınlamadan aynı vücudu sorunsuz kullanıyor olması mümkün görünmüyor. sasucke'ye de deneyim kazandırma vs olayı ve akatsuki üyelerinin ölümü pahasına devamlı koruyup kollaması da oroçi'nin "semizlensin de yiyeyim" planlarını aklıma getirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 469 sakura rolle karışık gerçekleri sölüyo sanırımda artık rol yapıyoduysada narutonun bu kuul tavrıyla harbiden aşık olacak ayrıca manganın son sayfasının en alt kısmı delü dehşet olmuş +rep verdim kishiye,ne bakışmadır horay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Naruto patlatsın diye umdum bir tane, insanı salak yerine koymanın bile bir adabı var yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar