Wispy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Oldu gözlerim doldu. Sesli güldüm 2 Kage'ye karşı aynı anda mı savaşacak yani ? AHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Garaa my defense is even more absolute than yours.(aka ay em mor sipeşıl den yu) Şaka mı lan bu hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 gider 2 kage + averaj jouninden güçlü 4 ninjyaı solo alırsa su manganın adını sasuke yapsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Gaarayı yeniden actionda görmek süper,sasuke gratz! i am more special then u than sonra yeni bir fenomen daha yarattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Ulaan gaarayı döverse ben bu mangayı alır ... bilmem anlatabildimmi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 sasuke's darkness is too strong lulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 İyice cıbındırığı çıktı,sasukenin nşada ölüsünün çıkması lazım bakalım gelecek sayıyı heyecanla bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Kishimoto kendini asmış halde bulunsun, salak sasuke manyağı bir fangirl çiziyor olsun şu mangayı. Adamın hayatı beleş ya. Bütün skiller beleş, ırsi özellikler beleş, dünyanın en kral abisi beleş. Olm varya, cidden nefret ediyorum şu sasukeden ya. Sasuke'nin son zamanlarda pek sık peydah olan kendini beğenmiş, ego ve tırtoluk dolu ifadesini farkettiniz mi? RAAAAGE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 DARKNESSSSSSSSSSSSSSS DUDUDUDUDUDU seviyorum ya ben bu adami aahahahaha AY EM MOR SPESIL DEN YU NARUTO AY EM MOR EBIL DEN YU EROCHIMARU MY ATTACK IS STRONGER DEN YU ITACHI MY DEFENSE IS STRONGER DEN YU GAARA aga balance diye bisey var yarin oburgun tsunadeye gidip benim memelerim seninkilerden daha dolgun da der bu emo ve kishi bunuda gercek yapar isin acisi ustunluk kompleksi degil gerekirse miras yoluyla jutsu kaliyor adama veraset intikal icin bes kurus guc de vermiyor, hani itachi nin power 5000 ise bunun 4200 un ustune aynen ekleniyor, turkiyede yasasa veraset intikalden kesecekler OVER NINE THOUSANNNDD olamiycak ama DARKNESSSS ya HIS DARKNESS IS TOO POWERFULLL WOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ortaokul cagindaki raisttttlin gazina gelmis bebe frp ciler gibi DARKNESSSSSSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 DUDUDUDUDU DARKNESSSSSSSS Tuttum lan. Kafamdan bir melodi oturdu ama oldu yani nays. Raistlin Crysania'yı bir beceremedi orada kaldı aklım. Göl kenarında kalkmadı altın pipisi bence o çocuğun, nasıl kıvıracağını şaşırdı. Hey gidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Bütün Naruto tayfaısnıda toplayıp Rammstein - Pussy kılıklı bi klip ceksek 4chan a fap malzemesi cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 SASUKE'S DARKNESS IS TOO STRONG!! SASUKE'S DARKNESS IS TOO STRONG!! SASUKE'S DARKNESS IS TOO STRONG!! SASUKE'S DARKNESS IS TOO STRONG!! SASUKE'S DARKNESS IS TOO STRONG!! ASFJHASLŞFKJFDŞGLKJŞFGİLKSDİGŞLMDFHİŞLKDMFHŞLKDFGŞlkdmfşdlkmfaslşasd Kishi'den epic win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 iyice sacma sapan bisey oldu naruto artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 sasuke o adamlari orda alirsa, ninja worldu feshetsinler aga, kapansin lig, biraksinlar bu isi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 aquila said: iyice sacma sapan bisey oldu naruto artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Saskede konusunda kishimoto nasıl bir seviye düşündü bilemiyorum ama daima birileriyle karşılaştırma yapıyor.Senden daha güçlüyüm çünkü öyle!1 ayaklarını geçse ne güzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Bir de Gaara çaktırmadan nasıl ayarı verdi samuraylara, arada kaynamasın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 ya sasukenin ilacı naruto. bi rasen şurikene defans falan kalmasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Of bir daha okudum. Baya baya kötü ya. Itachi'yi bu salağa kestirdiği zaman sinirlenmiştim bi bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Sasuke= WoW 3,0 Deathkight direk ya. Adam heroclass Sasuke's darkness is too strong nedir ya ? SPectrophotometreyle mi ölçtün, kaç kilo çekiyor ? Anasını satayım Sharingan Rinnegandan güçlü oldu ya ne saçma iş. A Üğfffffffff İyice sçmışsın Kishi, Itachi'ye kurban ol sen ya ergen velet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 mangayı ara sıra takip ediyordum. bayadır bakmıyordum da. Bi bakayım dedim ki karşılaştığım sahneye bi koptum. Anında pati ne yazmıştır dediğim an gördüm. Evet ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Yakında saske dünyayı parçalama jutsusu bulursa şaşırmicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 ya yeter lan okumuyorum artık ne bu amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 manga bu hafta epicfail oldu.Bizim verdiğimiz tepkilerin aynısını yabancı forumlardada veriyorlarmı takip edeniniz varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Olmaz mı adamlarda daha fazlası bile var. http://i674.photobucket.com/albums/vv101/Gaawa_chan/KanyeWest464.jpg http://www.imagehost.ro/pict/172056494ab2786199809.jpg http://i32.tinypic.com/11bnhw6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar