Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

yalnız raikage lightsaber yedi tınmadı bile, chidori'yi de absorbe eder sanırım. adamın köyünün uzmanlığı olsa gerek zaten, bütün vücudu çidori gibi parlıyor. ama en sonunda ya yenilir ya da öbür kageler yardımına koşarsa öyle kurtulur tahminimce. sasucke naruto dışında kimseye yenilmez artık.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

yalnız raikage lightsaber yedi tınmadı bile, chidori'yi de absorbe eder sanırım. adamın köyünün uzmanlığı olsa gerek zaten, bütün vücudu çidori gibi parlıyor. ama en sonunda ya yenilir ya da öbür kageler yardımına koşarsa öyle kurtulur tahminimce. sasucke naruto dışında kimseye yenilmez artık.

ben kishi dier kageleri ve onca adamını ekşına nasıl katacak onu merak ediorm.chuunin exam arc gibi bişi bekliodm ben o kadar güçlü ninja toplanınca,bi raikage ekşında.kageler ve yanlarındaki 2 adamları orda.bu adamların hepsinin combata girmesi olası görünmüo bence.böle göründük ,biz böyleyizdir hadi bye die ayrılacaklar die korkuyorm.
bide narutoyu döven tiplere noldu ?
Sosyal ağlarda paylaş

The Byakugan

(白眼; Viz "Evil Eye" or "All Seeing White Eye"; Literally meaning "White Eye") is a genetic trait that is shared amongst the members of the Hyuga Clan. Those that inherit the blood of this clan have almost featureless white eyes (Neji's and Hinata's eyes seem to have tints of lavender and blue-grey, respectively). Although it is not stated directly, it is assumed that all members of the Hyuga family possess the Byakugan. It is a common, although unproven, belief that the Sharingan is a genetic offshoot of the Byakugan.

Kaynak

The Sharingan

(写輪眼; Literally meaning "Copy Wheel Eye", Meaning (Viz) "Mirror Wheel Eye") is a Kekkei Genkai, which appears in the members of the Uchiha clan. Some characters believe that it was somehow derived from the Hyuga Clan's Byakugan. However it is revealed by Madara Uchiha that the Sharingan was descended from the Rinnegan by the eldest son of the Sage of the six paths. Although the Sharingan consumes the user's chakra while active, the chakra levels that the user must exert is so insignificant that they can keep it active constantly. However, when a Sharingan is transplanted to a non-Uchiha, the chakra drain is significant.

Kaynak
Sosyal ağlarda paylaş

Kartan said:

Raikage sağlam ama. Raikagenin kardeşi bile 8 kuyruğa dönüşmüşken "beni tek durdurabilen kardeşimdi" benzeri bir şey söylüyordu.

sasucke de durdurdu .(:P)

valla bu tarz laflar genelde "OF NE KADAR MANYAK ADAMI KESTİ ŞİMDİ KAHRAMANIMIZ" dedirtmek için önhazırlık oluyor. :/

"TARİHİNNNN EN GÜÇLÜ KAZEKAGEEEESSİİİ İDİ"
"AMA İÇİNİ DOLDURUP KUKLA YAPMIŞ BU ADAM"
"KAZEKAGEYİ KUKLA YAPIP OYNATANI DA BİZİM KAHRAMANIMIZ YENDİ"

daha da böyle örnek sayılır, hatta önceki sayfalarda yazmıştım.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

Kartan said:

Raikage sağlam ama. Raikagenin kardeşi bile 8 kuyruğa dönüşmüşken "beni tek durdurabilen kardeşimdi" benzeri bir şey söylüyordu.

valla bu tarz laflar genelde "OF NE KADAR MANYAK ADAMI KESTİ ŞİMDİ KAHRAMANIMIZ" dedirtmek için önhazırlık oluyor. :/

saske neyini durdurdu be.adam dalga geçti saske ile
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

Kartan said:

lol sam eight tails bildigin testis gecti sasuke ile hatırlarsan 8 kuyrugu serbest bırakmadan sırf taijustsu ile benzetmisti sasgay i.

su mangaya bir deidara, orochimaru bir itachi ayarında adamlar lazım i have haxeyes and ım the chosen one sasuck e degil.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...