Tremour77 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 467 Bence çok saçma oldu gelipte amacını söylemesi.Yani kim izin verirki öyle bişeye.Hikayeyi ilginç yapıcam diye Madara'yı ''Mundara'' etti adamlar.Harbiden Xp alsın diye göndermiş Sasukeyi şimdi bidaha bi buff gelir kagelerde dövüştüm eskisinden 3 kat daha güçlüyüm artık diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Mum_Chamber said: olm eskiden byakugan sharingana denkti. sadece sasukeyi bufflayabilmek icin sildiler byakugani. gizli tablet varmis, sharingan, mangekyo ve rinnegan gerekliymis. lan! byakugan nerde?aslında düşününcede sharingan ın byakugan a eşit olması biraz mantıksız geliyor.adam gördüğü her jutsuyu anında kopyalayabiliyor lan.ama yinede byakugan bana daha karizmatik geliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 byakugan esasen bariz üstün bazı açılardan, ileride neji'yi filan tekrar entegre ederlerse hikayeye görürüz. danzo'nun numarasını bile çıkardı ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 lan dun gece sag gozumde sharingan actim, sol gozumde zaten mangekyou vardi, noluyo lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 artık nejii ve lee nin dövüşlerini izlemek istiyoruz.hatta raikage vs gai olsun zevkten 1000 köşe olalım :) pek bir ihtimali yok ama olsa güzel olurdu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deidara Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 eskiden sharingan=byakugan dı ama şimdi sharingan>>>>>>>>>>>byakugan oldu sasugayi favorize etmek için(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Madara sasugayı aya yollasa sen burdan izle "Goçum" dese oda takılsa oralarda ne güzel olur ne hoş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 ayin karanlik yuzune gider ben senden daha karanligim lan diye atar yapar aga ordada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 deidara said: eskiden sharingan=byakugan dı ama şimdi sharingan>>>>>>>>>>>byakugan oldu sasugayi favorize etmek için(:D ama hangi sharingan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 HAI DARK SIDE OF THE MOON, IM REALLY HAPPY FOR YOU AND IMMA LET YOU FINISH BUT MY DARKNESS IS ONE OF THE DARKEST DARKNESSES OF ALL TIME, BEST DARKNESS OF ALL TIME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 ahaha pink floyda giriyo darkside of the moon soylerken, yo imma let you finish, but my darkside is darker than the dark side of the moon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 byakugen cok yanlıs isler yapıyo alcak assa sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deidara Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 aquila said: deidara said: eskiden sharingan=byakugan dı ama şimdi sharingan>>>>>>>>>>>byakugan oldu sasugayi favorize etmek için(:D ama hangi sharingan? hepsi en dandiğinden bi sharingan bile nejinin byakuganını rahat geçer:)o DaRkNessssss (emo sasugay version 3)(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 "en dandiğinden bi sharingan bile nejinin byakuganını rahat geçer" peki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 aquila said: ayin karanlik yuzune gider ben senden daha karanligim lan diye atar yapar aga ordada. ehuhauha oda doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Hikayenin devamında Sasuke kendine gelip Madara'nın planları bozacak abi.Bildiğin böyle olur senaryo.Ya da bi başka ihtimal,Madara'ya efelenir Orochimaru'yu aldığı gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Nerdesin11!1!! http://www.youtube.com/watch?v=znHR2i27X4I&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 En sonunda Sasuke Madaranın bütün planlarını bir anda bozup sonra ben Itachinin kardeşiyim onun anısına ihanet edemem. Itachinin hikayesini senden duyduğum anda planladı herşeyi seni yoketmek için derse çok bayar yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 itachi'nin yaptığından sonra ne olsa daha saçma olmaz, yüzlerce bölümlük kötü adam meleğe dönüştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 İyide kim itachi kesin kötü diyebilirdiki? Herkes içten içe biliyordu sanki itachi nin göründüğü gibi olmadığını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 yoo, bu başlığın ilk yarısına bakan tonla "pipisiz itaçi" mesajı görebilir. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 pipisiz diye kötü olmak zorunda değil ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Itachinin ne kötülüğünü gördün be sam : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 ben görmedim de şurada insanlar uçiha'lara bu kadar kıl kapıyorsa bunun iki ana nedeni var: - sasucke - itaçi ki itaçi'ye denmedik kötü laf kalmadı, iyi olabileceğini düşünen insan varmışsa da ben burada ihtimal olarak bile yazıldığını hiç görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 O yüzden içten içe zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar