Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

anladık sasugay gay kendini bi boq saniyy sağa sola laf atp kaçıo ama itachiden ne istionuz baştan o kadar kötü olmadığını biliodu herkez sonra baktık cidden iyimiş hem adam karizma yakışıklı (yanış anlamayın gay fln değilim :D ) lütfen yani İTACHİYE LAF ATMAYIN deidaradan sonra favori akatsukimdi yani..
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

ben görmedim de şurada insanlar uçiha'lara bu kadar kıl kapıyorsa bunun iki ana nedeni var:

- sasucke
- itaçi

ki itaçi'ye denmedik kötü laf kalmadı, iyi olabileceğini düşünen insan varmışsa da ben burada ihtimal olarak bile yazıldığını hiç görmedim.

itachiyi sevmeyen ölsün.

ama sasucke ye ister emogay, deyin, ister "my powerfull is darkness" (pun intended) takılan bir sözde "genius" olması bakımında giydirdikçe giydirin
Sosyal ağlarda paylaş

Genel itibariyle güzel bölümdü.

468

Bee iptal olur sanırsam önümüzdeki bir kaç bölüm içinde.Narutonun tepkisi ne olacak Sakura onunla konuştuktan sonra merak ediyorum açıkcası.Söz ağızdan bi kere çıkar ağa mı diycek yoksa düşünceleri değişcekmi.

Sosyal ağlarda paylaş

469

poffff.... naruto kanacak değildi tabii ama sakura'nın da aslında öyle hissetmesi lazım normalde. çocukluk aşkının hitler'e dönüştüğü ortaya çıksa insan hala aşık kalacak değil ya. naruto daha fazla gazlanacak ondan korkuyorum.

öte yandan kisame şov yapacak ama killer bee'ye yetişemeyecek raikage filan bir sürpriz olmazsa.

byakugan'lı adamın o tuzaktan kurtulacak bir numarası olması lazım mantıken ama, en çok o takıldı aklıma bu bölümde.

kısacık çeptıra tonla olay sığdırılmış bu sefer, bravo.

madara üzerine spekülasyonum

demin anime 133'ü izlerken aklıma geldi birden, madara'nın şöyle bir jutsusu olsa:

kendi normal bedeni ölürken soyundan birine transfer jutsusu. belki bu şekilde tobi'nin vücudunu kullanıyor en son olarak, danzou da bizim aklımızı karıştırmak için kullanılmış olabilir. kakuzu ve oroçi taa o kadar zamandır yaşamak için binbir takla atarken, vücut/kalp değiştirirken madara'nın hiç tınlamadan aynı vücudu sorunsuz kullanıyor olması mümkün görünmüyor. sasucke'ye de deneyim kazandırma vs olayı ve akatsuki üyelerinin ölümü pahasına devamlı koruyup kollaması da oroçi'nin "semizlensin de yiyeyim" planlarını aklıma getirdi.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...